Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Na parlamentarnim izborima ima x stranaka, neki ne pređu cenzus, glasovi se rasipaju... A ovde ako se stigne do drugog kruga biće situacija mi ili oni i tu su sva čuda moguća. Pod uslovom da ne bude baš Beli taj koji prolazi, on zbog frizure neće moći da pobedi 

Zbog čega je Jeremić mali Hitler? Daleko od toga da sam njegov fan, ali mislio sam da ima veće šanse od Jankovića i Radulovića. Mada, ako su kladionice u pravu, onda bolje dati glas Jankoviću...
Ђенерал Јанковић
Ja ne bih rekao da je Jeremić mali Hitler, ali da mi je sumnjiv, sumnjiv mi je. Sve stoji, i da je dobar diplomata i da se dobro kotira u tim diplomatskim krugovima, ali ipak mi nekako smrducka. Bez obzira na to, pre bih glasao za njega nego za Vučića, pošto mislim da je manje zlo.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Jeremic je politicar samo za protokalarne funkcije, kakva funkcija predsednika kod nas i jeste izmedju ostalog. Izgleda mi kao da se kandidovao cisto da nabudzi CV i to ne zato sto mu treba, nego radi licnog zadovoljstva.
Takvi kao on uvjek dobijaju na izborima. A to je zbog mentaliteta "ne mogu ja nista promjeniti, svi su oni isti"DukeNS napisao:Floyd napisao: Ljudi koji iskreno padaju na Vučićeve priče ne znaju ni da pišu a kamoli da koriste internet.
Ovde na forumu se pokazalo da znaju da koriste internet, ali su nepismeni.
Jeremic je mali Hitler i ne dao Bog da mu naka vlast/moc dopadne saka.
Ako objektivno sagledamo situaciju, mislim da bismo smo se svi mogli sloziti da diktator dobija ove izbore, ali ljudi treba da shvate da bi ovo mogla biti odlicna polazna osnova za njegov poraz na sledecim...
Ima Jeremić neke svoje komplekse i karijerista je. Šurovao je i sa Rusima u UN, ono kada je bilo oko Palestine. To mi se uopšte nije dopalo. Ali takođe mi se veoma dopalo kada je pred Generalnom skupštinom UN rekao da je Kosovo unutrašnje pitanje Srbije. Mene zanima spoljna politika, odnos prema okupiranoj teritoriji i odnos prema svetskim silama. Sve to mora biti mnogo čvršće i odlučnije. Vučić je odavno prešao sve crvene linije koje je sam postavio. Da Tadić radi to što to što on sada radi, Vučić bi ga optužio da je "izdajnik i strani plaćenik".
Ђенерал Јанковић
Ko je za paintball?
Ajde sad lepo svi upuceni da se prebace u temu o kladionici, da konacno neko i moze da kaze da je imao koristi od predsednika.
Имам једно потпитање...
ko oce besplatne pare nek pozuri, jutros je procenat bio 1.6 sada 3.5. Ako je ludi smradule imo 5% ovo je pokloncina samo takva.

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Pre par sati zvoni neko na vrata. Kad ono neki klinac, 12-13 godina, mršav ali uredan, pita da li ima nešto od hrane. Sramota ga je. Ne traži pare. Ne deluje sumnjivo. Spakovah mu jednu kesu, ali mi posle bilo žao što mu nisam dao i nešto para, celo veče mislim o njemu.

Sent from my m2 using Tapatalk
Vrata na kiosku poznate niške humanitarke Marine Adamović, u kome sakuplja novac za pomoć obolelima, obijena su noćas, a ona, kako kaže, zasad ne zna koliko je para ukradeno. U niškoj policiji potvrđuju da su imali prijavu jutros oko 7 sati i da je uviđaj trenutno u toku.
https://www.juznevesti.com/Hronika/Obij ... oj.sr.html
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1240196

https://www.juznevesti.com/Hronika/Obij ... oj.sr.html
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1240196