Mobilne telekomunikacije
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Re: Mobilne telekomunikacije
Mene je LeEco Le Max 2 poprilično oduševio i morao sam da ga poručim 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Steta sto izbacuju fizicko dugme.
To je bilo nesto sto ih je izdvajalo, zajedno sa tasterima na dnu. Ovo ne razumem
.

- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
U jednom od tih tekstova o Samsung Galaxy 8-ci, je pisalo da je fizičko dugme prividno izbačeno tj. da je ono "sakriveno" ispod stakla ekrana na starom mestu tj. na dnu?!
Da li je to moguće tj. u čemu je tu razlika između opisanog i običnog softverskog dugmeta ...
Da li je to moguće tj. u čemu je tu razlika između opisanog i običnog softverskog dugmeta ...

Možda klikće ceo telefon u donjem delu, ili ima force touch?
Zanimljivi uređaji, ali oseti se zasićenje u inovacijama. Ne znam šta drži ljudima euforiju da ekspresno menjaju svoje aktuelne flagship telefone?
Zanimljivi uređaji, ali oseti se zasićenje u inovacijama. Ne znam šta drži ljudima euforiju da ekspresno menjaju svoje aktuelne flagship telefone?
Meni je glavni razlog baterija koja počne da slabi posle nekog vremena. Jedino što neću više da uzimam pre order kao pre iz razloga što Samsung flagship telefonima već posle 2 meseca cena padne za 25% i tu se manje više drži do izlaska novog modela.
Realno, u normalnom svetu ljudi uzimaju ugovore na godinu dana i telefon im je jeftin, pored toga sto im nije neki trosak, pa nemaju razloga da ne promene.
Urose, to ima logike, s obzirom da zvuk prenosi kao neki televizorii, iza ekrana, nekim vibracijama, ne secam se tacno, pa je tesko fokusirati dobro u iednom delu.
Sent from the 7th edge of the 3rd world.
Urose, to ima logike, s obzirom da zvuk prenosi kao neki televizorii, iza ekrana, nekim vibracijama, ne secam se tacno, pa je tesko fokusirati dobro u iednom delu.
Sent from the 7th edge of the 3rd world.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Mene ce S8 debelo da razocara ako izbace 3.5mm jack za slusalice
Bio sam "jabucar" svih ovih godina ali od kada je poceo da se gasi na hladnoci (jos jabuka mi se gasilo) i kada sam ga razbio resio sam da se pozdravim od apple-a. Prvo sam hteo da kupim neki malo stariji telefon ali sam i od toga odustao i uzeo neki samsong drkavac cisto da mi radi posao, dok ne bude izasao neki novi za 2017 god, prvi pik mi je S8, ima tu jos zanimljivih telefona koji treba da izadju u feb LG G6.
Bio sam "jabucar" svih ovih godina ali od kada je poceo da se gasi na hladnoci (jos jabuka mi se gasilo) i kada sam ga razbio resio sam da se pozdravim od apple-a. Prvo sam hteo da kupim neki malo stariji telefon ali sam i od toga odustao i uzeo neki samsong drkavac cisto da mi radi posao, dok ne bude izasao neki novi za 2017 god, prvi pik mi je S8, ima tu jos zanimljivih telefona koji treba da izadju u feb LG G6.
- vitezkoja
- Pridružio se: 16 Nov 2012, 21:17
- Garaža: w202 C200 KOMPRESSOR
Da li neko zna je l` je kodiran huawei p9 lite iz telenora?
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
ZA VLASNIKE SAMSUNG GALAXY S7 / S7 Edge
... Samsung started updating and rolling out Android 7.0 Nougat towards the the Galaxy S7 and S7 Edge. The screen on this smart-phone series is 1440 x 2560 pixels. However after the update (users report) the phone starts in a 1080 x 1920 resolution.
It's sounded like a small goof up of some kind, but apparantly it is intentional. Samsung apparantly thinks that running the phone at 1080P will improve battery life. Not a bad idea, but I doubt if you spend 700~800 USD on a phone you expcected a 1080P screen reolution. As an S7 Edge owner myself, heck no. Battery life is fine already + Samung .. you are selling a phone with a native 1440 x 2560 pixel resolution.
If this happens to you, you can easily fix it by changing towards 1440 x 2560 pixels in your preferences for Nougat:
1. Open Settings on your Galaxy S7.
2. Select Display » Screen resolution.
3. Move the slider to set your preffered display size between HD, FHD and WQHD.
4. Select APPLY from the top-bar to set your changes.
http://www.guru3d.com/news-story/galaxy ... pdate.html
... Samsung started updating and rolling out Android 7.0 Nougat towards the the Galaxy S7 and S7 Edge. The screen on this smart-phone series is 1440 x 2560 pixels. However after the update (users report) the phone starts in a 1080 x 1920 resolution.
It's sounded like a small goof up of some kind, but apparantly it is intentional. Samsung apparantly thinks that running the phone at 1080P will improve battery life. Not a bad idea, but I doubt if you spend 700~800 USD on a phone you expcected a 1080P screen reolution. As an S7 Edge owner myself, heck no. Battery life is fine already + Samung .. you are selling a phone with a native 1440 x 2560 pixel resolution.
If this happens to you, you can easily fix it by changing towards 1440 x 2560 pixels in your preferences for Nougat:
1. Open Settings on your Galaxy S7.
2. Select Display » Screen resolution.
3. Move the slider to set your preffered display size between HD, FHD and WQHD.
4. Select APPLY from the top-bar to set your changes.
http://www.guru3d.com/news-story/galaxy ... pdate.html
Nije.vitezkoja napisao:Da li neko zna je l` je kodiran huawei p9 lite iz telenora?
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Jel mogu da vratim nekim programom obrisane slike sa androida? Sjebao sam jer je memorijska (1gb) bila pretrpana glupavim slikama sa vibera i tsl. Prebacivao imenik preko sd kartice, obrisao slike posto uopste nije bilo mesta, da bi na kraju sestra pala u bedak jer se eto u moru tih slika nalazila i koja bitna slika. Nece da prica sa mnom. Hteo da joj prebacim na nov fon sa starog sve (non stop me je gnjavila a ja bas i nisam imao vremena u prethodnom periodu, pa sad misli da sam namerno to uradio), da ga ne koristi vise i napravih od komarca magarca.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
A nije imala slučajno photos aplikaciju za koju nije ni znala sta radi ?
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Ako su slike na kartici onda moze sa Panda Recovery ili GetDataBack za Fat ili nekim trećim programom.
Pod uslovom da kartica nije upotrebljavana posle brisanja.
Potreban ti je card reader.
Tapatalk
Pod uslovom da kartica nije upotrebljavana posle brisanja.
Potreban ti je card reader.
Tapatalk