Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od Vladapetr »

starac vujadin napisao:Naravno, uvek kažu.
Izgleda da ne kažu:

http://www.youtube.com/watch?v=B_PVgh33aXQ
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Uroš S. napisao:Pritom, imam osnove da verujem da je trojanac, kao i Čanak, Parović, Šešelj i Popović.
Šta sam sad ja tu kriv? :kezo:
Posetite www.garaza.rs !
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Urose de nam objasni onda koja je funkcija predsednika i da li se razlikuje od recimo predsednika Nemacke gde izricito kazu da je to samo protokolarna funkcija.

To sto narod tu funkciju pamti iz vremena slobe i pridaje joj znacaj, pa samim tim ni vlast ne sme to da prepusti slucaju, je sasvim drugo i ne govori o samoj funkciji. Ok imamo zaostavstinu da je kobajagi vrhovni vojni komandant i da moze da vraca zakone, al da se ne lazemo i kod nas je ta funkcija protokolarna ili bar treba da bude. Znam ja da bi mi voleli da budemo amerika al mozda neki drugi dan.
Korisnikov avatar
igor_harris
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)

Post od igor_harris »

Uroš S. napisao:Ne slažem se da je protokolarno, to je retorika namerno puštena među narod da bi mislio da je nevažno, za vreme BT, da se prikaže kako je on jadan a upravlja svime i svima. Ako je već toliko nebitan što ne stave nekog zamenika predsednika NSRS da deli ordenje i prima strane zvaničnike a predsednika da ukinemo?

Posebno mi je drago da čujem da bi bilo ok da nam idiot bude predsednik. Ne slažem se sa tim. Predsednik je veoma važna funkcija, pogledaj u Ustavu. Mi treba da izgradimo institucije nanovo, da više ljudi ne bi mislili tako kao ti.

Drugo, ne kažem da je Toma bolji, ako si čitao ranije napise, već da nam treba neko ko ume, a ne neko ko sasvim sigurno ne ume makar imao najbolju nameru. Pritom, imam osnove da verujem da je trojanac, kao i Čanak, Parović, Šešelj i Popović.

RN3 Pro via TT
Ti kao da nisi ziveo ovde prethodnih 5 godina. Nikolic je sve obesmislio. Sam broj njegovih glasaca, sama proslava njegove pobede sa trubacima, pijanim, prljavim, neocesljanim i masnim kretenima koji su skakali pred kamerama je meni bila dovoljna da mi svaka nada o boljem zivotu u ovoj zemlji iscezne. Sve ono nakon toga je potvrdilo moje slutnje.

Slazem se da je potrebno ponovo izgraditi institucije, ali svima je jasan krajnji rezultat. Kao sto sam vec rekao, onog trenutka kada penzionerima bude zabranjeno glasanje Vucic ce prestati da pobedjuje. To je surova realnost.

Isto tako, paradoks je da nama starci odlucuju o sudbini a mladi su nezainteresovani. Beli je jedini kandidat koji je uspeo da zainteresuje mlade.
Iako i sam spadam u grupu mladih, bicu ozbiljan i dacu svoj glas kandidatu kog smatram najozbiljnijim, ali na zalost, znam da od toga nema nista, a isto tako razumem sve koji ce glasati za Belog i podrzavam ih.
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Uroš S. napisao:Pritom, imam osnove da verujem da je trojanac, kao i Čanak, Parović, Šešelj i Popović.

To da je trojanac je proverena strategija koja se pred svake izbore sprovodi iz različitih kuhinja. Kao što Jeremićeve pristalice sada poturaju priču kako je Janković Vučićev, kao što su demokrate svojevremenu plasirale priču kako su oni napravili Dveri... Sad kad je došlo do toga da Beli ima šanse za drugi krug, kreće priča da je trojanac. Da se razumemo, neću glasati za njega, već me samo nerviraju takve udbaške metode...
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Beli nije nikakav trojanac. Treba čuti priče i motive onih koji za njega glasaju i koji ga podržavaju, onda bude mnogo jasnije šta predstavlja i otkud ovolika podrška.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Beli se sada gura od strane medija jer je AV u njemu video šansu da oduzme glasače Jeremiću i Jankoviću. Zato danas ide priča da je drugi po popularnosti odmah posle Vučića.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

DukeNS napisao:

To da je trojanac je proverena strategija koja se pred svake izbore sprovodi iz različitih kuhinja. Kao što Jeremićeve pristalice sada poturaju priču kako je Janković Vučićev, kao što su demokrate svojevremenu plasirale priču kako su oni napravili Dveri... Sad kad je došlo do toga da Beli ima šanse za drugi krug, kreće priča da je trojanac. Da se razumemo, neću glasati za njega, već me samo nerviraju takve udbaške metode...
Sad si sam sebe kandidovao za "trojanca" sa ove dve gluposti o Jeremiću, Jankoviću, Dverima... ;)
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

DukeNS napisao:

Beli i drugi krug, hehe :) Da li je ili nije će se videti između dva kruga po podršci onome ko bude u drugom krugu protiv Vučića.

Igore ne trebaju penzioneri da prestanu da glasaju nego mladi da počnu. Sve si lepo rekao. Ja takođe podržavam sve koji će da glasaju, i za Belog naravno i želim mu uspeh.

Dobro je za opšte dobro što izvlači apstinente ali loše je što iza toga nema nikakve ideje, pa ne znaš ni za šta ni za koga glasaš.

Ima još 10 dana kampanje, aj da vidimo.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Za sada ne izvlači toliko novih koliko razvlači druge glasove...videćemo.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Mr.Rotor napisao:Beli se sada gura od strane medija jer je AV u njemu video šansu da oduzme glasače Jeremiću i Jankoviću. Zato danas ide priča da je drugi po popularnosti odmah posle Vučića.
Cinjenica je da on ne krade nijedan glas AVu, a krade glasove Jankovicu i Jeremicu.
Eventualno moze malo da poveca izlaznost, ali plasim se da je to premalo.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Ako Beli prođe u drugi krug to je zicer za Vučića, Srbija nikad neće većinski izglasati onakvu frizuru i tu zajebanciju. Dok ako prođe neko od ozbiljnih kandidata tu već može da bude povuci potegni.

Sa druge strane, potpuno razumem glasove bunta, frustracije i nezadovoljstva celom političkom scenom, to sve ide za Belog. I ja bi mu dao glas iz tih razloga, da se ne plašim scenarija gde on stvarno i stiže u drugi krug.
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

starac vujadin napisao:
DukeNS napisao:

Sad si sam sebe kandidovao za "trojanca" sa ove dve gluposti o Jeremiću, Jankoviću, Dverima... ;)

Prvo ću te pitati da li si ti normalan?! A ako jesi, onda mi obrazloži svoje pisanije. Teška uvreda starče, teška!
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

To i ja mislim. Pre svega razvodnjuje već aktivni deo birača. To isto rade i svi navedeni ranije VŠ, AP, NČ, i MP.
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

Kolega sa posla nije glasao na 5 zadnjih izbornih ciklusa.Ovaj put izlazi i glasaće za Belog. :mangup:
Odgovori