gradi se svuda, ja tek kad sam zasao po nekim ulicama gore na brdu videh gde su sve nikle i nicu zgrade...parking jeste problem pogotovo u sezoni ali jbg tako je svuda kamoli u turistickim mestima. Izvori i cesme su prilicno zapusteni secam se kao klinac to je bilo glavno u banji ali fino se izgradila banja i lepo to izgleda, ja volim da odem vikendom kad god mogu makar i na 2-3 sata da prosetam
Ranije smo redovno isli tamo i ziveli na kratko, razmisljali se cak i stan da uzmemo. Pojedini delovi van centra, koji su ranije bili uredjeni sa kucama sad su natrpani zgradicama. Tad kad sam bio, zapucao sam prema starom kraju i video kako se razvija Banja.
Gradi se na sve strane, samo niču zgrade.
Iznenadio se da su dozvolili da neko gradi odmah iznad parka, ispod eps-ovog odmarališta,tu sad kopaju za temelj.
Pitao u susednoj zgradi kod Snežnika, cena je 2300 eur i sve rasprodato, neka nova zgrada u blizini 1800 + pdv, biće valjda gotova do kraja godine. Malo sa prijateljem obišao uličice u brdu, oko Raja i Pegaza, na sve strane gradilišta.
Meni je banja idealna za klinca koji je napunio 19 meseci, uživa ovih dana. Od kako je prohodao nije hteo više u kolica, sad samo sedi i uživa satima dok ga vozim po parku. Puna je banja porodica sa bebama i malom decom. Ima pristojnih apartmana, najam je 30 eur, blizu centra i ima parking, mi se vraćamo nekoliko puta, sad smo spojili 6 dana
Stan na 20 m od Akva parka..naselje Raj. Pre 3 godine 35.000 eur. Sada se prodaje za 80.000 eur
Jos tada mi je rekao covek da ce cene da polude cim sagrade Akva park, jer su vec doneli odluku da izmeste stadion....ali jbg nisam verovao u tu pricu.
88 zgrada je u planu da se izgradi u narednom periodu.
Meni nije nikad bilo zanimljivo da odem u banju na par dana jer mi je blizu pa mi to nesto nije zanimljivo i lakse da dodjem npr. svakog vikenda na dan i vrv bi mi dosadilo da budem tamo vise dana pogotovo van sezone