Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Re: Off-ujmo do mile volje

Post od sebekkg »

dobrim delom se slazem, ali ne pricam ja sada pederi/lezbejke nisu ljudi... jesu. kakvi takvi, ali su ljudi, nisu slonovi i veverice. i imaju osecanja, rode se takvi kakvi jesu, ali nema uopste osnovane potebe da prave PARADU PONOSA, da bi imali svoja prava. nisam ja osporio da oni trebaju da imaju slobodu, ali u toj meri da se sepure, jer je vecina tu se muvala, onih koji zele svoju promociju, a ne ikakva prava. Normalno da nisam za nasilje ni nad kim, pa ni nad ciganima, ni pederima..... to je jednstavno budalastina. a jos imas ovde problem sto poredis heteroseksualne debile, navijace i slicno sa pederima, pa to nije za poredjenje, jer bi navijaci/huligani bili koga god, ma neka se ne slaze sa njim u ZAREZU. znam takvih, i takvih se grozim , a voleo bih da omlatim jednog ko sasav kajsiju, nego oni su svi uglavnom pice, pa niti se biju samo rukama, niti ikada sami.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
a propo druge teme, vecina vas je cula pesmu

http://www.youtube.com/watch?v=N7OPZOBJ ... re=related

a evo jednog podatka koji nisam znao

http://en.wikipedia.org/wiki/Rita_Ora
Slika
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

Moja žena jeste doživela neprijatnost, verovali ili ne u ženskom toaletu. Dakle treba odvojiti toalete za LGBT?
Dakle dešava se, nije pravilo, ali nemojmo braniti nešto se objektivno dešava i može da se desi. Isto tako to što niti ja, niti neko koga znam nisam prisustvovao prebijanju homoseksualno orijentisanih osoba, ne daje mi za pravo da tvrdim da se to ne dešava.
Pitanje jedno vrlo ozbiljno: da li mislite da je veći procenat fizički napastvovanih LGBT osoba zbog svoje seksualne orijentacije, ili seksualno napastvovanih žena (samo zato što su slabiji pol)? A o ovome drugome se mnogo manje priča, nikoga ne interesuje... Dakle tu priču o ljudskim pravima ste učinili toliko izanđalom, da nije ni čudo što ljudskih prava sve manje ima.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Ne znam ja da sam žensko ne bih se nešto uzrujao da me napastvuje žena :mrgreen:
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

perfiko napisao: da je veći procenat fizički napastvovanih LGBT osoba zbog svoje seksualne orijentacije, ili seksualno napastvovanih žena (samo zato što su slabiji pol)? A o ovome drugome se mnogo manje priča, nikoga ne interesuje...
nisam pomenuo to, iako je to konstatno akutelno, vec evo cega su se pominjali pokretaci teme.

to je jednstavno normativ da se ne treba iko ugnjetavati, to se podrazumeva. ali manje drzave, a vise problema, oko tako nekih stvari, koje nam drzava nabacuje samo da ne bismo mislili na to da se nema hleba i mleka i jaja. i da ne dizemo kuku i motiku na vlast, ma kakva god ona bila, i da ne mozemo da tuzimo ni amere za sve na kosovu, ni sto su nas bombardovali bez povoda, i sto rade siptari sta rade na kosovu, i sto ispade da smi mi krivi za svo zlo na balkanu, pa i sire, i u africi verovatno. to je sve nesto sto jednsotavno vlast ne zeli da mislis, vec gledaj velikog brata, kao debil, i ne misli na buducnost, vec cekaj kad se vratis sa posla(ako ga imas) ispred televizora i gledaj omiljeni tv program.
Slika
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

ftj napisao:Ne znam ja da sam žensko ne bih se nešto uzrujao da me napastvuje žena :mrgreen:
Neumesno, ravno komentaru da se kao muško ne bi uzrujao da te napastvuje muškarac. Izvini , ali tako je.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

U pravu si izvinjavam se, više sam razumeo kao startovala a ne u pravom smislu napastvovala.

Jednostavno postoji toliko drugih mesta na internetu gde se može raspravljati o dnevnopolitičkim temama tako da mi je skroz glupo kad se na automobilskom forumu piše o tome pa i zato nisam pisao ozbiljno.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

E vidis cozmo, ne slazem se. Znaju da budu bas bas neprijatni. Ja nemam nista protiv njih dokle god rade to sto rade medjusobno, ali mene nemojte da smarate. Drugo ta parada je cist bezobrazluk i nista vise, svi ljudi se noramalno ... rade to sto rade... kuci i niko ne pravi pometnju oko toga. Sto je bilo ko duzan da gleda to sto se oni vataju na ulici?

To sto ti imas drugove koji su gej smatram da je skroz ok. Isto tako smatram da je vecina tih ljudi ok. Ali ima ih koje treba ubiti od batina. Kao i svakakvih ljudi, ukljucujuci i ljude koji su "normalni". Garantovati za celu populaciju/grupu od 1000, sto hiljada ili milion ljudi kako su divni... To mozes samo ako si glup ili ako si slep. Treceg nema.

Kada dodje na fejsu neki gej da me smara, uvek sam bio uljudan i nikad mu nisam rekao nista ruzno ali su dosadni kao proliv, lepo mi pise da ima devojku i on uhvati pametan da me ubedjuje kako bi bilo dobro i bla bla. Po svoj logici tu sam ja onaj koji je korektan sto mu ne psujem sve po spisku a ne on koji me ubedjuje sta ce i kako ce da bude.

Sto se tice teme totalno je glupa, ako zelite da raspravljate o ovome idite na ana.rs

Ne zelim nikoga da uvredim, samo je potpuno glupo da ovakva tema postoji na auto forumu.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

AcaKayak napisao:Sto se tice teme totalno je glupa, ako zelite da raspravljate o ovome idite na ana.rs

Ne zelim nikoga da uvredim, samo je potpuno glupo da ovakva tema postoji na auto forumu.
:plusone:

Svako ima svoje misljenje o pederima i svako ima da kaze nesto o tome, ali ovo je auto forum.

Ajde kad vec pisem u ovoj temi da kazem da postoji slicna tema pod nazivom "Dobro vece". Isto je namenjena za offtopic i neobavezne razgovore pa bi mozda bilo pametno ovo sve prebaciti tamo i nastaviti pricu o pederima, ako mislite da treba nastavljati o tome.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

ftj napisao:Jednostavno postoji toliko drugih mesta na internetu gde se može raspravljati o dnevnopolitičkim temama tako da mi je skroz glupo kad se na automobilskom forumu
AcaKayak napisao:Ne zelim nikoga da uvredim, samo je potpuno glupo da ovakva tema postoji na auto forumu.
:plusone:

Nije dzaba vec zakljucana jedna tema zbog ovog.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:

Post od sebekkg »

AcaKayak napisao: Kada dodje na fejsu neki gej da me smara, uvek sam bio uljudan i nikad mu nisam rekao nista ruzno ali su dosadni kao proliv, lepo mi pise da ima devojku i on uhvati pametan da me ubedjuje kako bi bilo dobro i bla bla. Po svoj logici tu sam ja onaj koji je korektan sto mu ne psujem sve po spisku a ne on koji me ubedjuje sta ce i kako ce da bude.

to ti je ovaj fazon, (samo ne mogu naci i scenu u zatvoru)

http://www.youtube.com/watch?v=bbvbPf4i ... re=related
Slika
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

cozmo napisao:Homoseksualizam nije nikakav psihicki ni zdravstveni poremecaj. Sasvim prirodna pojava. Ima je svugde medju zivotinjskim svetom i naravno medju ljudima.

Posto mi je jedan od najboljih prijatelja gej, znam kako se to desavalo kod njega - tako je rodjen. Nista mu se nije "usadilo", "poremetilo", "zeznulo u kodu" i slicno. Takav je od rodjenja a njegov rodjeni brat je susta suprotnost! Znam jos nekoliko gejeva (profesionalno, zbog posla) i kod svih je tako - tako su se rodili, takva je priroda.

Ljudi, isti kao i mi, ne vidim u cemu je razlika? Imaju i oni pravo na ljubav i sve. Sigurno nece uhvatiti "strejt" momka i muvati ga i terati na bilo sta. Jednostavno NISU takvi :) I to ne ide tako, osoba koja nije homoseksualac ne moze postati homoseksualac. Postoje i biseksualne osobe i to je sasvim normalna pojava, prirodna.

Uopste je svet cudan, kao i ljudski rod. Crnci su se jedva izborili za svoja prava. Pogledajte sta su im radili samo zbog boje koze. Ja i dan danas znam likove koji bi pretukli "camugu" cim ga vide. Eto, smeta im. Isto vazi i za gejeve. Smeta im. Sta im smeta?

Da vas pitam, prodje li dan a da ne opsujete majku cigansku? Ne prodje, garant. Zasto ih psujete? Prljavi su, sta? Smrde, sta? Nikad to nisam razumeo. Ako bilo ko meni nacini zlo, vraca se istom merom jel tako? Ko god da je.

Moje dete se igra sa mojim drugom koji je gej. I sta, postace gej? Hahahahahah. Svasta ljudi lupaju :)

Naravno da nece, to SE NE STICE, to je tako od rodjenja, jednostavno je tako prirodno.

Inace, vrlo su ugnjetavani, svesni vi toga ili ne. Pogledima, recima, fizicki (batinama - desavalo se mom prijatelju da popije batine iz cista mira zato sto je gej, eto smeta)... raznim oblicima mobinga i slicno. To se javno ne zna uopste. I zato imaju pravo da iskazu to javno.

Zasto su mozda napadni u medijima? Pa zato sto se svi ponasaju prema njima kao nacisti prema jevrejima, kao juznjaci prema "camugama".

Vi bi voleli da vas neko pretuce u kaficu jer ste obuceni kao gej (ili licite na geja) iz cista mira? To se svakodnevno desava samo sto se ne zna, verovali ili ne.

U komunikaciji sa gej osobama, ja nikad nisam doziveo nijednu neprijatnost, niti bilo kakvu nekulturu, ili bilo kakvo ugrozavanje toga sto sam ja strejt osoba. Razumniji su i bolji kao osobe od mase ljudi koje znam.

Uostalom, vecina uvek ugnjetava manjinu, to je jasno. Svako ljudsko bice ima pravo da uziva u povelji UN-a. Bez bilo kakvih ogranicenja. Srbija je potpisnica iste.

Sa druge strane ja apsolutno podrzavam razvoj porodice u Srbiji (inace ne bih imao dete i porodicu), zelim sto vise dece i osmeha u ovoj zemlji i zelim da budu takvi da postuju pravo na slobodu svake osobe i da sa njih bude samo dobro i zlo i da znaju da razluce izmedju ta dva.

Da li je iko od vas doziveo licnu neprijatnost od neke homoseksualne osobe? Jel su dosli do vaseg deteta i rekli mu "Jao kako si sladak, napravicu te u geja?". To se nikad nece desiti.

Uostalom shvaticete jednog dana.
posle tvog komentara prosto pozelim da nam preCednik bude gay.

To da im se nista nije zeznulo u kodu, ne bih se kladio. Isto kao sto se desava, a ipak nije normalno da se rodi albino dete/zivotinja tako i ovo...

Imaju pravo na ljubav. Dok im ne padne na pamet da usvajaju decu. Dok nekome ne padne na pamet kao u nekim zemljama USA da deca u vrticu ne koriste izraz mama i tata jer ce se deca koja imaju dve mame ili dva oca osecati ugrozeno...

Batine se dobijaju i zato sto pogledas tudju devojku, zato sto si mu zauzeo mesto, zato sto neces da se pomeris, zato sto navijas za pogresan FK, zato sto..................

A, ne brini, da su oni toliko ugrozeni, na sva usta bi se pricalo o tome, niko ne bi cutao. Ionako su ceo dan po Medija centru.
Rekoh vec, pricao sam sa Interventnom koja je svako vece na terenu, ne secaju se kad se desila neka tuca zato sto je neko gay...

Uostalom, nebitno, imamo pametnijih problema. Npr korupcija.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Na stranu to da li su u pravu, da li su ugnjetavani i slicno...

Mislim da je sama parada namerno nabijanje prsta u oko. Ujedno, mislim da tu nije pitanje samo LBGT populacije, vec da i neki drugi imaju svoje interese koje proturaju.

Jasno je meni da svako hoce svoje da iskaze, ali smatram da ima i pametnijih stvari na koje treba skrenuti paznju.
To je isto kao kada je neko nezadovoljan pa blokira raskrsnicu ispred skupstine, ili kada taksisti blokiraju pola grada... jasno je meni da imate probleme, ali kako bi bilo da svi mi blokiramo nesto kada nam dune, jer eto ugnjetavani smo ili nismo primili platu. Ne treb ni cutati, ali brate....

Dakle, kao sto smatram da kroz taksi blokadu grada treba provesti oklopno vozilo, ili tenk, tako smatram da je organizovanje parade cista glupost, koja ubija toliko resursa (pre svega za obezbedjenje nekolicine koja svojom setnjom nikako ne doprinosi bilo kakvom dobitku). Mi smo takva drzava i takvi ljudi, da sve progutamo pre ili kasnije. Ipak, Ovo paradiranje nije normalna stvar. Sutra ce svaka manjina da trazi da paradira i iskaze svoje nezadovojstvo.

Ne, ne smatram LBGT manjinom, u smislu da su nesto posebno ugnjetavani.
Kako neko rece, postoje sanse da popijete batine iz cista mira, bili vi gej ili ne. I nikako se ne slazem da nisu napadni i da su sve dobri i fini. Usotalom, kao i oni drugi. Svuda ima ovakvih ili onakvih. MIslim, razumem one koji ih brane, ali preteruju. Ispadose kao neka visa rasa, daleko bilo.

Sta bi radili da vam dete sutra kaze da je gej? bili srecni? Pricali o tome i raspitivali se da li je tobdzija ili furundzija, sreca moja....
Naravno, nisu mi jasni ljudi koji takvo dete umlate ili izbace iz kuce, kao da ce mu to pomoci... Ali...verujem da ni velikim pobornicima raznih prava ne bi bilo svejedno.

Za mene homoseksualizam nije normalna pojava i ne zelim da me neko ubedjuje da jeste. Kada to sebi priznaju, bice im lakse. Moze biti urodjeno ili ne, ali nije normalno. Da je normalno, mogli bi da nastave svoju vrstu, sto je i cilj na ovoj zemlji, zar ne? Da li je neki guster hermafrodit, ili je meda gej, apsolutno me ne interesuje, neka paradira iza sedam mora i gora.
Sutra ce pedofili paradirati, jer ipak nisu oni krivi sto u glavi nisu bas najjasniji, mozda im je urodjeno, a ljudi ih satanizuju.
I sektasi su ubedjeni da su u pravu, a mnogi ih osudjuju. Treba i oni da paradiraju. Ali mi ne smetaju, sve dok ne pocnu da mi prodaju svoju pricu, iako im skrenem paznju da me ne dotice i kulturno kazem da se manu mene ili meni bliznjih...

Zakljucak: Pored svih muka u Srbiji, stvarno ne zelim da mi ovi paradiraju gradom. MIslim da imamo vaznijih problema.
Za mene su oni kao i bilo ko drugi - dok se ponasa kao sav normalan svet, sve je OK. Moze biti gej, crnac (mislim, tamnoputi sugradjanin), ciganin (mislim, afrosrbin).... Kao sto ganci hoce prava, a nece licnu kartu, ni skolu, ni posao.... kao sto i mi "normalni" imamo specijalnih primera....svuda ima toga...
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

cozmo napisao:Homoseksualizam nije nikakav psihicki ni zdravstveni poremecaj. Sasvim prirodna pojava. Ima je svugde medju zivotinjskim svetom i naravno medju ljudima.

Posto mi je jedan od najboljih prijatelja gej, znam kako se to desavalo kod njega - tako je rodjen. Nista mu se nije "usadilo", "poremetilo", "zeznulo u kodu" i slicno. Takav je od rodjenja a njegov rodjeni brat je susta suprotnost! Znam jos nekoliko gejeva (profesionalno, zbog posla) i kod svih je tako - tako su se rodili, takva je priroda.

Ljudi, isti kao i mi, ne vidim u cemu je razlika? Imaju i oni pravo na ljubav i sve. Sigurno nece uhvatiti "strejt" momka i muvati ga i terati na bilo sta. Jednostavno NISU takvi :) I to ne ide tako, osoba koja nije homoseksualac ne moze postati homoseksualac. Postoje i biseksualne osobe i to je sasvim normalna pojava, prirodna.

Uopste je svet cudan, kao i ljudski rod. Crnci su se jedva izborili za svoja prava. Pogledajte sta su im radili samo zbog boje koze. Ja i dan danas znam likove koji bi pretukli "camugu" cim ga vide. Eto, smeta im. Isto vazi i za gejeve. Smeta im. Sta im smeta?

Da vas pitam, prodje li dan a da ne opsujete majku cigansku? Ne prodje, garant. Zasto ih psujete? Prljavi su, sta? Smrde, sta? Nikad to nisam razumeo. Ako bilo ko meni nacini zlo, vraca se istom merom jel tako? Ko god da je.

Moje dete se igra sa mojim drugom koji je gej. I sta, postace gej? Hahahahahah. Svasta ljudi lupaju :)

Naravno da nece, to SE NE STICE, to je tako od rodjenja, jednostavno je tako prirodno.

Inace, vrlo su ugnjetavani, svesni vi toga ili ne. Pogledima, recima, fizicki (batinama - desavalo se mom prijatelju da popije batine iz cista mira zato sto je gej, eto smeta)... raznim oblicima mobinga i slicno. To se javno ne zna uopste. I zato imaju pravo da iskazu to javno.

Zasto su mozda napadni u medijima? Pa zato sto se svi ponasaju prema njima kao nacisti prema jevrejima, kao juznjaci prema "camugama".

Vi bi voleli da vas neko pretuce u kaficu jer ste obuceni kao gej (ili licite na geja) iz cista mira? To se svakodnevno desava samo sto se ne zna, verovali ili ne.

U komunikaciji sa gej osobama, ja nikad nisam doziveo nijednu neprijatnost, niti bilo kakvu nekulturu, ili bilo kakvo ugrozavanje toga sto sam ja strejt osoba. Razumniji su i bolji kao osobe od mase ljudi koje znam.

Uostalom, vecina uvek ugnjetava manjinu, to je jasno. Svako ljudsko bice ima pravo da uziva u povelji UN-a. Bez bilo kakvih ogranicenja. Srbija je potpisnica iste.

Sa druge strane ja apsolutno podrzavam razvoj porodice u Srbiji (inace ne bih imao dete i porodicu), zelim sto vise dece i osmeha u ovoj zemlji i zelim da budu takvi da postuju pravo na slobodu svake osobe i da sa njih bude samo dobro i zlo i da znaju da razluce izmedju ta dva.

Da li je iko od vas doziveo licnu neprijatnost od neke homoseksualne osobe? Jel su dosli do vaseg deteta i rekli mu "Jao kako si sladak, napravicu te u geja?". To se nikad nece desiti.

Uostalom shvaticete jednog dana.

Dobro,znaci neko ko ima IQ ispod 20 nije idiot,nego je normalan,jer se tako rodio? Patuljak,dzin,sve su to normalni ljudi?
To sto se neko rodi sa poremecajem ne znaci da je normalan ili da je to sto nije normalan ,uvredljivo, to je samo jedna od klasifikacija.

Niko ovde nije rekao da oni nemaju prava na ljubav i ostalo...

Nije svet cudan,nego je takav oduvek...
Ne,ne treba ih tuci,ovo ili ono,ne znam odakle izvlacis te gluposti koje niko nije rekao...

Ja licno ne psujem cigane,ali ako hoces da znas zasto,evo da ti objasnim,posto ti u tvojih 40+ godina nisi skapirao...
Da,vecinom su prljavi,neobrazovani,nekulturni,napadni i delimicno opasni po drustvo.
I kada nekome opsujes majku cigansku,to je kao da mu kazes da je idiot,pokusavas da ga uporedis sa takvom osobom i da ga uvredis umanjujuci njegovu vrednost.

Hvala ti sto pokusavas da nam objasnis nesto sto svi mi vec znamo,a to je da homoseksualizam nije zarazan.

Pogledima i recima su ugnjetavani svi,ne samo gejevi... Ako uopste neko moze biti ugnjetavan na taj nacin,posto sam siguran da se to ne zove ugnjetavanje,ali ocigledno ne zna svako znacenje te reci,pa je upotrebljava kad god,samo da bi dao na znacaju svojim recima...
Neko ko ide u sorcu na 5 stepeni,neko ko je debeo,neko ko je obucen kao metalac,neko ko nosi zlatnu kajlu oko vrata,neko ko slusa Karleusu,Iron Maiden,u sustini svako od nas je ugnjetavan od strane nekoga kome se ne svidja nesto u vezi nas.

I cigani su ugnjetavani batinama,kao i klosari,jos gore,cak i od strane policije,pa ne vidim da prave paradu,a i bilo ko od nas moze biti isto tako ugnjetavan od strane kriminalaca,a kriminalac je svako ko bije drugu osobu i lisava je njenih prava.
Kao i svaka druga osoba,gej ima jednaka prava da ode u policiju i prijavi,nista vise ni normalna osoba ne moze da uradi.

Da se SVI ponasaju prema njima kao Hitler prema Jevrejima i Juznjaci prema crncima, bili bi ubijani,porobljeni ili se krili po podrumima,a ne bi se kupali na nudistickoj plazi na Adi goli pred 100.000 ljudi ili blejali po svim boljim kaficima u gradu,bili puni para i imali dobre poslove, tako da te molim da malo ukljucis svoj racionalni deo mozga,umesto emotivnog, pre nego sto nesto kazes.

To sto si ti naleteo na fine gejeve,ne znaci da nema onih koji nisu fini,isto kao i kod normalnih osoba...

Na kraju celog posta sam ja skapirao da ti pojma nemas o cemu pricas,nego da prenosis ono sto ti je tvoj gej drug ostrasceno rekao.

p.s.
Da se razume,ne smetaju mi gejevi,cigani,idioti ili bilo koji drugi koji su ovde pomenuti,nista vise od ostalih ljudi.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Parada ponosa je nesrećni naziv za jedan dan u godini kada bi gej populacija mogla nesmetano da se prošeta Terazijama ne strahujući da če biti štanglirana iza prvog ćoška, a što inače ne smeju ni u ludilu.
Tvrditi da biti gej znači biti bolestan je neobrazovanje. SZO je davno pojasnila da je gej varijetet ljuske vrste i kao takav redak ali normalan pojavni oblik. To što je nekima problem da svare da su gej osobe iste kao i mi hetero je druga priča potpaljivana svakodnevnim obraćanjima političara, crkvenih glavešina..
Svi kojima nije jasno evo štiva pa nek se edukuju šta su ljudska prava, kako se štite, šta je dozvoljeno, a šta ne, nek vide da je Srbija svetovna država i da me zato baš briga šta kaže Patrijarh o gej populaciji i paradi jer rečenim direktno krši štivo; da je zabrana Parade poraz države...
http://www.sllistbeograd.rs/documents/u ... je_lat.pdf
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Koliko je danas bio luk na pijaci?

U skladu sa naslovom :mrgreen:
Odgovori