Evo ga pocetnik majstor. Niz celu Pasicevu u suprotnom smeru i posto mu to nije bilo dosta skrenuo desno u Grckoskolsku. Dosao skoro do kraja dok nije dosao kamion. I onda u rikverc. 5 minuta. Leluja ko blesav, kontali smo da je pijan. Imbe.
Ma lik je namerno ovo uradio. Prvo je par min cekao na tom cosku da ide u suprotan smer iako su mu svi koji su dolazili iz tog pravca svirali i pokazivali znak.
Heinz napisao:Ne znam za NS, ali u BG svakidnevno se cepa kontra smerovima, kao da ne postoji znak. Ne baš prometne ulice naravno.
TT
Glavna razlika izmedju NS i BG je u tome sto po BG jednosmernih ulica ima mnoooogo vise. Po NS takodje na svim bulevarima je dozvoljeno polukruzno, tako i ako omasis nije tesko da se vratis do skretanja.
Normalno, faktor budalesanja ne treba iskljuciti: moju poznanicu koja ceo zivot zivi u NS nista nije sprecilo da sa Bul Slobodana Jovanovića skrene u prvu levo traku Futoškog Puta, jer je njoj bilo tako logično
Kolega sa posla (BG) neki dan video patrolu kako zaustavlja aute a pošto mu je 307-ica u katastrofa stanju (a pitanje je ima li i svu opremu) mahinalno skrenuo u prvu ulicu desno da ih izbegne. No ovi to primetili i odu sa druge strane ulice i ukebaju ga iz kontra smera sa rečima "Bežiš dečko, a?" i napišu mu kaznu za vožnju jednosmernom u koju je slučajno bežeći ušao, ha, ha.
Izgleda. Ne vodi računa uopšte o autu, sav je iščukan i odvaljen od života, a kazni verovatno ni sam ne zna koliko ima. Nedavno nam je stigao zahtev od suda da mu blokiramo deo plate zbog neplaćenih kazni.
E da, zaboravio sam zašto je u stvari bežao: popio par piva i mislio da će naduvati preko dozvoljenog ako ga zaustave, pa je zato skrenuo da beži. No ovi kada su ga navatali i dali mu zaista da duva - naduvao 0.15. Kažu mu oni: "Nisi trebao da bežiš jer sada ti moramo napisati kaznu za jednosmernu", ha, ha. Koji baksuz neviđen.
petarboj napisao:Evo ga pocetnik majstor. Niz celu Pasicevu u suprotnom smeru i posto mu to nije bilo dosta skrenuo desno u Grckoskolsku. Dosao skoro do kraja dok nije dosao kamion. I onda u rikverc. 5 minuta. Leluja ko blesav, kontali smo da je pijan. Imbe.
Tapatalked from LG V10
Na početku Grčkoškolske ima jedan Marengo koji se danima parkira na onom pešačkom. Rado bih ga nalupao, kad god prođem jer vozila duža od 4,5 metara teško prolaze.
Ovde baš nikad nije dosadno Mislim da je mogao proći al izgleda nije hteo da se zajebava i ogrebe mečku s druge strane... Uglavnom, 5 minuta rotacije pod balkonom...