Složismo ga juče Trojke i ja, izmaltetirao sam ga samo tako da bi svi kablovi išli iza odlično je, ne čuje se a ima tri ventilatora samo na kućištu. Zamenili i CPU kuler sa TX3 Evo, izguglaj da vidiš. CPU je u leru bio na 50c sa stock kuler om, sad je na tačno sobnoj temperaturi i ne čuje se.
Koliko se greje ta kartica, meni je išla do max 73 i to posle pola sata maltretiranja u Fur marku. Promeni kartici pastu, a za procesor ne znam, ti bol kuleri su baš bučni i neefikasni.
Dobar ti ovaj kuler, deluje mi kao neki naslednik HyperTX-a kog ja imam, taj ubija kako radi - ovo moze samo mnogo bolje da bude.
Ako nekom treba pasta, imam, a negde kod matoraca ima i brdo nekih pasivnih hladnjaka za cipsete i grafike ako zatreba
Mislim da je naslednik tog tvog sada neprikosnoveni u svom cenovnom rangu Hyper 212 Evo, a ovaj Tx3 evo njegov mlađi burazer. Kažem ti, temperatura CPUa je sobna ili stepen viša u leru.
Taj Hyper mi ne bi stao u kućište pa sam uzeo manji.
HUAWEI P6 via TT
Da, i7 Haswell... a tu je i QHD ekran i 512GB SSD...veoma ozbiljna masina po relativno pristupacnoj ceni.
Trenutna cena u DE je 1679e sto posle povrata PDV-a dodje na manje od 1400e.
Isporuke krecu tek polovinom marta...