O presretačima

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Re: O presretačima

Post od sebekkg »

:doubleup:
Slika
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

sebekkg napisao:
Paja napisao:Kad si poslednji put vozio sa Turcima po auto putu pa si to zaključio?
Pre deset dana.
Moj utisak je da su skroz ok. Voze brzo, ne prebrzo, daju migavce, sklanjaju se odmah kad si brži, nikakvih problema.

Sigurno ima izuzetaka, ali ja jedino što mogu da napišem je da su maksimalno korektni. Često su im kola puna dece i očigledno im se ne šali sa njihovim životima.

Tapatalk
Korisnikov avatar
Blackshadow
Reactions:
Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS

Post od Blackshadow »

Juče mi baš jedan digao prEtisak od grada ka aerodromu, išao levo desno kao da je ucirkan ali generalno su ok.
Nego, crni evolušn ponovo aktivan, viđen juče ispod autokomande...
Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
Korisnikov avatar
!GOR
Reactions:
Pridružio se: 08 Maj 2012, 20:46
Garaža: Audi A5 Sportback FL

Post od !GOR »

Video i ja Evolution kako je zaustavio nekog u zaustavnoj kod Laste na autoputu.
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Video sam ga i ja pre par dana negde oko Mladenovca...
Korisnikov avatar
Гага
Reactions:
Pridružio se: 30 Dec 2012, 22:24

Post od Гага »

H4wkeye napisao:
Гага napisao:
H4wkeye napisao:Nema vise videa, sklonio ga.
Да уклонио га. Види се да прати реакције својих опасних баханалија по Србији, Шведској, Немачкој и ко зна где све још.
По овоме се такође види колико је овај, бахато напаљени Фуку, не одговоран, кукавица и слабић и тип човека који тежи да буде виђен у јавности, али на јако погрешан и опасан начин.
Plasi se da mu policija ne pokuca na vrata. :D Polako, pasce kad tad. Sto pre to bolje, onda moze da divlja po celiji od coska do coska.
@Хокаје, апсолутно се слажем са тобом. Том Фукуу је поново прорадио блог на јутјубу. Све видео снимке својих јурњава по аутопутевима Шведске је вратио, сем оног инкримисаног снимка из Србије где је дивљао по Заклопачи и аутопуту од Бубањ потока до Врчина. Тај снимак ће тешко вратити на блог јер га на неки начин компромитује у Србији.

На његовом блогу има и слика тог његовог Аудија РС3 и кратак приказ (трејлер) од 11 секунди, а такође и четири снимка његових „уличних трка“ по Шведским аутопутевима. https://www.youtube.com/channel/UCWMZ4G ... PxRfU-dCRg

Има и посебан снимак са убрзањем од 0-100 км/час, а чиповао је Аудија на 340 коњића: Audi RS3 0-100 Km/h https://www.youtube.com/watch?v=nTJQufPnfXo

FuquRS Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=wMWQ5pIv-_0
Audi RS3 0-100 Km/h
Објављено је 18.03.2015.
Audi RS3
2.5 TFSI 2,480 cc (151 cu in) I5
340 PS @5400–6500
450 N•m (332 lb•ft) @1600–5300

Production gear used:
GoPro Hero3 Black Edition
GoPro Hero4 Silver Edition
Zoom H6 with M/S capsule
DPA4061 Microphone for exhaust sound
GoPro mic internal car sound
Korisnikov avatar
Гага
Reactions:

Post od Гага »

"Новости" су провеле један дан са пресретачима по Ибарској и аутопуту

Двеста на сат и преко "пуне"!
Милијана РОГАЧ | 16. август 2015. 10:17 | Коментара: 17
У јеку језивих несрећа, "Новости” у "пресретачу" на Ибарској и ауто-путу сведоци бахатости возача. Камера бележи све и нема опраштања никоме. Дивљају и наши и страни шофери

http://www.novosti.rs/%D0%B2%D0%B5%D1%8 ... preko-pune
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Zamaglio tablice. Verovatno su Svedske. Pretpostavljam da u Svedskoj se zna ko je i sta. Tako da ce ga nahvatati. A i ovde ako se vrati, pasce saka pre ili kasnije.

Edit: Vidim okacio si i artikal o presretacima. Ove godine su presretaci drasticno povecali aktivnost i broj kaznjenih prekrsaja je povecan. Verujem da ce do kraja godine biti oko 10.000 kazni ako nastavi ovim tempom. Mozda i jace.
Korisnikov avatar
Гага
Reactions:

Post od Гага »

H4wkeye napisao:Zamaglio tablice. Verovatno su Svedske. Pretpostavljam da u Svedskoj se zna ko je i sta. Tako da ce ga nahvatati. A i ovde ako se vrati, pasce saka pre ili kasnije.

Edit: Vidim okacio si i artikal o presretacima. Ove godine su presretaci drasticno povecali aktivnost i broj kaznjenih prekrsaja je povecan. Verujem da ce do kraja godine biti oko 10.000 kazni ako nastavi ovim tempom. Mozda i jace.
Шведске таблице су у питању, пошто тип тамо ради. Надам се да ће га нахватати, тамо или овде, свеједно.

Што се пресретача тиче, надам се да ће бити и више од 10 хиљада казни, нека само јуре бахате камиказе.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Mene pikirao Lancer u cetvrtak vece, malo pre V. Plane.
Na svu srecu ga izvalih u koloni s desne strane pa spustih, al zato mu je natrcao stranac 2min kasnije.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
goblin
Banned
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2014, 23:23

Post od goblin »

Opasno je kaciti klipove na youtube, sve se prati i lako moze da se najebe.
Medjutim, isto tako ako su klipovi obradjeni kako treba uz zamucene tablice, nigde se ne vidi lice vozaca, nigde se ne cuju glasovi, nema karakteristicnih obelezija prepoznavanja koja ne mogu imati druge osobe ili stvari (tetovaze, specificne izmene na autu...), ako na snimcima nema jasnih obelezija i ogranicenja.... sa takvim klipovima objavljenim na youtube kanalima za koje se nikako ne moze dokazati u cijem su vlasnistvu i ko sve ima pristup (ako se dobro "promesa"), a isto vazi i za same klipove...
Organi vlasti sa takvim materijalom ne mogu bukvalno nista. Jos ako se umesa sasvim prosecan advokat....

Tako da kontam da je i ovaj FuquRS itekako dobro informisan o svemu tome i da nije ponovo otvarao svoj nalog pre nego sto sve nije prilagodio (sto se i vidi po klipovima).
Korisnikov avatar
Raki_Audi
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2014, 20:24

Post od Raki_Audi »

Gobline gde je nestao onaj tvoj klip od pre 2 godine
Budva - Herceg Novi

Ne moras da odgovoris nista ako neces ? ;)
Vrhunski video
goblin
Banned
Reactions:

Post od goblin »

Predhodni post sam upravo i napisao iz licnog iskustva.

Imao sam problem zbog odredjenih klipova pa sam na odredjeno vreme skroz ugasio profil. Dospeo sam i u neku TV emisiju...
Medjutim, kasnije se ispostavilo upravo ovo o cemu pisem. Sam snimak okacen na nekom ko zna cijem kanalu kojem ima pristup ko zna koliko ljudi, a snimak za koji se ne zna ni kada je nastao ni u cijem je vlasnistvu ni ko ga je nacinio, za koji ne postoje cvrsti dokazi ni kojim autom se vozilo ni ko je bio vozac, gde se jasno ne vidi ni jedan znak... jednostavno nije dovoljan dokaz za bilo kakav postupak, cak se ne moze ni u vrstiti u dokazni materijal.
A cak i da se sve jasni vidi na snimku (i auto i vozac i prekrsaj...), ako ga nije nacinilo ovlasceno lice sa nalogom da to radi sa bazdarenom opremom (policajac u presretacu), takav snimak opet lako pada na sudu i moze biti upotrebljen iskljucivo kao dokazni materijal u slucaju neke nezgode ali nije dovoljan da bi neko bio osudjen za prekrsaje koji se vide na snimku - naravno za takav epilog je potreban advokat.
nenad.fil
Reactions:
Pridružio se: 21 Maj 2012, 19:16

Post od nenad.fil »

Ne treba mu baždarena oprema. Potrebne su mu samo referentne tačke.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
goblin
Banned
Reactions:

Post od goblin »

nenad.fil napisao:Ne treba mu baždarena oprema. Potrebne su mu samo referentne tačke.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Kad imas dobrog advokata, treba mu sve da bi dokazni materijal bio dovoljan za presudu samo na osnovu snima.
Druga je stvar ako dodje do nesrece pa se snimak koristi samo kao dodatni dokazni materijal pored uvidjaja, prijave, svedoka i ostalih dokaznih materijala..., ali doneti presudu samo na osnovu snimka i nicega vise, nemoguce.

Advokat uvek moze snimak osporiti kao montazu i jos 1001 razlog za osporavanje... Sada se i ne secam tacno, ali znam da postoji u zakonu nelogicnosti i rupa zbog kojih bas snimci tesko prolaze na sudu kao dokazni materijal (misli se na snimke koji su radjeni nebazdarenom opremom, sumljivog kvaliteta, mogucnost montaze, od strane neadekvatnog lica....) kada ne postoji bas ni jedan drugi materijal osim suvog snimka na internetu.

Nisam advokat ali i ne pisem napamet, prosao sam kroz tu pricu. ;)
Odgovori