Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Ovo je bio najavljen scenario, ali sam se (naivno) nedao da nismo tolika banana država. Dosta rizičan potez AV, zna se da je ovde inat najjača sila.
Ja sada očekujem da AV lično zatraži (tokom nekog tihog obraćanja) da se omogući svim kandidatima da mu izađu na megdan...
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
to je ovaj...elMaestro napisao:https://twitter.com/mirojej/status/841546498496200705
Evo ga jedan preposteni predstavnik birackog tela. Inace, vrlo je lako doznati cime se doticni bavi, bavio, za koga se zalaze, za koga se zalagao...
"Konačna i potpuna banalizacija javnog života i političkog sistema."
TT
http://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/ ... Belog.html
Botovi nemaju svoje mišljenje već pišu šta im se kaže... za sendvič, dnevnicu, stolicu u javnom preduzeću... oni obrazovaniji za napredovanje u karijeri itd.samo polako napisao:Najlakši način da nečije mišljenje dovedeš u pitanje je da ga proglasiš botom.
Definiciju bota je ovde jednom napisala osoba koje je sebe nazivala kretenom.
Ljudi koji iskreno padaju na Vučićeve priče ne znaju ni da pišu a kamoli da koriste internet.
Predlog rešenja u vezi sa prigovorom Miroja Jovanovića... Trebalo bi da bude usvojen.

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Stvari se možda budu promenile kada se prema takvim osobama bude ponašalo sa dužnim poštovanjem.Floyd napisao: Ljudi koji iskreno padaju na Vučićeve priče ne znaju ni da pišu a kamoli da koriste internet.
Niko ne voli da ga neko vređa i omalovažava i još da očekuje da ga posle neko glasa.
Neretko se neko okarakteriše kao bot bez osnova i samo zbog iznošenja svog mišljenja na koje ima apsolutno pravo i pravo da kaže drugačije od željenog ili prihvatljivog.Floyd napisao:Botovi nemaju svoje mišljenje već pišu šta im se kaže... za sendvič, dnevnicu, stolicu u javnom preduzeću... oni obrazovaniji za napredovanje u karijeri itd.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Mozzart kladionica... Oni su prošle godine na izborima bili valjda najprecizniji kada je prognoza rezultata u procentima u pitanju.

Belom su u međuvremenu povećali procenat na 3.5%...

Belom su u međuvremenu povećali procenat na 3.5%...
+ na Belog zvuci kao zicer...a mozda i - na AV...a po raznim teorijama o prebacivanju glasova, ni + na vojvodu nije daleko.
Имам једно потпитање...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Off topic
Neki od komentara na ovoj temi!
http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=1239877
moji favoriti
Gle!!! Opet mi u sredini
(Alo Alo, 14. mart 2017 12:19)
i
Ispasce da smo jarani sa Holandjanima.
(Van-ste, 14. mart 2017 12:22)
Neki od komentara na ovoj temi!
http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=1239877
moji favoriti
Gle!!! Opet mi u sredini
(Alo Alo, 14. mart 2017 12:19)
i
Ispasce da smo jarani sa Holandjanima.

(Van-ste, 14. mart 2017 12:22)
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Mogao bi + na Šešelja i možda Belog.
Ja sam na prošlim glasao PROTIV Tadića, ergo za Tomu. Razloga je mnogo. Naravno svestan sam da je Toma komedija, ali stvarno nisam želeo da gledam onog lika po TREĆI put. Od fazon moje osnovne do kraja faksa lik je ispadao iz frižidera.
Sada ću za Jeremića, ako budem tu. Mada mi i on nešto smrducka, gledao sam kod Biljane Srbljanović FB nešto ga je isprozivala za saradnju/kontakt sa nekim američkim centrom (think tank) koji vodi Podesta. Tip što je vodio Hilarinu kampanju sada, a kod Bila bio šef kabineta čini mi se. Mislim ona ga je prozivala za licemerje, a ne toliko što je pisao ovima.
Tako da ne znam nisam pametan više
Ja sam na prošlim glasao PROTIV Tadića, ergo za Tomu. Razloga je mnogo. Naravno svestan sam da je Toma komedija, ali stvarno nisam želeo da gledam onog lika po TREĆI put. Od fazon moje osnovne do kraja faksa lik je ispadao iz frižidera.
Sada ću za Jeremića, ako budem tu. Mada mi i on nešto smrducka, gledao sam kod Biljane Srbljanović FB nešto ga je isprozivala za saradnju/kontakt sa nekim američkim centrom (think tank) koji vodi Podesta. Tip što je vodio Hilarinu kampanju sada, a kod Bila bio šef kabineta čini mi se. Mislim ona ga je prozivala za licemerje, a ne toliko što je pisao ovima.
Tako da ne znam nisam pametan više

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Uvek + na Belog nikog #samojakoelMaestro napisao:+ na Belog zvuci kao zicer...a mozda i - na AV...a po raznim teorijama o prebacivanju glasova, ni + na vojvodu nije daleko.

Sent from mTalk
Širim haos!
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
TheWickerMan napisao:to je ovaj...elMaestro napisao:https://twitter.com/mirojej/status/841546498496200705
Evo ga jedan preposteni predstavnik birackog tela. Inace, vrlo je lako doznati cime se doticni bavi, bavio, za koga se zalaze, za koga se zalagao...
"Konačna i potpuna banalizacija javnog života i političkog sistema."
TT
http://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/ ... Belog.html

Kako se nameštaju tenderi i pljačka država. Baš me zanima čija je ovo firma i ko stoji iza nje. Na APR-u piše da je vlasnik neki Zoran Radeljić.I za ove izbore ista firma nabavlja UV lampe
Republička izborna komisija i za ove izbore danas je izabrala firmu Master team za nabavku UV lampi. Za nabavku 5.000 UV lampi koje otkrivaju prisustvo nevidljivog mastila država će ove godine platiti oko pet miliona dinara bez PDV.
Firmu Masters tim Republička izborna komisija angažuje za nabavku izbornog materijala od 2006. godine.
Bivši predsednik RIK-a Dejan Đurđević je pred prethodne izbore 2016. na pitanje novinara Insajdera zašto se uvek posao nabavke lampi poverava firmi Masters Team, rekao da se samo oni javljaju na konkurs.
Međutim, i u prošlogodišnjem i u pozivu koji je RIK ove godine raspisao za nabavku lampi navodi se odredba koju retko koji dobavljač, osim Masters Team-a, može da ispuni.
Kao jedan od uslova koji se u konkursnoj dokumentaciji navodi jeste da ponuđač mora da raspolaže dovoljnim poslovnim kapacitetom, odnosno da je za najduže prethodne tri obračunske godine (2014., 2015. i 2016. god.) izvršio isporuku predmetnih dobara u količini od minimum 5.000 komada.
Prema ranijem istraživanju Insajdera, RIK za svake izbore raspisuje javnu nabavku ovih lampi, iako one nisu potrošna roba.
Iako je nakon uvođenja jedinstvenog biračkog spiska 2012. najavljeno da će prestati korišćenje sprejeva i lampi, od tada do danas RIK je potrošio oko milion evra za nabavku ovog materijala.
insajder.net
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Floyd napisao: Ljudi koji iskreno padaju na Vučićeve priče ne znaju ni da pišu a kamoli da koriste internet.
Ovde na forumu se pokazalo da znaju da koriste internet, ali su nepismeni.
Jeremic je mali Hitler i ne dao Bog da mu naka vlast/moc dopadne saka.
Ako objektivno sagledamo situaciju, mislim da bismo smo se svi mogli sloziti da diktator dobija ove izbore, ali ljudi treba da shvate da bi ovo mogla biti odlicna polazna osnova za njegov poraz na sledecim...
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Jok, diktator pada već ovog proleća 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.