Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od Floyd »

methane.master napisao:Jel ima SCART? :kezo:
:kezo:

To nema ali zato za razliku od trenutno najjaceg samsunga ima veci ekran, bolju rezoluciju (1080p), jacu bateriju, jaci procesor, vise ram-a i manju cenu...jednom reciju samarcina :)

Jedino je mozda plastika kod samsunga prijatnija na dodir :kezo:
Rakhil napisao:Ma daj bre Floyde, ako se vratim 100 strana unazad, mogu samo da nadjem tebe kako kukas da je Samsung boolja :mrgreen:
:rofl: :rofl:
Rakhil napisao:Ja bih bas savetovao Floydu da kupi ajFonpet, ovi koje sam video do sada su ostavili bas bas dobar utisak na mene
IPhone 5 je odlican telelefon u to nema sumnje.
Pre manje od mesec dana je malo falilo da ga pazarim ali me nekako odbija mali ekran (izgleda da sam se navuko na cigletinu :) )...zapravo trebao bi da je bar malo veci (4.3 - 4.5) i to je to...imam jos nekih zamerki ali su uglavnom nebitne.
Sa iOS-om sam prezadovoljan (koristim ga na iPad-u) ali me s'druge strane privlaci i WP8.
Uglavnom ne zurim nigde i necu da se zaletim jer nevolim da cesto menjam telefone.
Day Walker napisao:Ajde sad iskreno, koliko vas misili da je svaki korisnik iPhone-a fan appla?
Pa nije svaki (kao sto ni svaki vlasnik Golfa nije fanboy) ali ih ima poprilicno.
Nevezano za njih, stvarno je rec o odlicnom uredjaju sa ispeglanim OS-om spakovanom u lepom i kvalitetnom pakovanju.
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

methane.master napisao: Upoznao sam par ovdašnjih... Kuku majko... :srbin: Pa oni su bre 10x gori od Wagenaša. Ko Moonova sekta i Aum Šinrikijo zajedno (dodao bih tu i glasače jedne partije, ali onda bih osetito čeličnu pesnicu uprave, pa ipak odustajem :mrgreen: ). Nakon 2 minuta razgovora na temu telefona, shvataš da je bolje da si otišao na snimanje Zvezda Granda. Bilo bi mučno, ali bi bar dobio 1000 din kao statista.

Jel ima SCART? :kezo:
:kezo: :bravo: :kezo:
Oldskul duh savskih blokova... :pivo:
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

I ja koristim jabuku, mada nisam ovde ucestvovao puno. Moracu malo da se hvalim. :kezo:
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Day Walker napisao:Ajde sad iskreno, koliko vas misili da je svaki korisnik iPhone-a fan appla?
Da li po difoltu ja spadam u fanbojeve jer koristim doticni proizvod?
Znam da bi minimum 10oro iz ove teme isprozivalo Floyda kad bi kupio iP5..
Zamisli šta bi mu se desilo da je kupio Opel. :kezo:
Ne mislim da je svaki vlasnik Apple-a automatski fanboy, ali u odnosu na ostale, njihov procenat je zabrinjavajuć. :kuku:
Odličan drugar već godinama kupuje Apple-ov hardver, ali svestan i prednosti i mana, kao i drugih opcija na tržištu. Problem su ljudi koji su omađijani njime i kojima kakve god argumete da izneseš kao papagaji vrte istu priču.

Apple pravi lepo upakovane uređaje, bilo da su loši ili neverovatno, to papreno naplaćue, a ono što zbog čega ih ja ne volim previše, je hype koji postoji oko njih. Otprilike kao sa VW, samo ekstremnije. O odnosu prema svojim kupcima, vređanju njihove inteligencije i sl. ne bih pričao uopšte, samo bih potsetio na problem sa antenom na prvim iP4. :twisted:
mr.Big napisao:Oldskul duh savskih blokova... :pivo:
Ma trenutak nadahnuča pred spavanje, nikakvi blokovi ;)

... A iskreno i njih mi je više pun kufer. :uf:
dragvorl napisao:I ja koristim jabuku, mada nisam ovde ucestvovao puno. Moracu malo da se hvalim. :kezo:
Čega se pametan stidi... :kezo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Iphone je odlican proizvod, i sve zavisi za sta vam sluzi telefon

Bolje uklopljen hardware i software ne postoji, kompatibilan sa svim i-proizvodima.

Nisam uzeo iphone samo zbog toga sto mi android trenutno vise pruza i zato sto je jeftiniji

TT Post
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Ma, ljudi, sve to radi posao. Mene je kod ovih najnovijih sokoćala (bio sam napravio pauzu sa smartphonovima jedno 4-5 godina, pre ovog/odnosno Galaxy Ace-a (takođe skoro nabavljen) sam imao Nokiu 3650, a i"zmeđu" toga više klasičnih Nokia iz serije 6xxx) najviše oduševila njihova upotrebljivost, odnosno spoj ovog velikog touch screen ekrana, povezanost svega i svačega sa internetom, kao i sama brzina rada, otvaranja web stranica i svih drugih materijala. U suštini je sve to manje-više isto kao i kod pomenute 3650, i tamo sam imao foldere, plejere, vrtio filmove, instalirao sve i svašta, otvarao dokumenta i druga čudesa, ali je to sve bilo strašno nekomforno i sporo. Dok otvoriš neku web stranicu u Operi /a pogotovo da se posle "krećeš" po istoj - da posediš... :kezo:
Pdf fajl kada nekako i otvoriš - ne liči ni na šta. Word i Excel takođe, a o editovanju - ni govora... Ovo sada je prava pesma, a ne sumnjam da bih bio sasvim zadovoljan recimo i poslednjim verzijama Symbiana kod Nokie (a da ne pričam o iOS-u) jer su i oni implementirali tač skrin displeje i sve drugo. OS po meni i nije baš toliko bitan koliko se (pre)naglašava, već implementacija svega ostalog sa njim. A tu je Google odigrao na vreme pravu kartu jer je sve prilagodio Net-u (jer mu je to i glavni biznis, zar ne), pa još ponudio i džabe... :)
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:

Post od mr.Big »

dragvorl napisao:I ja koristim jabuku...
Neko odavno reče da se IT svet deli na Mekintoš i PC zonu, a mi pripadamo ovoj drugoj i zbog toga se ne treba bespotrebno suprostavljati tom poretku viših sila -tj pishati uz vetar...

Off topic
Isto važi i u automobilizmu. Balkan (po profilu potrošača/vozača) pripada Germanskoj zoni i džaba je se praviti Japanac, Francuz, Amer, itd - to uvek izadje na avanturu i uprazno pametovanje...
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Pravo da ti kazem sledeci telefon ce verovatno opet biti jabuka, ali generacije 4 i to zbog dizajna, stvarno je izgled za moje pojmove fenomenalan, nista im nije prislo dovoljno blizu sto se mene tice od mobilnih uredjaja. A telefon ne menjam kao gace vec na nekoliko godina, a i ne vrsim proracune svemirskog broda na istom pa mi ne treba milijarda funkcija. Kapiram da su android platforme udobnije od iOS-a u nekim domenima, ali mi to stvarno ne pravi odlucujucu razliku. Drugo su vozila, pa kad uzmes nekog Saaba ili nesto slicno pa ti stoji mesecima u garazi jer nema delova ili neces da ti zgule kozu sa ledja zbog cene opravke.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:

Post od mr.Big »

mr.Big napisao:Neko odavno reče da se IT svet deli na Mekintoš i PC zonu, a mi pripadamo ovoj drugoj ...
Ova mudros' je svojevremeno rečena u vezi nabavke kompjutera, pa možda nije aktuelna po pitanju telefona :-|
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Klik na sliku, pa u donjem desnom uglu ima fullscreen. Izvini sto nisam ranije postavio, tek sad sam sisao u kancelariju...

Slika
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

Malopre sam se na kratko igrao sa Galaxy Note 2. Kućište nije obična plastika, već neki polikarbonat i deluje sasvim dobro. Ekran je odličan. Onaj stylus je odlična stvar, za hvatanje beleški i žvrljanje, čak i prepoznavanje rukopisa radi dosta dobro. Ipak za moj račun definitivno preveliki kao telefon.

A da... ako ima zainteresovani, primerak je na prodaju, povoljno, jako malo korišćen.

E sad, molim admine za pojašnjenje. Pošto telefon ne prodajem ja, jel OK da u odgovarajućoj temi ostavim oglas sa ortakovim telefonom, ili kontakt na PP? :nemampojma:
Širim haos!
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Ako nekog interesuje neka te kontaktira na PP.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

OK. Tnx.

Kog zanima, kontakt na PP.
Širim haos!
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Moze neko malo da mi pomogne oko izbora. Planiram tu oko nove godine da uzmem telefon na racun, pretplata maksimaaaalno 3000, a moze i manje. Malo sam vrsljao po nasim operaterima i najbolje sto sam nasao je Sony Xperia P, uz pretplatu u VIP-u 2990 dinara. Cena samog uredjaja je 7000, ali ako se donese stari tel, dobija se popust 5000, tako da me izadje 2000.

Sta mislite?
Ili dajte neki drugi predlog, nisam jako vezan za nekog operatera...

VIP ima lepu ponudu, gde ako do 31. dec sklopis ugovor, dobijas 50% vise smartova, e sad nem pojma da li da brzam, ili sacekam tamo oko Bozica, mozda bude opet neka tako ponuda...
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

U Telenoru dobijes ako sklopis ugovor do 31.12. moj omiljeni broj, tj besplatne pozive i poruke tokom 2013. ka omiljenom broju.
E sad, taj omiljeni mozes da menjas 2 puta u toku meseca.. A sto se tice paketa i telefona, ima raznih, pa baci pogled..
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Odgovori