Mladen7 napisao:H4wkeye napisao:Jel se isplati uzeti P9 Lite sa 2 gb rama preko MTSa za 90 evra? Nemaju 3 gb verziju koliko vidim...
Sent from my LG-H500 using Tapatalk
Kako si došao do te cene majkumu

, to plaćaš odma po preuzimanju telefona, a imaš i paket uz ugovornu obavezu 24 meseca. Kada uzmeš telefon uz paket plaćaš svaki mesec znatno više i na taj način plaćaš i telefon.
Ti si u MTS- Miks L paketu -i cena konkretno P9L 2gb ti je oko 11000 din(90€) + 24 meseca plaćaš 1699 din umesto 849 miks L paket znači još 24×850 , znači ti njima ukupno taj uređaj plaćaš oko 32000 din (oko 260€).
Napominjem isti paket bez telefona se plaća znatno manje , ugrubo duplo manje.
Na KP cene svih uređaja jesu znatno manje, za sve brendove, nego u prodavnicama ali nemaš garanciju- ja sam zato i pominjao cenu po kojoj se prodaje u prodavnicama a to su cifre od 270-300€ zavisi dal je dual sim ,2/3 gb i td.
Na tebi je da odlučiš kako ćeš kupiti bilo šta, ali rekoh da ti skrenem pažnju- niko ti neće nešto prodati znatno jeftinije a da nema razlog za to.
I naravno bolje 3 gb, vidiš i po oznaci VNS-L31
PS: Gezo namesti antenu

nista se ne vidi na linku- izlazi 404 not found
Drug je u MTSu, ima Miks XL paket, a nije uzeo telefon. Ako bi ga uzeo sad, kosta oko 12000, tako da je ponudio meni da uzme i da mu ja dam tih 12k.
@Xeroj To si u pravu, ja nisam neki multitasker iskreno.... Imam 4-5 stvari u pozadini najcesce. Hm...
A sto se tice KP, iz mog iskustva ima dosta pouzdanih prodavaca/firmi, ima i modela koji su jos u garanciji takodje. Videh neka firma iz BGa ne mogu da se setim sad imena, prodaju P9 Lite za 190 evra na primer, 3gb verziju. Imaju tipa 1400 pozitivnih.
Sent from my LG-H500 using Tapatalk