Alvirko najavio da će biti omogućeno početkom maja.Heinz napisao: 01 Apr 2025, 17:21 https://www.rts.rs/lat/vesti/drustvo/56 ... onija.html
...
"Kolege iz Hrvatske su nam rekle da će to biti 15. aprila, ali uvek ima nekih nepredviđenih okolnosti, pa da kažemo da će do kraja aprila srpski tagovi, odnosno hrvatski, moći da se koriste u našem naplatnom sistemu", najavio je Savić.
...
Elektronska naplata putarine
Re: Elektronska naplata putarine
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Za Grčku ništa?
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Bar je na ovom forumu naruceno grckih tagova...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Pregovori sa više operatera.
Moze link ponovo?dragvorl napisao:Bar je na ovom forumu naruceno grckih tagova...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
I proradi li u hrvatskoj?
Ne.
Al vidim da su na sajtu dodali opciju da se klikne hrvatska što je dobar znak - https://toll4all.com/country-info/HR
Al vidim da su na sajtu dodali opciju da se klikne hrvatska što je dobar znak - https://toll4all.com/country-info/HR
Ova slika da se doradi i da bude na SRS sajtu.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Može da se podnese zahtev.
Srpski TAG uređaj u Republici Hrvatskoj možete korisiti isključivo na deonicama autoputeva koje su u nadležnosti kompanije Hrvatske autoceste d.o.o Zagreb:
Autoput A1: Zagreb - Split - Dubrovnik
Autoput A3: Zagreb istok - Lipovac i Zagreb - Bregana
Autoput A4: Zagreb Sveta Helena - Goričan
Autoput A5: Beli Manastir - Osijek - Svilaj
Autoput A6: Zagreb – Rijeka
Autoput A7: Rupa
Autoput A11: Zagreb – Sisak
Srpski TAG uređaj u Republici Hrvatskoj možete korisiti isključivo na deonicama autoputeva koje su u nadležnosti kompanije Hrvatske autoceste d.o.o Zagreb:
Autoput A1: Zagreb - Split - Dubrovnik
Autoput A3: Zagreb istok - Lipovac i Zagreb - Bregana
Autoput A4: Zagreb Sveta Helena - Goričan
Autoput A5: Beli Manastir - Osijek - Svilaj
Autoput A6: Zagreb – Rijeka
Autoput A7: Rupa
Autoput A11: Zagreb – Sisak
Elektronska naplata putarine
Opa aj nek je sa srecom pa makar i pola autoputa.
Jel bese sad mi sa enpaya mora da cekamo da nas oni aktiviraju ili mozemo samo posto ne vidim kako.
Jel bese sad mi sa enpaya mora da cekamo da nas oni aktiviraju ili mozemo samo posto ne vidim kako.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ček, šta pola, za mene ovo pokriva sve što mi treba. A3 je deonica od Batrovca do Bregane, tj. glavni put za Sloveniju, Italiju ili Austriju. A6 je Zagreb-Rijeka, za Istru, to je za mene sve što mi je do sad trebalo u Hr.
Edit: tek sad vidim, taj drugi hrvatski odvojen sistem je samo za to malo unutar Istre - Rijeka-Pula-Umag? E pa stvarno nisu normalni.
Edit: tek sad vidim, taj drugi hrvatski odvojen sistem je samo za to malo unutar Istre - Rijeka-Pula-Umag? E pa stvarno nisu normalni.
Re: Hrvatska
https://www.index.hr/mobile/vijesti/cla ... 71311.aspx
Ovo bih nazvao dobrom vješću. Jedino nije napisano da li je prethodno potrebno registrirati ENC na zemlju kroz koju prolaziš.
Valjda onda nije to potrebno.
A i komentari ispod članka imaju smisla
Ovo bih nazvao dobrom vješću. Jedino nije napisano da li je prethodno potrebno registrirati ENC na zemlju kroz koju prolaziš.
Valjda onda nije to potrebno.
A i komentari ispod članka imaju smisla

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Hrvatska
Potrebno je samo da svoj tag ubaciš (prijaviš) u taj “Toll4All” sistem i povežeš ga sa platnom karticom kako bi se skidale putarine automatski. I to je sve. Naravno, mora biti i postpaid tipa (i to se da podesiti). Odlična inicijativa. Verovatno će sada i sa Grčkom ići lakše i brže. Super za sve nas koji obilazimo rodbinu/stari kraj, idemo na more i slično.