Putevi u Srbiji
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Putevi u Srbiji
Evo sad gledam i ne verujem. Da se nisu zajebali?
Jesu na našu štetu kao i uvek.
- H4wkeye
Moze komotno 80 da bude na mostu.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja juče napravio krug do Zrenjaninskog puta i nazad. Ako mi verujete znak nisam ni video, ali sam se pitao što svi voze tako sporo.
Komentarišemo žena i ja kako svi ustvari idu tuda da vide novi most i saobraćajnice pa zato voze sporo. Jedino je jedan taksista proleteo.
Mada, bar za početak sam za to da ostane takvo ograničenje, posle neka podignu. Zašto? Pa zato što jako puno ljudi ide pešice, sve sa decom. Ok je u delu gde ima staza, ali video sa ljude koji šetaju u onom drugom delu, po ostrvu u sredini gde su bandere za rasvetu. Ima isto budala koji pretrčavaju. Biciklista isto ima dosta. Tako da bolje za početak da bude manje ograničenje.

Mada, bar za početak sam za to da ostane takvo ograničenje, posle neka podignu. Zašto? Pa zato što jako puno ljudi ide pešice, sve sa decom. Ok je u delu gde ima staza, ali video sa ljude koji šetaju u onom drugom delu, po ostrvu u sredini gde su bandere za rasvetu. Ima isto budala koji pretrčavaju. Biciklista isto ima dosta. Tako da bolje za početak da bude manje ograničenje.
Posetite www.garaza.rs !
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Bas tako.
Juce videh biciklistu koji vozi kralnjom levom trakom. Verovali ili ne. Mnogo pesaka seta po sredini. Takodje sam video i te koji pretrcavaju. Tako da budite oprezni, bez obzira sto je ogranicenje 50.
Razdelna ograda je valjda u planu da se uradi. Mada ja licno po sredini ne bi smeo da setam. Da naidje neka budala pijana, drogirana, izleti sa puta i pokupi me. A sto se desava. O ovima sto pretrcavaju i voze bicikl levom trakom necu ni da pricam. Suvise mi je bitan moj zivot da ga tako rizikujem. Mozda i preterujem sto se toga tice, ali bolje visak, nego manjak opreza u svakom slucaju.
Juce videh biciklistu koji vozi kralnjom levom trakom. Verovali ili ne. Mnogo pesaka seta po sredini. Takodje sam video i te koji pretrcavaju. Tako da budite oprezni, bez obzira sto je ogranicenje 50.
Razdelna ograda je valjda u planu da se uradi. Mada ja licno po sredini ne bi smeo da setam. Da naidje neka budala pijana, drogirana, izleti sa puta i pokupi me. A sto se desava. O ovima sto pretrcavaju i voze bicikl levom trakom necu ni da pricam. Suvise mi je bitan moj zivot da ga tako rizikujem. Mozda i preterujem sto se toga tice, ali bolje visak, nego manjak opreza u svakom slucaju.
Kolio sam uspeo da vidim na snimku pešaci hodaju razdelnim ostrvom s borčanske strane zato što ne postoji pešačka staza.
- H4wkeye
Juce kad sam bio za SD kad se predje Moravski most maltene cela strana od mosta do autoputa je presvucena novim asfalotm, milina da se vozi
Sa PO strane je isto na 2-3 mesta stavljen nov asfalt.

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Samo za Ogija.
https://www.facebook.com/video.php?v=10151760292717513
https://www.facebook.com/video.php?v=10151760292717513
Posetite www.garaza.rs !
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Zanimljivo koliko je neravan novi asfalt na tek napravljenoj obilaznici kod Batajnice. Kakav li će tek biti za godinu dana...
Послато са GT-P7500 уз помоћ Тапатока
Послато са GT-P7500 уз помоћ Тапатока
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- H4wkeye
Ovde u PO ne znam ni da li postoji uopste neki broj gde moze da se prijave udarne rupe. Mada, i da postoji cisto sumnjam da bi bilo nesto od toga. Ovde se rupe ne diraju sve do ~aprila otprilike, a do tad se sve vise pojavljuju i sve vece su 
Edit: Sad bas pogledao na sajtu. Nema broj za prijave uopste, ima formular za kontakt na sajtu koji ne mozes ni da popunis jer im se captcha ne ucitava.

Edit: Sad bas pogledao na sajtu. Nema broj za prijave uopste, ima formular za kontakt na sajtu koji ne mozes ni da popunis jer im se captcha ne ucitava.

- H4wkeye
Jbt kao da me slusali. Evo sad sam u gradu a rupe sve zakrpljene. Ne verujem 
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6012X using Tapatalk

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6012X using Tapatalk
Popunjavanje obrisanih postova.
Intermodalni terminal Batajnica.

Radi se i dalje obilaznica.

Intermodalni terminal Batajnica.

Radi se i dalje obilaznica.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...