Fiat 500L
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Fiat 500L
Ja znam bar 5 ljudi koji su zamenili yugo za z10 klot, bez abs i ostalih stavki, branik plastika ona jeftina. Nas je bio sledeci nivo ali je brzo resen jer se nije uklapao 'u pricu'.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
http://www.b92.net/automobili/vesti.php ... id=1162589
FIAT 500L za osvajače zlatnih medalja u Riju
Svi naši sportisti koji na Olimpijadi osvoje najviše odličje, biće nagrađeni automobilom koji se proizvodi u Kragujevcu.
Svaki srpski olimpijac koji osvoji zlatnu medalju na predstojećim Olimpijskim igrama u Riju, dobiće na poklon FIAT 500L, saopštila je kompanija FIAT Chrysler Automobili Srbija (FCA).
FCA Srbija ima višegodišnju partnersku saradnju sa Olimpijskim komitetom Srbije, a model 500L je zvanično vozilo Olimpijskog tima Srbije. FIAT je povodom održavanja Olimpijskih igara u Riju kreirao i posebnu ponudi vozila pod nazivom FIAT 500L "Olympic edition", sa specijalnim paketima opreme za određene verzije ovog modela.
Prodajna kampanja traje samo tokom održavanja Olimpijade, a detalji o akciji mogu se pronaći na zvaničnom sajtu kompanije.
FIAT 500L za osvajače zlatnih medalja u Riju
Svi naši sportisti koji na Olimpijadi osvoje najviše odličje, biće nagrađeni automobilom koji se proizvodi u Kragujevcu.
Svaki srpski olimpijac koji osvoji zlatnu medalju na predstojećim Olimpijskim igrama u Riju, dobiće na poklon FIAT 500L, saopštila je kompanija FIAT Chrysler Automobili Srbija (FCA).
FCA Srbija ima višegodišnju partnersku saradnju sa Olimpijskim komitetom Srbije, a model 500L je zvanično vozilo Olimpijskog tima Srbije. FIAT je povodom održavanja Olimpijskih igara u Riju kreirao i posebnu ponudi vozila pod nazivom FIAT 500L "Olympic edition", sa specijalnim paketima opreme za određene verzije ovog modela.
Prodajna kampanja traje samo tokom održavanja Olimpijade, a detalji o akciji mogu se pronaći na zvaničnom sajtu kompanije.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Sad Djokovic ima pravu motivaciju 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Nole,izdao PUG-A!!! 
Sony Xperia Z3

Sony Xperia Z3
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Bilo je i vreme, posle 4 godine...
TapaT
TapaT
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Danas videh 3 šareno maskirana 500L na šleperu BG tablica, odoše prema Subotici. Samo njih tri na celom kamionu. Imaju drugačije farove, to sam jedino uspeo da primetim, baš su ih dobro omotali. 
TT

TT
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Možda su za graničnu policiju.
Videh juče nekoliko sa oznakom hitna pomoć.
Verovatno se radi o kupujmo domaće.
Videh juče nekoliko sa oznakom hitna pomoć.
Verovatno se radi o kupujmo domaće.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ma jok bre, ovo je maskirano kao kada se testiraju i voze novi modeli pa ne žele da se provale detalji. Ona šarena kamuflaža zbog koje je teško nazreti i obrise/linije auta... Restyle verzija 100% na koju se već dugo čeka. 

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Aha nisam dobro razumeo.

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Live Edition.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Jel se znao koliko je komada proizvedeno ili prodato u prvih 6 meseci ove godine?
Mislim da u italiji ide solidno prodaja.
Mislim da u italiji ide solidno prodaja.
Imaš ovde nešto
http://left-lane.com/european-car-sales ... fiat-500l/
http://left-lane.com/european-car-sales ... fiat-500l/
Saša napisao:Danas videh 3 šareno maskirana 500L na šleperu BG tablica, odoše prema Subotici. Samo njih tri na celom kamionu. Imaju drugačije farove, to sam jedino uspeo da primetim, baš su ih dobro omotali.![]()