Letnje gume
Re: Letnje gume
Conti sc5 ako vec neces dunlop 

Eagle F1 Asymmetric 2?
Samo napred. Kakav Dunlop...
Tapatalk
Samo napred. Kakav Dunlop...
Tapatalk
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Jest o njoj se razmisljam. Contia se nisam setio ali SC5 izgleda kao odlican izbor.nidza napisao:Eagle F1 Asymmetric 2?
Brzine idu u H-a !!!

Conti je sigurica, ali bi trebalo da je značajno skuplji od GY.
Tapatalk
Tapatalk
Letnje gume
trebalo bi da je znacajno skuplji Continental ali nije, zato mi nikad nece biti jasno zasto ljudi kupuju Dunlop i GoodYear... polupremium gume po ceni premiuma 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja sam dobio Bridgestone Turanza S300 225/45/17 sa novim felnama, kad se potroše - Continental SC 5 bez mnogo razmišljanja, ionako malo prelazim godišnje....
===============
Nokia Lumia 1520 & TT
===============
Nokia Lumia 1520 & TT
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja sam na fabrickim Bridgestone Potenza do sad vozio i prezadovoljan sam, ali je dosao red na zamenu.

Brzine idu u H-a !!!

Razlika na momente je skoro dupla. Šta tu nije jasno?ADrei napisao:trebalo bi da je znacajno skuplji Continental ali nije, zato mi nikad nece biti jasno zasto ljudi kupuju Dunlop i GoodYear... polupremium gume po ceni premiuma
U Maju je drugar uzeo GY 2jku 225/45R17 za 11 hiljada dinara. Conti je bio oko 20. Malo li je?
Ja kada sam 2012 Semperite platio 14 hiljada, Conti je bio 26.
A na testovima klanje.
Tapatalk
Letnje gume
passat napravi bolji auto od C klase po svim testovima pa opet nije premium?
sve i da su te polupremium gume bolje( a nisu) nikad nece biti premium jer nemaju ime kao i VW...
drugu reci da promeni vulkanizera, ne znam sta da ti kazem
sad je Conti SC5 225/45/17 oko 12.500rsd, tesko da je tad bio nesto znacajno skuplji..
sve i da su te polupremium gume bolje( a nisu) nikad nece biti premium jer nemaju ime kao i VW...
drugu reci da promeni vulkanizera, ne znam sta da ti kazem

sad je Conti SC5 225/45/17 oko 12.500rsd, tesko da je tad bio nesto znacajno skuplji..
Napisao sam ti koliko je koštao kad sam ja kupovao. Sve su to jako dobre gume i nema greške. Treba gledati koji parametri su im najbolji i naći sebi odgovarajuću.
Ja ne bih dao duplo para za Conti, ali ako je 10 posto razlika onda bih ga uzeo.
Tapatalk
Ja ne bih dao duplo para za Conti, ali ako je 10 posto razlika onda bih ga uzeo.
Tapatalk
Ivan će me ispraviti ako pogrešim, Conti još nije izbacio cenovnik za letnju sezonu pa se ne znaju tčne cene, ali po nekim predviđanjima trenutno je skuplji bar 40% u odnosu na GY i Dunlop, a nije ni blizu toliko bolji, alo je uopšte boji.
Cekam malo toplije vreme, ali do sad mi Dunlop RT nije ama bas ni malo losiji od Conti SC5. Cak mislim da mi vise odgovara RT.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Kakva opservacija o brendu koji nikada nije osvojio skoro ništa bitno u auto moto sportu naspram legendi Formule 1 i ostalih trka.ADrei napisao:trebalo bi da je znacajno skuplji Continental ali nije, zato mi nikad nece biti jasno zasto ljudi kupuju Dunlop i GoodYear... polupremium gume po ceni premiuma
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V