Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Niko iz mog okruženja neće glasati za Belog a da mu je neko drugi bio prvi pik. Takođe, niko od ljudi koji su čekali da potpišu za Belog ne reče da je bio simpatizer nekog drugog opozicionog kandidata, ali se sad eto predomislio. Svima je zajedničko da ne mogu AV očima da vide ali do Belog nisu glasali - uglavnom jer nisu videli svrhu pošto je pobednik izvestan.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Znam i ja par takvih slučajeva. Ali je nemoguće iz ličnog okruženja proceniti šta će se desiti u celoj Srbiji. Kad bi tako gledao AV ne bi imao ni 5% glasova.
Ja bas mislim da u drugom krugu beli ima vece sanse od jankovica a kamoli od jeremica.
Smejte se al ja sam jos nakon njegovog uspeha u mladenovcu rekao da bi on ako bi se kandidovao za predsednika postigao dobar rezultat.
Nego Urose ne odgovori mi cemu sluzi predsednik? Cime se to predsednik bavi osim sto se sastaje sa drzavnicima da se ispricaju kako su, deli ordenje, izjavljuje saucesca i slicno? Koje sustinske odluke on donosi koje uticu na zivot sirotilje?
Sto rece kesic, da li ste znali da je sad u ovom trenutku predsednik i dalje toma?
Smejte se al ja sam jos nakon njegovog uspeha u mladenovcu rekao da bi on ako bi se kandidovao za predsednika postigao dobar rezultat.
Nego Urose ne odgovori mi cemu sluzi predsednik? Cime se to predsednik bavi osim sto se sastaje sa drzavnicima da se ispricaju kako su, deli ordenje, izjavljuje saucesca i slicno? Koje sustinske odluke on donosi koje uticu na zivot sirotilje?
Sto rece kesic, da li ste znali da je sad u ovom trenutku predsednik i dalje toma?
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Uroš S. napisao:To i ja mislim. Pre svega razvodnjuje već aktivni deo birača. To isto rade i svi navedeni ranije VŠ, AP, NČ, i MP.
Mislim da nije svesno došao u takvu poziciju. Kandidovao se što iz sprdnje, što iz razloga podizanja izlaznosti. Neočekivano se digla frka oko njega, popularnost mu je porasla i to je AV video kao šansu da se dobar deo glasova oduzme ozbiljnijim kandidatima. Sticaj okolnosti i ništa više. Šta on sad treba da radi? Da kaže, hej ljudi, malo je predaleko otišlo, neka glasa samo 5% za mene?
Ma naravno da je sticaj okolnosti. Nisam ni rekao da ga je AV namerno kandidovao i progurao zbog toga.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Znači, ti napišeš dve izmišljotine, pa bi ja trebalo da ti obrazlažem da one to nisu. Ne pada mi napamet. Ne kažem da si svesno napisao da bi postigao neki efekat, ali to na kraju krajeva nije ni bitno.DukeNS napisao:starac vujadin napisao:Sad si sam sebe kandidovao za "trojanca" sa ove dve gluposti o Jeremiću, Jankoviću, Dverima...DukeNS napisao:Uroš S. napisao:Pritom, imam osnove da verujem da je trojanac, kao i Čanak, Parović, Šešelj i Popović.
To da je trojanac je proverena strategija koja se pred svake izbore sprovodi iz različitih kuhinja. Kao što Jeremićeve pristalice sada poturaju priču kako je Janković Vučićev, kao što su demokrate svojevremenu plasirale priču kako su oni napravili Dveri... Sad kad je došlo do toga da Beli ima šanse za drugi krug, kreće priča da je trojanac. Da se razumemo, neću glasati za njega, već me samo nerviraju takve udbaške metode...
Prvo ću te pitati da li si ti normalan?! A ako jesi, onda mi obrazloži svoje pisanije. Teška uvreda starče, teška!
Na pamet* 
Sent from the 7th edge of the 3rd world.

Sent from the 7th edge of the 3rd world.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
On je i rekao da su izmisljotine mada ja za dveri i nisam siguran da ih onomad djilas nije gurao.
- starac vujadin
Pa nije...rekao je da se proturaju priče po isplaniranom scenariju.
Treba, ali on kontroliše stranku koja kontroliše parlament koji kontroliše vladu i koji bira premijera, a već su (ili će) postavili sve svoje svuda, od upravnika zgrade pa na dalje. Finish All in One.ftj napisao:Urose de nam objasni onda koja je funkcija predsednika i da li se razlikuje od recimo predsednika Nemacke gde izricito kazu da je to samo protokolarna funkcija.
To sto narod tu funkciju pamti iz vremena slobe i pridaje joj znacaj, pa samim tim ni vlast ne sme to da prepusti slucaju, je sasvim drugo i ne govori o samoj funkciji. Ok imamo zaostavstinu da je kobajagi vrhovni vojni komandant i da moze da vraca zakone, al da se ne lazemo i kod nas je ta funkcija protokolarna ili bar treba da bude. Znam ja da bi mi voleli da budemo amerika al mozda neki drugi dan.
Tako je to kad biraš okruženje već 20-30-40 godina.grujicd napisao:Znam i ja par takvih slučajeva. Ali je nemoguće iz ličnog okruženja proceniti šta će se desiti u celoj Srbiji. Kad bi tako gledao AV ne bi imao ni 5% glasova.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Jako je bitno starče, jer nemam nameru da dopustim da me bilo ko diskredituje, pa makar to bilo i na forumu. I ne, nisam rekao da je po isplaniranom scenariju, već je to taktika koja je uobičajena i koju koriste stranke po potrebi...
Svejedno. I njemu I njima je isti cilj, primitivna zabava, ali dve razlicite krajnosti.starac vujadin napisao:Nije otišao u Parove, bio je gost jedno veče.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Sinoć bio na predstavi u Zvezdara Teatru, i u jednom trenutku Brstina kaže "nemoj da se sikiraš, samo jako". Samo je par ljudi odreagovalo. Pitam se koliko je opšta populacija uopšte ispratila pojavu Belog, jeste ima ga sad malo i po medijima ali je u suštini internet pojava, fejs mi je pun lajkova i šerova.
- starac vujadin
Sam se diskredituješ. Ja sam reagovao na to što si napisao da to ne bi ostalo tek onako pa da neko počne da misli da je to tačno, a nisam te diskreditovao. To što si ti napisao je diskreditacija.DukeNS napisao:Jako je bitno starče, jer nemam nameru da dopustim da me bilo ko diskredituje, pa makar to bilo i na forumu. I ne, nisam rekao da je po isplaniranom scenariju, već je to taktika koja je uobičajena i koju koriste stranke po potrebi...
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Šta je tu netačno: postojanje teze da je SJ Vučićev igrač, ili da su Dveri projekat DS-a? Jer obe teze postoje i čuo sam ih nebrojeno puta na raznim stranama. A sumnjam da ih SJ ili Dveri sami puštaju.
There are 10 kinds of people in the world: