Uradili u decembru neki update na s7e od oko 250mb, baterija mi je 30% slabija, popizdeo sam. Sada cekam da masovno izbace android sedmicu za koji dan, pa cu da uradim reset i sve da razjebem sa ovog sranja koje su napravili.
Sent from my SM-G935F
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Nema ga nešto kod nas a na sajtu kimovil.com je još jeftiniji
Vidim u nemačkoj je 250 evra ali 3gb verzija. 4gb je prava stvar
Sad mi reče drug da će 4gb biti 299 u evropi.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
I ja konačno zamenih stari telefon,nekog kineza (VK world) za novi (Huawei P9 lite).Koristim uvek dva telefona,jer me izuzetno iritira nemogućnost dostupnosti obe kartice istovremeno na dual SIM telefonima.Stari LG G2 je i dalje ostao kao private i broj jedan,što mi se mnogi drugari i kolege čude.Šta ću kad me savršeno služi već 2,5 god. i neću ga menjati dok god bude bio ispravan.Inače P9 lite je ubedljivo "best buy" telefon u cenovnom rangu od oko 200-250 E.
Ja moj primerak kupih preko KP,sa mts mreže,korišten desetak dana,u mint stanju za 180 E.Imam garanciju još 23 meseca
Što ti je toliko bitno da ti oba broja telefona budu 24h dostupna? To se svakako može premostiti, uradi preusmerenje sa jednog broja na drugi kad su nedostupni i onda ćeš uvek biti online. Jedino će sms da kasni dok ne završiš razgovor na drugom broju.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Službeni telefon koristim mnogo više,a nekada razgovori umeju da budu i reda 15-20 min u kontinuitetu,a za to vreme bi mi privatni broj bio nedostupan što mi je potpuno neprihvatljivo.Tast mi je ozbiljno bolestan,deca dosta često ostaju sama kod kuće tako da sam mnogo "mirniji" kad sam uvek dostupan na privatni broj.
Honor 7 i Honor 8 imaju dual sim active opciju, bar kako mi rekoše u Gigatronu.
Doduše, nisu sigurni, pa su dali opciju da mogu kupiti, ali ako nisu DS active, primiće ga nazad
Zenfone 2 je proveren, kao i Honor 6+, koji postavi Trojanac.
Ponuda je sve bolja, u smislu da ima sve više modela ne tako poznatih proizvođača široj populaciji, a pored dobrog izgleda pružaju i više nego dobre performanse. Naravno po znatno nižim cenama od ekvivalentnih Samsunga, LG-a, HTC-a itd.
Ја би у ту тројку додао и Huawei , поново су, друга год заредом, на 3. месту по продаји паметних телефона, а заиста имају одличне моделе у разним категоријама.