Beograd
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Beograd
I ja mislim al ne mogu da se setim 100%
Bio je i onaj Pap na ćošku Bulevara i Resavske.
Bio je i onaj Pap na ćošku Bulevara i Resavske.
Bio je i onaj veliki beli kiosk na uglu Bulevara i Kumanovske, sa ogromnim bečkim šniclama u izlogu. 

Ђенерал Јанковић
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
zahtevam i da se vrate crveni kiosci, banjalucki kod usca, mmm 

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Tog se secamsnork napisao:Bio je i onaj veliki beli kiosk na uglu Bulevara i Kumanovske, sa ogromnim bečkim šniclama u izlogu.

I da su imali glupu foru da naplacuju pavlaku kao prilog 5din
- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
Paja napisao:Jbt gde to beše?Blackshadow napisao:Oće se vrate ,, Podlugovi''?
Ivana Milutinovića i Bulevar Revolucije,methane.master napisao:Kod Depoa?
crveni kiosk.

Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
kada vidim friz za sladoled nonsalantno zakrivljen tako da ne mogu da se mimoidju dvoja decja kolica i to na mestu gde je bilo 20m sirine trotoara shvatim koliko smo mi kao drustvo razbijeni, otudjeni, preplaseni...
cist posao za komunalce, ali posto je to ocigledno proces nagradjivanja partijskog kadra, ostaje mi samo da se nerviram .
cist posao za komunalce, ali posto je to ocigledno proces nagradjivanja partijskog kadra, ostaje mi samo da se nerviram .
Najbolje je kad zauzmu ceo trotoar sa baštom kafića pa pešak ima opciju ili da prođe kroz "kafić" ili da siđe na ulicu.
To nije samo u Beogradu...
To nije samo u Beogradu...
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Šta dalje da pričamo

schonenk napisao:Svratio covek u salon lepote. Sredio auto, sad je red na nokte.
Bar je uredno savio retrovizor. 

- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Ta ulica je isforsirana kao dvosmerna zbog djerma, pa su parking mesta zrtvovana, tj nema legalnog parkiranja. ulica iznad, cica ilijina je uzeta kao eksperimentalna i iz nje pauk non stop nosi, a ovde ne. pesaci su u toj meri navikli na kretanje ulicom da i sad kad su trotoari slobodni oni ih ne koriste.
meni bi bilo lakse da nose sve, jer bi barem hodao sa detetom kao covek. ovako nit se parkirat, nit hodat.
meni bi bilo lakse da nose sve, jer bi barem hodao sa detetom kao covek. ovako nit se parkirat, nit hodat.
Meni bi bilo lakse da nisu dozvolili gradjenje onoliko zgradurina, jer parking pre 10 godina tu nije bio problem, da su barem prosirili trotoare da ima.mesta i za kola i za pesake.
Sta da kazemo za onaj deo iste ulice, sa druge strane Marka Oreskovica, gde su stanari izmislili sebi parking i gde se jedva provuce jedan auto, a ulica dvosmerna, pa se stalno neko vraca u rikverc... Tu gde je parkiran auto na slici je i trotoar zatvoren zbog zidanja zgrade. Naravno, nista drugacije ne bi bilo i da nije zatvoren.
Zabranio bih parkiranje u zoni za stamare, ako zgrada ima slobodnih garaznih mesta, pa neka ili obavezu stanare da kupe garazno mesto ili zabrane investotorima da naplacuju posebno garazna mesta. Ovako resenje, gde ti obavezes investitora da sagradi garazu, ali ne i da je stanari loriste je upola efikasno.
Sent from my Sony
Sta da kazemo za onaj deo iste ulice, sa druge strane Marka Oreskovica, gde su stanari izmislili sebi parking i gde se jedva provuce jedan auto, a ulica dvosmerna, pa se stalno neko vraca u rikverc... Tu gde je parkiran auto na slici je i trotoar zatvoren zbog zidanja zgrade. Naravno, nista drugacije ne bi bilo i da nije zatvoren.
Zabranio bih parkiranje u zoni za stamare, ako zgrada ima slobodnih garaznih mesta, pa neka ili obavezu stanare da kupe garazno mesto ili zabrane investotorima da naplacuju posebno garazna mesta. Ovako resenje, gde ti obavezes investitora da sagradi garazu, ali ne i da je stanari loriste je upola efikasno.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Grujic
- Moderator
A posebna vrsta baljezgarija su situacije gde uzmeš garažu, al je takva da je neupotrebljiva
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
U kom smislu ... parkiraju ti se ispred nje ili nešto drugo?
- Grujic
- Moderator
Ne, konstrukcijski loše urade raspored mesta, stubove, skretanja...
Znam ovako za par primera gde u garaži imaš recimo 2 mesta koja su suštinski neupotrebljiva, a imaš i ekstremnije primere kao onaj YT klip koji je kačen na forum, lik sa A klasom češe branik kad ulazi izlazi iz garaže.
Znam ovako za par primera gde u garaži imaš recimo 2 mesta koja su suštinski neupotrebljiva, a imaš i ekstremnije primere kao onaj YT klip koji je kačen na forum, lik sa A klasom češe branik kad ulazi izlazi iz garaže.