methane.master napisao:Jel ima SCART?
To nema ali zato za razliku od trenutno najjaceg samsunga ima veci ekran, bolju rezoluciju (1080p), jacu bateriju, jaci procesor, vise ram-a i manju cenu...jednom reciju samarcina
Jedino je mozda plastika kod samsunga prijatnija na dodir
Rakhil napisao:Ma daj bre Floyde, ako se vratim 100 strana unazad, mogu samo da nadjem tebe kako kukas da je Samsung boolja![]()
IPhone 5 je odlican telelefon u to nema sumnje.Rakhil napisao:Ja bih bas savetovao Floydu da kupi ajFonpet, ovi koje sam video do sada su ostavili bas bas dobar utisak na mene
Pre manje od mesec dana je malo falilo da ga pazarim ali me nekako odbija mali ekran (izgleda da sam se navuko na cigletinu
Sa iOS-om sam prezadovoljan (koristim ga na iPad-u) ali me s'druge strane privlaci i WP8.
Uglavnom ne zurim nigde i necu da se zaletim jer nevolim da cesto menjam telefone.
Pa nije svaki (kao sto ni svaki vlasnik Golfa nije fanboy) ali ih ima poprilicno.Day Walker napisao:Ajde sad iskreno, koliko vas misili da je svaki korisnik iPhone-a fan appla?
Nevezano za njih, stvarno je rec o odlicnom uredjaju sa ispeglanim OS-om spakovanom u lepom i kvalitetnom pakovanju.