Ne vidim sta je to? Nekle ptice?Dusan napisao:Meanwhile in Austria,
Dobro veče
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Dobro veče
Brzine idu u H-a !!!

Izgleda da su ptice.
nagradno pitanje je koliko je ovaj isao na sat?
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Dovoljno da mu ovaj plastika, trecerazrednog kvaliteta, popuca... Govorim trecerazrednog iz licnog iskustva...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Svraka svraki 

Ovo sam danas video na naslovnoj strani nekih dnevnih novina, u clanku ne pise koliko je isao.
E sad je pitanje hoce li mu osiguranje pokriti ovaj trosak.

E sad je pitanje hoce li mu osiguranje pokriti ovaj trosak.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Genijalno
Pa nek je isao 200, dovoljno je 
Danas na auto-putu ubi kisa, ja vozim u paru sa jos jednim kombijem 140, kad blica neki motor :trljamoci:
Pomerim se odmah, kad ono pandur na BMW-u novom, spicio ga po onoj vodi, samo sam cekao da sleti sa motora posle neke bare
Lud covek skroz
Mi usporili na 130, on nestao sa horizonta
Bez rotacije naravno...

Danas na auto-putu ubi kisa, ja vozim u paru sa jos jednim kombijem 140, kad blica neki motor :trljamoci:
Pomerim se odmah, kad ono pandur na BMW-u novom, spicio ga po onoj vodi, samo sam cekao da sleti sa motora posle neke bare

Pre bih rekao da je nisko leteo...dragan napisao:nagradno pitanje je koliko je ovaj isao na sat?
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- Grujic
- Moderator
Ptice definitivno jesu nisko letele...
Sad ozb, bitno je i to, koliko su one brzo isle, ipak, nije to mala masa...
Sad ozb, bitno je i to, koliko su one brzo isle, ipak, nije to mala masa...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Blic prevazilazi sebi iz dana u dan:
Najjace su mi izjave "slucajnih prolaznika". Treba dati neku nagradu ovim sto ih smisljaju.
Juce je u tekstu stajalo da Makedonija igra protiv nas i Hrvata, i to prvo protiv Hrvatske, a tri dana kasnije na istom stadionu docekuju i Hrvatsku.
Da se to desi jednom...gomila pravopisnih gresaka, nelogicnih informacija, "pouzdanih izvora"...
- Kada sam ušla u prodavnicu i videla poslovođu kako se drži za glavu jer ne može da se izbori sa papirima koje mora da sredi jer svakog dana rastu cene, uhvatila me neka panika i pre nego što mi kasirka reče da su mi cigarete poskupele za 20 dinara, pa ću sada po svoj prilici morati da izbacim meso iz jelovnika - priča za “Blic” Beograđanka utiske nakon izlaska iz radnje.

Najjace su mi izjave "slucajnih prolaznika". Treba dati neku nagradu ovim sto ih smisljaju.
Juce je u tekstu stajalo da Makedonija igra protiv nas i Hrvata, i to prvo protiv Hrvatske, a tri dana kasnije na istom stadionu docekuju i Hrvatsku.
Da se to desi jednom...gomila pravopisnih gresaka, nelogicnih informacija, "pouzdanih izvora"...
- Grujic
- Moderator
Sinoc ispred jednog hotela sam video auto NL talbe a zalepljena citulja na zadnje staklo 

Sledeći put kad vam naiđe neko u jednosmernoj i ide kontra smerom, pa još neće da se skloni (posebno oni što se q***), stanete pored njih i samo im kažete "imaš pandure tamo", da vidite kako idu nazad u panici... 

Kada je neko glup, ne možete mu to ni dokazati... D. Radović
Odlicna ideja. Em ispadnes "drug na drumu", em postignes cilj bez svadje.Modesty napisao: "imaš pandure tamo"

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Slažem se, super rešenje
A u vezi onih ptičica koje su završile u Škodilaku: na putu Zaječar-Knjaževac, mome kolegi je ptica prošla kao strela kroz prednju masku Yuga 55 i proburazila skroz hladnjak i tu ostala zaglavljena (kljun je virio sa motorske strane, ptica je bila neka poveća, crna) ... brzina pri sudaru je verovatno bila autoput-na
Sve u svemu dobro je prošao - da kamikaza nije gađala malo više jer bi bilo svašta.

A u vezi onih ptičica koje su završile u Škodilaku: na putu Zaječar-Knjaževac, mome kolegi je ptica prošla kao strela kroz prednju masku Yuga 55 i proburazila skroz hladnjak i tu ostala zaglavljena (kljun je virio sa motorske strane, ptica je bila neka poveća, crna) ... brzina pri sudaru je verovatno bila autoput-na

Sve u svemu dobro je prošao - da kamikaza nije gađala malo više jer bi bilo svašta.