Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Isto mi je i sa njom, crn ekran.
Jednostavno hardver nije kompatibilan...
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Sve po spisku onom ko je smislio ovo dugme na tastaturi!!! Slucajno sam ga pritisnuo i obrisalo mi je ceo email. Pogotovo mu je mesto sjajno-tik iznad zareza. I ovo mi nije bilo prvi put. Ako neko od Apple korisnika zna kako bih ga mogao ukloniti, bio bih zahvalan da to podeli sa mnom...
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Koja je ovo nova fora da se dekodiranje telefona sa mreze operatera radi daljinski? Znam ranije, trazis kod, ubacis "stranu" karticu, ukucas kod i vozi. Sada trazio kod. Samo mi javili, otljucan Vam je telefon.
Kod kog operatera?
Probao i sa mojom sondom isto crn ekran.ikac2000 napisao:Isto mi je i sa njom, crn ekran.
Koji je to softver koji radi na Win7?
Skinuo sam neki freeware za web cam.
Pre toga sam iz Skypea video da mogu tu kameru da koristim. Settings - video pa izaberem iz padajuceg menija usb cam. Vidi se slika iz nje.
Pre toga sam iz Skypea video da mogu tu kameru da koristim. Settings - video pa izaberem iz padajuceg menija usb cam. Vidi se slika iz nje.
Uzeh na kraju Galaxy S7 Silver. Mislio da sacekam S8, ali po svemu sudeci bice dosta stvari koje bi me nervirale, tako da dok ne izadje Note 8 ovaj ce da zavrsava posao.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Dobro si uradio. Šta drugo uzeti u tom rangu u nedostatku Note?
Tapatalk
Tapatalk
Pa ostavio sam Note 4, malo ga osvezio, uzeo novu bateriju i poklopac baterije. 
Meni je za Note 4 jedina dostojna zamena verovatno samo Note 8.
Tapatalk Post

Meni je za Note 4 jedina dostojna zamena verovatno samo Note 8.
Tapatalk Post
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Gde si uzeo bateriju? Najbolje zamenske za Note4 su Polarcell, ali ih nema za moj Duos (na njemu je baterija uža neki mm).
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Uzeo sam original bateriju u ovlascenom Samsung servisu na Banovom Brdu. Sad zaboravih kako se zove. 3500 din. su baterija i poklopac koliko se secam.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Verovatno Promobi, kod njih svi uzimaju. Čekam da se žena pobuni zbog baterije, pa ću da ih cimam da li imaju i za moje sokoćalo.
There are 10 kinds of people in the world:
Jeste Promobi.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Ako se ne varam i BG Elektronik ima originalne baterije, mislim da sam tamo uzeo prošle godine, ali nisam 100% siguran. Verovatno sa negde napisao u temi.
Note 3 mi se i dalje ne menja, verovatno takođe čekam Note 8. Ne odgovara mi ni S7 u potpunosti.
Note 3 mi se i dalje ne menja, verovatno takođe čekam Note 8. Ne odgovara mi ni S7 u potpunosti.