Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Bolje da su uplatili pare za decu...sljam
Sent from my SM-J500FN
Sent from my SM-J500FN
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
To se samo putem sms-a radi. Tako se ovde lece deca.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
RFZO ima stavku "SMS donacija" u svojim budžetima 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
http://www.blic.rs/vesti/politika/sns-u ... ta/x8fbvnx

LeptejeboNoćas je bio strašan događaj, naš aktivista je poginuo noćas lepeći plakate - kazao je Vučić, istakavši da "mi samo hoćemo da budemo prost narod, obični, vredni...".

Vučević: Vučić i "kišobran i suncobran"
- Pobedjivali smo i do sada, vala ćemo i sad, i to u prvom krugu - poručio je danas gradonačelnik Novog sada i potpredsednik SNS Miloš Vučević, koji je kazao da bi svi politički protivnici, koji stalno kritikuju premijera, voleli da u svojim redovima imaju - Vučića.
Oni koje smo pobeđivali na izborima, istakao je Vučević, zamerali su nam da se krijemo iza Aleksandra, da je on naš i "kišobran i suncobran", da pobeđujemo zahvaljujući njemu.
- Pa šta? To je tačno. On je naš lider i najbolji je među nama. I oni bi hteli da ga imaju i da ih predvodi - istakao je Vučević.
Kazao je i da Srbija nema alternative osim Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Izgleda da je pretrčavao autoput BG - NS, kod Stare Pazove...Delija napisao:http://www.blic.rs/vesti/politika/sns-u ... ta/x8fbvnxLeptejeboNoćas je bio strašan događaj, naš aktivista je poginuo noćas lepeći plakate - kazao je Vučić, istakavši da "mi samo hoćemo da budemo prost narod, obični, vredni...".![]()
![]()
Ja odavno mislim da je pretrčavanje autoputa test inteligencije...
Potpuno se slažem.
Tapatalk
Tapatalk
Kod vas neki dernek 

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Mentalitet ljudi u ovoj drzavi, za kojim ni forum ne zaostaje je slikovito i tekstualno prikazan na ovoj slici.

Pustite ljude da rade svoj posao, a vi radite svoj, glasajte ili nemojte glasati. Imali smo istu garnituru 12 godina koja je raskucila ono malo sto je ostalo posle bombardovanja. Sad su ti ljudi opozicija. Prica nasi-vasi ne pije vodu.
Andrej Vucic, Savamala, Juzni tok, privatizacije, akcije, Djilas, Sutanovac, Pajtic, Nikolic, Seselj, helihopter, Kosovo - svi imaju mrlje u karijeri. Jedina je razlika trenutno sto je komplet postava Vucicevih protiv-kandidata (sem Seselja) bila na vlasti 8-12 godina i samo smo isli dole. Sad ce 10 godina na vlasti biti SNS pa cemo videti da li ce ici u neki prosperitet, za sad je stagnacija vec 2-3 godine, ne micemo se ali ne padamo. Posle Vucica ce doci neki Beli, pa posle Belog ne znam ko...
Suvise smo sitni mi pojedinci da bi se svadjali medjustobno, but - Srbi smo, moramo tako, jel' da?

Pustite ljude da rade svoj posao, a vi radite svoj, glasajte ili nemojte glasati. Imali smo istu garnituru 12 godina koja je raskucila ono malo sto je ostalo posle bombardovanja. Sad su ti ljudi opozicija. Prica nasi-vasi ne pije vodu.
Andrej Vucic, Savamala, Juzni tok, privatizacije, akcije, Djilas, Sutanovac, Pajtic, Nikolic, Seselj, helihopter, Kosovo - svi imaju mrlje u karijeri. Jedina je razlika trenutno sto je komplet postava Vucicevih protiv-kandidata (sem Seselja) bila na vlasti 8-12 godina i samo smo isli dole. Sad ce 10 godina na vlasti biti SNS pa cemo videti da li ce ici u neki prosperitet, za sad je stagnacija vec 2-3 godine, ne micemo se ali ne padamo. Posle Vucica ce doci neki Beli, pa posle Belog ne znam ko...
Suvise smo sitni mi pojedinci da bi se svadjali medjustobno, but - Srbi smo, moramo tako, jel' da?
U kojoj li ti zemlji zivis, kada ti ovo nije padanje?
Sent from the 7th edge of the 3rd world.
Sent from the 7th edge of the 3rd world.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ovo sa slike je generalno mentalitet kompletnog covecanstva, a ne samo Srbije.
Mene je uvjek cudilo zasto Srbi, pogotovo iz Srbije, ili skoro iskljucivo iz Srbije vole toliko da pluju na sami sebe.
Ovo je slucaj svugdje, pa i u recimo Svedskoj gdje zivim.
Pustite tu patetiku "Samo u Srbiji" Jel to kod vas neka opsta depresija vlada?
Pogledajte kako je bilo u Americi prije i u toku izbora, pa ovo kod vas je mila majka.
Ovo je slucaj svugdje, pa i u recimo Svedskoj gdje zivim.
Pogledajte kako je bilo u Americi prije i u toku izbora, pa ovo kod vas je mila majka.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Leba i igara

Znači ako je tebi dobro-to mora da znači da je svima dobro? Ne bih se baš složio da stagniramo, nego propadamo dobrano.Naravno nije počelo sa ovima, toliko ću ti priznati.Gaginh0 napisao: Andrej Vucic, Savamala, Jedina je razlika trenutno sto je komplet postava Vucicevih protiv-kandidata (sem Seselja) bila na vlasti 8-12 godina i samo smo isli dole. Sad ce 10 godina na vlasti biti SNS pa cemo videti da li ce ici u neki prosperitet, za sad je stagnacija vec 2-3 godine, ne micemo se ali ne padamo. Posle Vucica ce doci neki Beli, pa posle Belog ne znam ko...
Realno, pošto si iz Vjeternika, bilo bi i glupo da se očekuje da kažeš nešto drugo

Na žalost, ja uopšte nemam iluzija ko će dobiti na izborima. Možda naprave farsu sa drugim krugom, da bi se napravio privid da naraod kao nešto bira.
Ko god ima nekog upetljanog politiku u SRB-ovo zna i sam. Reći bilo šta drugačije je zamajavanje i sebe i drugih.
DasAuto napisao:
Godinama već.
What i do for the livin'? I live for the livin'.