Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od Floyd »

Gledao sam juče 10ak minuta Belog na N1. Lik je sprdnja. Prvih 5 minuta je donekle zanimljiv a posle postaje naporan za slušanje.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Loš mu je bio nastup...meša parodiju s ozbiljnošću. Treba da se zajebava do daske, da forsira svoj alter ego i da se ne trudi da daje ozbiljne izjave jer tu nema šta da kaže. Jbg ga, mlad je nije to lako...i Mićko Ljubičić bi trebalo dobro da se pripremi za odgovore imaginarnog lika, a kamoli mlad i neiskusan momak.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Nema veze, neka se pokaže bolje od većine ostalih kandidata čisto da protrese kavez. Ista imena gledamo od ranih 90tih, nema više smisla. Niko novi se aktivira, digli su ruke ljudi od politike.

Beli će da pokrene interesovanje za politiku kod običnog sveta, da poveća izlaznost na izborima i to je velika stvar. Otvoriće vrata nekim novim imenima i to je vrlo bitno. Moj glas nema, ali u mojoj bliskoj okolini će jako mnogo dugogodišnjih apstinenata od glasanja da izađe i da glasa. Kvote samo padaju na njega, čak su se i kladionice uprpile. Juče je koleginica probala da uplati na njega, nisu joj dali više od 60 dinara da stavi na njega.

Sasvim dovoljno je da pokrene momentum apstinenata koje će u drugom krugu da pozove da glasaju za osobu koja uđe, pored vođe, a onda će da bude zanimljivo.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

To je to. Zapalio je narod sa kratkim YT klipovima ali se uopšte ne snalazi u ovoj ozbiljnoj priči. Poješće ga svaki od aktuelnih političara u tv duelu.
Korisnikov avatar
igor_harris
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)

Post od igor_harris »

Floyd napisao:To je to. Zapalio je narod sa kratkim YT klipovima ali se uopšte ne snalazi u ovoj ozbiljnoj priči. Poješće ga svaki od aktuelnih političara u tv duelu.
Neki ozbiljni politicar poput Nikolica? :)
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

To će mu biti problem ovih dana, jer ga čekaju gostovanja na svim televizijama, a realno nema šta da kaže.
Sinoć i nije bio toliko loš koliko sam očekivao, ipak je on laik za ovo i nenaviknut na studio i prave novinare...
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Nema veze, šarmirao je mnogo ljudi i neka. Bitno je da pokaže da svako može da se kandiduje za predsednika i da ovaj šljam koji gledamo 30 godina nije bogom dan.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Mislim da mu je glavni problem to što pokušava da ostane neutralan u smislu da nikoga konkretno ne proziva, kako iz vlasti tako ni iz opozicije. Vrlo je teško pričati o bilo čemu a da ne navedeš koga smatraš odgovornim za probleme. Pogotovo što se do sada već nekoliko puta jasno odredio protiv AV, na FB stranici ima par ozbiljnih prozivki na njegov račun.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Slozicu se oko mlakog nastupa sinoc. Ja sam izdrzao 15-ak min. Definitivno treba da prebaci sve na sprdnju...
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Čini mi se da mu je nastup više štetio nego što je koristio.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Jeste, al jbg. Al ovo su ipak predsednicki izbori, to je maltene nebitna funkcija a ako ovaj postigne dobar rezultat to mozda natera na neke promene u politickom sistemu.
Korisnikov avatar
Ikac
Reactions:
Pridružio se: 19 Apr 2012, 22:29
Garaža: Fiat Bravo 198 (2011) 1.6 multijet

Post od Ikac »

Kažu da je Nenad Čanak imao preko 4500 potpisa iz centralne Srbije... Šumadija je oduvek bila poznata kao tvrdo jezgro LSV-a... :rofl:
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Očekivali ste nešto pametno?

Imao je svoj bljesak, nek potraje do izbora i to je to.

Svaki sledeći i ozbiljniji intervju će biti sve gori, nema iskustvo nikakvo, ni životno makar, nema ljude oko sebe da mu kažu...

Floyd, mi smo ukinuli TV duele, to je nepotrebno. :)
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Od njega se očekuje satira, zajebancija i ako to bude radio kako treba (što brutalnije to bolje) dobijaće više pristalica koji će da glasaju na konto zajebancije. Ovako, mogao bi vrlo brzo da izduva balon. Imao je plan za prvih 5 minuta emisije, a drugo je bilo loša improvizacija. Ima tu neki krug ljudi oko njega (onaj spot je jako dobar), ali očigledno da ga nisu pripremili za ovakvu priču.
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

samo polako napisao:Ima Čanak jezgro i to u jako bogatim slojevima društva u Vojvodini. Lično znam neke.
Goblin? :kezo:
Ђенерал Јанковић
Odgovori