BMW - generalna tema
Re: BMW - generalna tema
Pitaj šta god te zanima. Ja ne bih išao ispod 320d/i.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Hvala, pitacu!
Ali prvo da procitam opstu temu o F30 i teme vlasnika.
Ali prvo da procitam opstu temu o F30 i teme vlasnika.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Elektrosklopivi retrovizori idu u paketu sa automatskim zatamnjivanjem - to sranjce kosta 600 evra. Nije bas precesto parce opreme kod primeraka koji se kod nas prodaju.steva_anya napisao:Vec danima gledam oglase kod nas i preko, konkretno BMW3 2011. i mladji. Od opreme mi je bitno da ima sto i Civic + xenoni + dvozonska klima (obavezno automatska) + elektro sklopivi retrovizori (na Hondi su sklopivi samo na dugme iz kabine).
Limuzina. Motor moze oko 120-150ks, prelazim do 15000 godisnje pa moze i benzin/dizel, zavisno sta bude bolja ponuda.
Sad mi sledi da citam sve teme o BMW-u i pohvatam sta je i kako oko opreme.
Edit od 2012. F30, 2011 je E90
Koristim to iskljucivo za cedjenje retrovizora posle pranja (dobra fora) i kod matoraca u garazi gde i nije obavezno.
Po default-u nije kodirano da se automatski sklapaju - moras duze da drzis dugme za zakljucavanje na kljucu.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- steva_anya
Xenoni-dvozonska-daljinsko sklapanje je jedino od opreme sto bi voleo da imam na Civicu. Tu je i "multimedija" - ekran, povezivanje sa mobilnim, ali to ima gotovo svaki novi(ji).
Cim se vratim sa odmora pocecu da gledam, cisto da potvrdim zelju.
Ujedno cu pogledati i Superba 2.0tdi dsg od druga, cisto da mi i on bude reper.
Vec dugo nema Type R-a osme gen da valja pa sam skoro i odustao.
Cim se vratim sa odmora pocecu da gledam, cisto da potvrdim zelju.
Ujedno cu pogledati i Superba 2.0tdi dsg od druga, cisto da mi i on bude reper.
Vec dugo nema Type R-a osme gen da valja pa sam skoro i odustao.
Ako kupujes u Sr onda osim 320d neces ili jako tesko naci benzince. Ako naletis na 328i to je pun pogodak. Samo su jako retki a mnogo bolji od 320i. Troskovi skoro isti. Trosi 1l vise ako ga ne cepas. Mada i 320d ce zadovoljiti 99% potreba svakodne voznje. I ja merkam f30 i polako se pripremam da trazim odgovarajuci model 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Drugar je uzeo F30 320d automatik, kupljen u SRB, mislim da je 12. godiste, 60kkm pravih, odrzavan u ovlascenom, ne znam koja je tacno oprema, ali nije klot sigurno, mislim da je oko 21-22k platio pre 2 meseca.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- steva_anya
To je manje vise ta cena.
18-23 hiljade koliko sam video. Obzirom da je F30 vise oprema utice na cenu nego godiste.
Moj prvi kriterijum za izbor auta je kako izgleda, tako da bi F30 vozio i sa 1.2HTP iz Fabije
18-23 hiljade koliko sam video. Obzirom da je F30 vise oprema utice na cenu nego godiste.
Moj prvi kriterijum za izbor auta je kako izgleda, tako da bi F30 vozio i sa 1.2HTP iz Fabije

Kod svakog vise oprema utice nego godiste. Ako M paket nije uslov, onda za te pare imas dobar 320d lagano. 

- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
I menjac utice recimo.

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ako je onaj crni iz NS-a - to je skoro pa klot.dragvorl napisao:Drugar je uzeo F30 320d automatik, kupljen u SRB, mislim da je 12. godiste, 60kkm pravih, odrzavan u ovlascenom, ne znam koja je tacno oprema, ali nije klot sigurno, mislim da je oko 21-22k platio pre 2 meseca.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Gruja1595
- Pridružio se: 26 Maj 2015, 07:22
- Garaža: BMW F30 320eD
- Kontakt:
Na svom f30 imam isto te retrovizore sa zatamljivanjem automatskim, jednom sam samo sklopio tako, drzeci dugme, kada sam zaboravio siber da zatvorim. Tada sam i video da se i oni sklapaju. 

https://www.bademantili.rs - prodaja bade mantila
Kaže se ful sem kože i klime.Delija napisao:Ako je onaj crni iz NS-a - to je skoro pa klot.dragvorl napisao:Drugar je uzeo F30 320d automatik, kupljen u SRB, mislim da je 12. godiste, 60kkm pravih, odrzavan u ovlascenom, ne znam koja je tacno oprema, ali nije klot sigurno, mislim da je oko 21-22k platio pre 2 meseca.
Treba i imati srece naleteti na model sa dosta opreme i malom kilometrazom. Ili je jedno ili drugo a treca opcija je da kosta blizu 30k € 
M paketa nema ni u CH puno. Jako su retki. Ne znam sto. M paket je skuplji od sport line 2-3k na novim automobilima a opet je raritet:) 320d Sport Line i sa kilometrazom do 60-70k u CH tesko moze da se nadje ispod 25k. I to ako naletis i imas srece da se ne proda dok stignes da ga vidis:)

M paketa nema ni u CH puno. Jako su retki. Ne znam sto. M paket je skuplji od sport line 2-3k na novim automobilima a opet je raritet:) 320d Sport Line i sa kilometrazom do 60-70k u CH tesko moze da se nadje ispod 25k. I to ako naletis i imas srece da se ne proda dok stignes da ga vidis:)
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Nije crni, sivi je.Delija napisao:Ako je onaj crni iz NS-a - to je skoro pa klot.dragvorl napisao:Drugar je uzeo F30 320d automatik, kupljen u SRB, mislim da je 12. godiste, 60kkm pravih, odrzavan u ovlascenom, ne znam koja je tacno oprema, ali nije klot sigurno, mislim da je oko 21-22k platio pre 2 meseca.

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Da li F10 2.0d 2013to i 3.0d 2011-2 imaju iste automatske menjace?
Vozio sam oba, 2.0d ima 180.000km a 3.0d 270.000km i rekao bih da mnogo lepse salta i neprimetnije ovaj 3.0. U 2.0 mi je bilo bas nekako cudno, pa sam mislio mozda sam se navikao na multitronik. A onda sam pre nekoliko dana vozio 3.0 i to mi je bilo to.
Kilometrate su prave.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Vozio sam oba, 2.0d ima 180.000km a 3.0d 270.000km i rekao bih da mnogo lepse salta i neprimetnije ovaj 3.0. U 2.0 mi je bilo bas nekako cudno, pa sam mislio mozda sam se navikao na multitronik. A onda sam pre nekoliko dana vozio 3.0 i to mi je bilo to.
Kilometrate su prave.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока