Izgleda da ne kažu:starac vujadin napisao:Naravno, uvek kažu.
http://www.youtube.com/watch?v=B_PVgh33aXQ
Izgleda da ne kažu:starac vujadin napisao:Naravno, uvek kažu.
Šta sam sad ja tu kriv?Uroš S. napisao:Pritom, imam osnove da verujem da je trojanac, kao i Čanak, Parović, Šešelj i Popović.
Ti kao da nisi ziveo ovde prethodnih 5 godina. Nikolic je sve obesmislio. Sam broj njegovih glasaca, sama proslava njegove pobede sa trubacima, pijanim, prljavim, neocesljanim i masnim kretenima koji su skakali pred kamerama je meni bila dovoljna da mi svaka nada o boljem zivotu u ovoj zemlji iscezne. Sve ono nakon toga je potvrdilo moje slutnje.Uroš S. napisao:Ne slažem se da je protokolarno, to je retorika namerno puštena među narod da bi mislio da je nevažno, za vreme BT, da se prikaže kako je on jadan a upravlja svime i svima. Ako je već toliko nebitan što ne stave nekog zamenika predsednika NSRS da deli ordenje i prima strane zvaničnike a predsednika da ukinemo?
Posebno mi je drago da čujem da bi bilo ok da nam idiot bude predsednik. Ne slažem se sa tim. Predsednik je veoma važna funkcija, pogledaj u Ustavu. Mi treba da izgradimo institucije nanovo, da više ljudi ne bi mislili tako kao ti.
Drugo, ne kažem da je Toma bolji, ako si čitao ranije napise, već da nam treba neko ko ume, a ne neko ko sasvim sigurno ne ume makar imao najbolju nameru. Pritom, imam osnove da verujem da je trojanac, kao i Čanak, Parović, Šešelj i Popović.
RN3 Pro via TT
Uroš S. napisao:Pritom, imam osnove da verujem da je trojanac, kao i Čanak, Parović, Šešelj i Popović.
Sad si sam sebe kandidovao za "trojanca" sa ove dve gluposti o Jeremiću, Jankoviću, Dverima...DukeNS napisao:Uroš S. napisao:Pritom, imam osnove da verujem da je trojanac, kao i Čanak, Parović, Šešelj i Popović.
To da je trojanac je proverena strategija koja se pred svake izbore sprovodi iz različitih kuhinja. Kao što Jeremićeve pristalice sada poturaju priču kako je Janković Vučićev, kao što su demokrate svojevremenu plasirale priču kako su oni napravili Dveri... Sad kad je došlo do toga da Beli ima šanse za drugi krug, kreće priča da je trojanac. Da se razumemo, neću glasati za njega, već me samo nerviraju takve udbaške metode...
Beli i drugi krug, heheDukeNS napisao:Uroš S. napisao:Pritom, imam osnove da verujem da je trojanac, kao i Čanak, Parović, Šešelj i Popović.
To da je trojanac je proverena strategija koja se pred svake izbore sprovodi iz različitih kuhinja. Kao što Jeremićeve pristalice sada poturaju priču kako je Janković Vučićev, kao što su demokrate svojevremenu plasirale priču kako su oni napravili Dveri... Sad kad je došlo do toga da Beli ima šanse za drugi krug, kreće priča da je trojanac. Da se razumemo, neću glasati za njega, već me samo nerviraju takve udbaške metode...
Cinjenica je da on ne krade nijedan glas AVu, a krade glasove Jankovicu i Jeremicu.Mr.Rotor napisao:Beli se sada gura od strane medija jer je AV u njemu video šansu da oduzme glasače Jeremiću i Jankoviću. Zato danas ide priča da je drugi po popularnosti odmah posle Vučića.
starac vujadin napisao:Sad si sam sebe kandidovao za "trojanca" sa ove dve gluposti o Jeremiću, Jankoviću, Dverima...DukeNS napisao:Uroš S. napisao:Pritom, imam osnove da verujem da je trojanac, kao i Čanak, Parović, Šešelj i Popović.