Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Re: Beograd

Post od Day Walker »

Ja s ovakvom platom nmgu ni polovan da kupim..
Mislim, mogu ako ni dinar ne potrosim :kezo:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

shandu90 napisao:Na sednici svi kukaju kad su pare u pitanju a zive fino.
Uvek je tuđa muka manja od sopstvene.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

taj Blok A je meni delovalo kao vrhunska obmana. Prodaju ti gajbu u bloku, što je ok, a onda posle godinu dana vidiš nove rendere, objekat do ulice spratnost P+10. Kad se kupovalo, toga u renderima nije bilo :mrgreen:
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od trojanac »

Prebacio sam postoje iz teme o Beogradu da se ne ide previše u off topic tamo. Privremeno otključano. Ko želi još nesto da izjavi ima tu mogućnost.

Tapatalk @ Desire 626
Posetite www.garaza.rs !
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

Ji 4Tze napisao:taj Blok A je meni delovalo kao vrhunska obmana. Prodaju ti gajbu u bloku, što je ok, a onda posle godinu dana vidiš nove rendere, objekat do ulice spratnost P+10. Kad se kupovalo, toga u renderima nije bilo :mrgreen:
Jos je i ta strana juzna, a verujem da je i to imalo uticaja prilikom kupovine stana. Mislim da ce tim zgradam potpuno da ubiju a blok. One zgrade u Cara Nikolaja II su recimo ok, juzna strana i prekoputa park, ali nikada ne bih dao pare crnogorskoj mafiji.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Darko napisao:
Ogi napisao:Darko, sta je redovan posao ? :)
Tipa neki ekonomista, pravnik, komercijalista, predstavnik neke firme, radnik u marketingu, neki manji privatan posao, taxista, autoprevoznik.. i tako dalje..
Mislim da ovi profili biju daleko vise od 50-60k u BG, prosecno. Pa samo taksisti mogu 1000 evra i vise u zavisnosti od toga kada i koliko rade. Ne bih posao taksiste i posao ekonomiste/pravnika stavljao u isti kos, svakako. Kada kazem dobre plate tu mislim 1000+ evra.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

To što se prodaje nekretnina s jednim pogledom i sa cenom u skladu sa tim, a posle toga nikne oblakoder preko puta je uobičajena neimarska fora, ne samo ovde.
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

Starce, ne znam da li znas, ima recimo ovde u G. Vucica jedna zgrada onako na uglu, lepa, na visini, a ispred nje neko dvoriste sa supom, i svi pricaju kako je odlicna zgrada sa super pogledom, cena u skladu sa tim, bla bla.... a niko ne razmislja sta ce biti kad sagrade nesto od te supe.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Ima toga dosta, pogotovu na Vračaru gde su usitnjeni placevi i razmak između zgrada mali. ALi, kažem nismo to mi izmislili. Tako se skoro isto prodaje i u Dubaiu.
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Nije bas bg ali je pre jedno 10ak godina caletov drugar napravio zgrade koje gledaju na groblje u Igalu. Lik je sve prodao, do plaze je jako blizu a buke nema.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:

Post od Ji 4Tze »

starac vujadin napisao:To što se prodaje nekretnina s jednim pogledom i sa cenom u skladu sa tim, a posle toga nikne oblakoder preko puta je uobičajena neimarska fora, ne samo ovde.
P+10 nije oblakoder a ovo je duž celog bloka.
1600€ je bila neka cifra. Slično i u onom bloku iza (Savada I), samo tamo su stanovi loše rešeni, većinom. Savada II bi trebalo da je bolje... Mada mislim da smo već nešto pisali o ovome. Viđao sam te rendere za Blok A još u predprodukciji pa sam bio prilično šokiran visinom objekta a vamo prodavali priču komotnog stanovanja.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

1800+ je A Blok u kasnijim fazama bio.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Ji 4Tze napisao:
starac vujadin napisao:To što se prodaje nekretnina s jednim pogledom i sa cenom u skladu sa tim, a posle toga nikne oblakoder preko puta je uobičajena neimarska fora, ne samo ovde.
P+10 nije oblakoder a ovo je duž celog bloka.
1600€ je bila neka cifra. Slično i u onom bloku iza (Savada I), samo tamo su stanovi loše rešeni, većinom. Savada II bi trebalo da je bolje... Mada mislim da smo već nešto pisali o ovome. Viđao sam te rendere za Blok A još u predprodukciji pa sam bio prilično šokiran visinom objekta a vamo prodavali priču komotnog stanovanja.
Čemu citiranje mog posta?
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

1900 do 2300 je 3. faza i pritom je p+12. Pritom sve vreme se znalo sta ce biti nego to je lukavost fazne prodaje, ne upada ljudima u oci neki crtez sa slovima nego samo kad grune zgrada.

Belvil se nije prodao odmah zato sto je nastupila svetska ekonomska kriza pri pocetku prodaje a imali su 1800 stanova odjednom u ponudi. Inace retko koja nekretnina je u tom procentu odrzala cenu u odnosu na 2008. poredjenja radi dobri stanovi kod arene su tad cenjeni oko 3ke a sad bi mogli da dobiju 2.
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:

Post od Ji 4Tze »

starac vujadin napisao:
Čemu citiranje mog posta?
Pa pominješ oblakodere i Dubai u priči o bloku A pa mi upalo u oči...
Central Garden slično radi samo naglašavaju šta će sve biti na parceli i koje spratnosti.
Odgovori