Ne brže od života!
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Re: Ne brže od života!
Gledao sam da se ogradim od cele price, ali ipak cu morati da iskomentarisem. Iskreno me nerviraju komentari da je vozio 40km/h da je ovo da je ono.....ljudi budimo relani i iskreni, ko od nas vozi 40km/h? Pogotovo ako je tako kasno i realno nema nikoga. Ne opravdavam nikoga, samo skrecem paznju na ponasanje svakog od nas. Sto se tice bezanja, jos jedna uzasna strana, ali realno je u pitanju derle od 20godina koji ne zna gde mu je dupe, a gde glava i ucinio je najgoru mogucu stvar koju je mogao, oduzeo je nekome zivot. U tom trenutku mozak ne radi. Ponavljam se, ne opravdavam nikoga, samo realno sagledavam stvari.
Neće tu kamere pomoći nego pasarela ili podzemni za pešake i ograda celom dužinom da ih spreči da pretrčavaju.
Lokacija je odvratna i jako opasna i zato je ograničenje 40.
@ Ivancho
Lokacija je odvratna i jako opasna i zato je ograničenje 40.
@ Ivancho

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ima mnogo možda...možda nije znao gde mu je dupe, a gde mu je glava, a možda je bio vrlo sabran i sačekao da mu ćale sleti u BG i da mu organizuje podršku.
Sve u svemu, biće razvlačenja, spinovanja, otezanja i proći će kao što Paja kaže.
Sve u svemu, biće razvlačenja, spinovanja, otezanja i proći će kao što Paja kaže.
ivancho napisao:Gledao sam da se ogradim od cele price, ali ipak cu morati da iskomentarisem. Iskreno me nerviraju komentari da je vozio 40km/h da je ovo da je ono.....ljudi budimo relani i iskreni, ko od nas vozi 40km/h? Pogotovo ako je tako kasno i realno nema nikoga. Ne opravdavam nikoga, samo skrecem paznju na ponasanje svakog od nas. Sto se tice bezanja, jos jedna uzasna strana, ali realno je u pitanju derle od 20godina koji ne zna gde mu je dupe, a gde glava i ucinio je najgoru mogucu stvar koju je mogao, oduzeo je nekome zivot. U tom trenutku mozak ne radi. Ponavljam se, ne opravdavam nikoga, samo realno sagledavam stvari.

Nas narod najvise voli frazu " Sta bi bilo,kad bi bilo"...Na zalost,veliko zlo je nacinjeno,prakticno su unistena 2 mlada zivota,jedan bukvalno,a drugi ce morati da zivi s tim da je ubio neduzno dete...
Off topic
Oduvek sam govorio,da ako ne daj boze ikad prouzrokujem neku fatalnu nesrecu,da bih prvi "voleo" da ne prezivim samo ja,a da ostali svi prezive...Nema nicega goreg,nego nositi na dusi neduzna lica...
@Ivancho,
tako je, ko od nas vozi 40km/h?
A ko od nas je svestan da ako mu neko izleti dok vozi preko ogranicenja i ako taj neko pogine, mozemo ici u zatvor?
Jesmo li svesni sta radimo i kako i koliko krsimo zakon?
Prekoračenje preko 70 km/h od dozvoljene brzine u naselju
čl. 43. stav 1. i 45. stav 1. tač. 1, 2, 3.
100.000 do 120.000 din
min. 15 dana zatvora
čl. 330. stav 1. tač. 9)
kaznenih poena 14
zabrana upravljanja: min. 8 meseci
Sve ovo kada NIJE izazvana nesreca i to MINIMALNE kazne.
tako je, ko od nas vozi 40km/h?
A ko od nas je svestan da ako mu neko izleti dok vozi preko ogranicenja i ako taj neko pogine, mozemo ici u zatvor?
Jesmo li svesni sta radimo i kako i koliko krsimo zakon?
Prekoračenje preko 70 km/h od dozvoljene brzine u naselju
čl. 43. stav 1. i 45. stav 1. tač. 1, 2, 3.
100.000 do 120.000 din
min. 15 dana zatvora
čl. 330. stav 1. tač. 9)
kaznenih poena 14
zabrana upravljanja: min. 8 meseci
Sve ovo kada NIJE izazvana nesreca i to MINIMALNE kazne.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Da li je moguće da je neki autobus čekajući na crvenom u desnoj traci, zaklonio semafor BMWu koji ga je obilazio
Meni se to desilo u Požeškoj pre 30 god i navat'o me pandur- sva sreća nije niko prelazio ulicu...

Meni se to desilo u Požeškoj pre 30 god i navat'o me pandur- sva sreća nije niko prelazio ulicu...
Daj molim te! Pa ko sa 20 godina,moze biti tako hladnokrvan,to je nemoguce,nemojmo suditi detu samo zbog toga ko mu je otac!starac vujadin napisao:Ima mnogo možda...možda nije znao gde mu je dupe, a gde mu je glava, a možda je bio vrlo sabran i sačekao da mu ćale sleti u BG i da mu organizuje podršku.
Da je bilo ko drugi to ucinio,a jos I nekim "pristupacnijim" autom,ne bi bilo nista od ove sada vec medijske kampanje,u to sam siguran!
Da se ne ponavljam,ne opravdam vozaca ni jedan promil.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Zato nam se to i dešava jer realno ko još poštuje propise u Srbiji!ivancho napisao:Gledao sam da se ogradim od cele price, ali ipak cu morati da iskomentarisem. Iskreno me nerviraju komentari da je vozio 40km/h da je ovo da je ono.....ljudi budimo relani i iskreni, ko od nas vozi 40km/h? Pogotovo ako je tako kasno i realno nema nikoga.
Niko!
Realnost u Srbiji je tragedija!
ps
Evo javno obećavam da neću komentarisati ovakve i slične vesti jer počinjem sam sebe da nerviram potenciranjem poštovanja propisa i ograničenja brzine.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Ne bi bilo kampanje, jer bi taj nesretnik naje*o i bez kampanje.Wolfy napisao:
Da je bilo ko drugi to ucinio,a jos I nekim "pristupacnijim" autom,ne bi bilo nista od ove sada vec medijske kampanje,u to sam siguran!
Ova "medijska kampanja", koja i nije bas kampanja u pravom smislu reci, dize se jer vecina nazire razresenje upravo jer se radi o sinu mocnog coveka. Prekjuce smo saznali da se dzamija sama zapalila, juce smo saznali da je Taton sam skocio preko ograde, pa ljudi vec vide kako se ova devojka sama bacila pod auto (koju inace ne branim, jer je kriva, ali nije zasluzila smrtnu kaznu zbog prelaska na crveno svetlo).
Nadam se da ima oca i nadam se da ako se mali Mitrovic izvuce iz ovoga taj otac ima napunjen pistolj (ili ce ga kupiti).
Barem ja bih.
Zasigurno!
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ok, sad malo stanite na loptu i razmislite sta saljete na forum. Jos se ne znaju ni tacni detalji.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Evo ja stajem i necu vise pisati o ovome, obecavam.
Ali ono za oca i za "moj sud" vazi u ovom ili svakom slucaju. To mogu da kazem i javno i pred sudom i policijom i na forumu i gdegod, po cenu da odgovaram krivicno, prekrsajno, kakogod... Da neko zgazi moje dete vozeci 100+ km/h po gradu?? Ja jako volim svoju cerku i zaboli me bezvezurija kada je neko drugo dete gurne ili udari, a kamoli besni mamlaz, bio u X6 ili Yugu 45.
Ali ono za oca i za "moj sud" vazi u ovom ili svakom slucaju. To mogu da kazem i javno i pred sudom i policijom i na forumu i gdegod, po cenu da odgovaram krivicno, prekrsajno, kakogod... Da neko zgazi moje dete vozeci 100+ km/h po gradu?? Ja jako volim svoju cerku i zaboli me bezvezurija kada je neko drugo dete gurne ili udari, a kamoli besni mamlaz, bio u X6 ili Yugu 45.
Texonja napisao:Ne bi bilo kampanje, jer bi taj nesretnik naje*o i bez kampanje.Wolfy napisao:
Ova "medijska kampanja", koja i nije bas kampanja u pravom smislu reci, dize se jer vecina nazire razresenje upravo jer se radi o sinu mocnog coveka. Prekjuce smo saznali da se dzamija sama zapalila, juce smo saznali da je Taton sam skocio preko ograde, pa ljudi vec vide kako se ova devojka sama bacila pod auto (koju inace ne branim, jer je kriva, ali nije zasluzila smrtnu kaznu zbog prelaska na crveno svetlo).
Nadam se da ima oca i nadam se da ako se mali Mitrovic izvuce iz ovoga taj otac ima napunjen pistolj (ili ce ga kupiti).
Barem ja bih.
Zasigurno!
Druze,niko od nas nema moc da uzima zakon u svoje ruke,pa ne zivimo valjda u Srednjem veku?!
Ostarices, bice srece imaces decu...
... ali do tada ces zaboraviti i moj stav, a i forum.
... ali do tada ces zaboraviti i moj stav, a i forum.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ne sudim mu ja ništa, samo čitam sled događaja.Wolfy napisao:Daj molim te! Pa ko sa 20 godina,moze biti tako hladnokrvan,to je nemoguce,nemojmo suditi detu samo zbog toga ko mu je otac!starac vujadin napisao:Ima mnogo možda...možda nije znao gde mu je dupe, a gde mu je glava, a možda je bio vrlo sabran i sačekao da mu ćale sleti u BG i da mu organizuje podršku.
Da se ne ponavljam,ne opravdam vozaca ni jedan promil.
Prvo nema potrebe zbog mene da zakljucavas temu zbog mene ja radim u medijima i raspolazem informacijama i iznosim ih onako kako cujem.Grujic napisao:Ne brani se vožnja nego ispada nebitno koje je svetlo bilo na semaforu, a to je prvo i osnovno pitanje.
A sad da ti odgovorim na pitanje:
Koleginica koja je svedok kaze ako je isao preko 100kmh moguce je da je imao dva zelena svetla (zena zivi tu preko 20 godina i zna semafore) pre toga, obicno se zalecu tako i desavaju se udesi i nesrece. Po tom scenariju je ona onda imala crveno. Nazalost koleginica NIJE obratila paznju na semafor u tom trenutku, kao i vecina ocevidaca. To bi onda bila greska nesrecne devojke. Medjutim, brzina BMW-a je bila ogromna, a u 23.30 je losija vidljivost (a ulicna rasveta i nije neka) i zato je rekla "izleteo iz mraka", upravo tako i izgleda u tim uslovima kada se neko nizbrdo tuda (a i blaga je krivina) sjuri sa 100kmh. Ili vise. Vec se operise sa 150kmh, ali nije provereno te ne treba uzimati u obzir taj info.
Da je vozio po ogranicnju, mozda bi mogao da ukoci i smanji povrede, odnosno mozda bi devojka ostala ziva.
Posto sam u srcu raznih medija, spinovanje uveliko traje i ovaj decko bice free as a bird sudeci po onome sto kolege iz dnevnih novina vec znaju.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”