Zatamnjena stakla
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Zatamnjena stakla
Plati 30e i uzivaj u kvalitetnoj foliji i dobro obavljenom poslu. I predstavi auto! 

Brzine idu u H-a !!!

Pa verovatno ce se tako zavrsiti, ali imam slobodnog vremena popodne sto da ne probamDelija napisao:Savet je da se manes corava posla

Taj auto se nalazi u Delijinom BMW,a dok Delija ne slika unutrasnjost auta,necemo videti ni Brava 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Mislim da ipak odustajem od ideje da sam zatamnim stakla
Pokušao sam sad da zalepim foliju na stop svetla, neslavno se završilo
Mada jeste zeznuto jer spolja plastika nije glatka, vec ima na jednom mestu neki greben, i tu nikako ne mogu lepo da zalepim uvek ostanu mehurici ili se nagubera, ravne površine su mi ok ispale. Namontirao sam jedan koji je bolje ispao, da bi se videla razlika. Meni se bas dopada, tako da cu kupiti sprej i ovih dana to odraditi.
Ako je neko raspolozen za avanturu mozemo da probamo zajedno da zatamnimo stakla (lakse je kad dvoje rade ja mislim). Sa jedne strane lakse je jer je skroz ravna površina, ali sa druge zeznuto je zbog kedera. Ne znam koliko je jednostavno izvaditi stakla i onda to lagano odraditi
Ali sam u kolima zalepiti, bez iskustva mislim da je pakao

Pokušao sam sad da zalepim foliju na stop svetla, neslavno se završilo

Ako je neko raspolozen za avanturu mozemo da probamo zajedno da zatamnimo stakla (lakse je kad dvoje rade ja mislim). Sa jedne strane lakse je jer je skroz ravna površina, ali sa druge zeznuto je zbog kedera. Ne znam koliko je jednostavno izvaditi stakla i onda to lagano odraditi

Samo vezba
Drugar je tek cetvrti put zalepio kako treba 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Onaj sto ima bravo ?
Ma lakse mi da uzmem sprej i zatamanim,necu se zezam sa ovim,skinem stop svetla cela i isprskam sprejom, ne moram mi novine da lepim
Ma lakse mi da uzmem sprej i zatamanim,necu se zezam sa ovim,skinem stop svetla cela i isprskam sprejom, ne moram mi novine da lepim
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Meni lepse bez te folije 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Nigde nijedne škorpije 

Glup ti ukus
Prilicno je neprimetno, nego je ovo u senci slikano pa na prvoj slici izgleda bas tamno. Da nemam zatamnjena pozadi stakla malo bi iskakalo,ovako se bas lepo uklopi. Ali svakako necu ja mnogo tamniti.
Stiker stize ovih dana
Ali ne škorpija, videcete o cemu se radi kad uslikam

Stiker stize ovih dana

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Čekaj da stigne sa Alija.Velja napisao:Nigde nijedne škorpije

@Stefan
Šta god da je - nemoj!

Sent from mTalk
Širim haos!
Moram sakrijem fleku od lepka 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ma lepi tu foliju i ne zezaj. Ja sam je lepio na maglenkama i trebalo mi je vremena i strpljenja da odradim kako treba. Skini stipaljku sa auta pa kuci za stolom sa sve fenom lepi foliju.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Ovo je problem. Vidiš kakav je oblik, na jednom mestu je bukvalno šiljak i tu mora da se pegla i levo-desno i gore-dole.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Aha, ovo mi je promaklo. Tu mozda da probas da lepis foliju do te linije, pa je onda zagrejes fenom da se ona istegne i onda prelepis preko toga i nastavis dalje.
Da je samo ovaj greben to bi jos i moglo,ali vidis 2-3 cm odozdo da ima jos jedna linija koja pravi nagib na drugu stranu. E taj deo je zeznuto uraditi. Uvek se na jednu stranu nagubera.
Siguran sam da uz vezbu moze da se uradi,ili ovi sto se time bave, ali su troskovi nesrazmerni. Sprej ce da zavrsi posao ili ako budem radio i stakla pa mi ponude neku ok cenu za stopove
Siguran sam da uz vezbu moze da se uradi,ili ovi sto se time bave, ali su troskovi nesrazmerni. Sprej ce da zavrsi posao ili ako budem radio i stakla pa mi ponude neku ok cenu za stopove