Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od Uroš S. »

Sve ono što ne može ni blizu bilo ko od konkurenata. Postavljen je na mesto ZG od DSS većine, opstao je DS vladu, podržala ga je SNS većina 2012. avgusta, svi su ga najbrutalnije napadali, pokušali i ubistvo da mu nameste, i eto ga. Govori direktno, o realnim stvarima, ne dere se. Pravnik je i zna šta je Ustav. Ima kapacitet da samostalno donese odluku.

RN3 Pro via TT
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Meni bi obrazovanje, kompetencija, iskustvo, medjunarodni kontakti, poznavanje prilika u svakoj zemlji sveta ipak prevagnuli za jeremica u odnosu na jankovica ako bih bas morao da biram izmedju njih dvojice.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Uroš S. napisao:Glasati za Belog i nacrtati tuki nisu dve opcije izbora, nego dva moda istog izbora sa istim ishodom.

RN3 Pro via TT
Potpuno netačno. Prvo se pravi fama oko tih nevažećih listića, njih je gotovo uvek 2-5%. Veći je problem neizlazak na izbore, tu Beli ima značaj, a ako neki od ovih nevažeić preobrati u smisleni - to je plus.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:

Post od Uroš S. »

Darko napisao:Meni bi obrazovanje, kompetencija, iskustvo, medjunarodni kontakti, poznavanje prilika u svakoj zemlji sveta ipak prevagnuli za jeremica u odnosu na jankovica ako bih bas morao da biram izmedju njih dvojice.
Nažalost neće biti Jeremić kao opcija za izbor, bar ne u drugom krugu. Iako bi to bilo bolje. Da se bira između njih dvojice.

Oko 2-3% bude, ne više. Tj oko 100.000 glasova obično. Ne kažem. Ako toliko navuče a ostane 2% nevažećih onda super. Al ce biti isto nevažećih.
RN3 Pro via TT
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

Bilo je i više, kad je Toma dobio bilo je skoro 5% a na nekim parlamentarnim (valjda 2008. ili 2012.) i preko 5%.
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

Po ovome dosad što je viđeno : ili Jankovic ili Radule. Svi ostali su tu čisto onako da popune glasački listić,uključujući i Jeremića.
Jankovica i Raduleta cenim jer ne laprdaju Budalaštine i jer se drže istog pravca od početka AV tiranije.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Da da, fasista jeremic, ljubimac penzionera i tvrde struje je ok izbor. Sto se hvali da je radio sa djindjicem a ovaj ga u zivotu nije konstatovao. Sto je nazickao koji milion za svoju fondaciju pa sad nemilice trosi na kampanje cisto iz hira. E super ako je to dobar izbor a za belog glasaju samo neupuceni idioti.

Pa iskreno u drugom krugu bih pre za vucica glasao. Ako je iko trojanski konj onda je to jeremija.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Nisi jedini, nažalost. Dobar deo onih koji podržavaju Jankovića je bitnije da on bude bolji od Jeremića nego da pobedi Vučića.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

+1 za Jankovica.

Upoznao sam ga dok je bio ZG, radili nesto sa njegovom kancelarijom - gospodin covek.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

Preterano velikom procentu onih koji podržavaju Jankovića ne odgovara nijedan drugi opozicioni kandidat, miniraju ih i prozivaju skoro isto kao Vučića. To je jedino što me odbija od SJ, mada ću za njega svakako glasati.
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

U Srbiji su svi izbori istorijski,borba Dobra i Zla,Smak sveta i Blagostanje... :D
U suštini uvek sirotinja najebe i guzi je svaki gospodar.A Srbija su oni likovi iz Vučkovih buseva.Gladni,švorc,devastirani,krezavi i nekulturni.To je trenutna slika naše države.Sve što ima i malo mozga pobeglo je ,pa makar da briše podove u Nemačkoj ili pere tanjire u Švajcarskoj,Austriji.
Treba dati šansu mlađim ljudima,a ne maminim i tatinim sinovima bivšim članovima KPJ,glavešinama velikih državnih firmi...
Ako mene pitate najpoštenije nas dati na upravu kancelarki Merkel. :D
Korisnikov avatar
Ikac
Reactions:
Pridružio se: 19 Apr 2012, 22:29
Garaža: Fiat Bravo 198 (2011) 1.6 multijet

Post od Ikac »

Ja se lomim da li da glasam za Belog ili ne? Iskreno sviđa mi se taj njegov bunt protiv tzv. političkog establišmenta i ismejavanje istog i da su parlamentarni izbori u pitanju glasao bih 100%, ovako nisam siguran, zato što se plašim da on, ukoliko bi se plasirao u drugi krug (što je naučna fantastika realno, ali nikad se ne zna), ne bi imao nikakve šanse protiv Vučića. Sa druge strane ni Janković, ni Jeremić nemaju neke velike šanse da pobede, ali opet su te njihove šanse realnije.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:

Post od Uroš S. »

ftj napisao:Da da, fasista jeremic, ljubimac penzionera i tvrde struje je ok izbor. Sto se hvali da je radio sa djindjicem a ovaj ga u zivotu nije konstatovao. Sto je nazickao koji milion za svoju fondaciju pa sad nemilice trosi na kampanje cisto iz hira. E super ako je to dobar izbor a za belog glasaju samo neupuceni idioti.

Pa iskreno u drugom krugu bih pre za vucica glasao. Ako je iko trojanski konj onda je to jeremija.
Nisi me razumeo. Apsolutno isto mislim za VJ, to sve što si rekao je tačno. Ali mislim da bi nam bilo bolje da imamo izbore na kojima Vučić uopšte ne dolazi u obzir, nego glasamo između ove dvojice.

Ja bih bio u ozbiljnoj dilemi Vučić Jeremić, ne znam za koga bi glasao.

RN3 Pro via TT
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

srdjanyo napisao:U Srbiji su svi izbori istorijski,borba Dobra i Zla,Smak sveta i Blagostanje... :D
U suštini uvek sirotinja najebe i guzi je svaki gospodar.A Srbija su oni likovi iz Vučkovih buseva.Gladni,švorc,devastirani,krezavi i nekulturni.To je trenutna slika naše države.Sve što ima i malo mozga pobeglo je ,pa makar da briše podove u Nemačkoj ili pere tanjire u Švajcarskoj,Austriji.
Treba dati šansu mlađim ljudima,a ne maminim i tatinim sinovima bivšim članovima KPJ,glavešinama velikih državnih firmi...
Ako mene pitate najpoštenije nas dati na upravu kancelarki Merkel. :D

Znači pobedio Milan Nedić u Srbiji :)
Poslednja izmena od starac vujadin u 20 Mar 2017, 13:46, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

srdjanyo napisao:Evo,moja porodica ide na dupli Uskrs van NS.Dakle, nećemo moći da glasamo na 2 različita biračka mesta u 2 kruga.
Stvar organizacije. Glasajte ujutro pa krenite na put.
Odgovori