Jbm ti Samsungovo rešenje za dual sim, ceo dan sam se jebavao i sjebao sim karticu, SD karticu izgleda, i ne daj bože slot u telefonu...
Još nisam rešio...
A i drugu danas nije bio dan..
Ljudi kakvu zastitu koristite za S7, ja imam neki klasican silikonski bumper ali bih uzeo nesto kvalitetnije.
Na displeju imam obicnu foliju, staklo jednostavno ne moze lepo da se zalepi.
Hahaha izgleda da su ovde ljudi alergicni na S7
Imam obican, ali i on ima blago zakrivljene ivice tako da kad se zalepi staklo ivice popuste i udje vazduh.
Stigla su nova stakla na nase trzise, "7" se zovu. Od zakrivljenih ima potpuno providnih i u boji koja prati boju telefona. Do sada nula reklamacija posle nedelju dana prodaje pa cenim da je posle svega sto se prodavalo za "edge", to konacno to.
Ja ne zelim da stavim nista preko ekrana, predrkan neki coating ima s7e, uopste se ne masti i ekstremno malo otisaka ostaje. Ali se bas cimam da mi ne rokne negde, posto ekran kosta kao dobar telefon.
Sent from my SM-G935F
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Kako pisah, jedan od razloga izbegavanja iole skupljeg telefona je taj sto nisam siguran koliko bi potrajao.
Za ove jeftinije me ne zaboli toliko, a nekim cudom se nijedan nije polomio do sada i pored silnih padova i rastavljanja u delove.
Lomim se ovih dana, a i ako umem neki valjan telefon, obavezno ide BT sluska (4.po redu), kako bih bar malo smanjio mogucnost skupljanja telefona po ulici, podu, gde god.
Izasle su i neke "tecne" zastite, ne znam kako se zove tacno. U sustini to je neka tecnost koja se nanosi na telefon i sluzi kao zastita, navodno se ne grebe itd. Probao i cukao telefon cekicem ali isto tako sr ponasa i sam ekran telefona, zbog gorilla glassa. Tako da mislim da je glupost