Zatamnjena stakla
Re: Zatamnjena stakla
Zvao sad deltu,ne izdaju nikakav papir,kao nesto kaze nije to u nasem domenu.A kaze mi da mu je neka stranka rekla kao da ce za 15 dana da ukinu to sve o atestu,ili barem neke te papire koje traze,nisam ga dobro razumeo oko toga.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
@Heinz
Nisu uopste davali papir, a ako bi ga i dali to ne bi bio "validan" papir.
BMW forum:
http://www.bmwclubserbia.com/forum/inde ... =34457&hl=
Nisu uopste davali papir, a ako bi ga i dali to ne bi bio "validan" papir.
BMW forum:
http://www.bmwclubserbia.com/forum/inde ... =34457&hl=
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Neverovatno, tako su ženi u Hondi izbegli da daju potvrdu za prednja bočna stakla jer "nije po zakonu". I onda smo linijom manjeg otpora skinuli folije.
Zatamnjena stakla
Koliko posto je kod tebe zatamljeno napred a koliko pozadi?Jel si radio kod ivana na zvezdari?Jel ti dao neki papir za atest i dali si radio atest ?
Inace vrhunski je auto

Re: A7 BiTDi Quartz Grey
Pozadi 90%, a napred 80%. Imaj u vidu da ima šiber pa je malo više osvetljena unutrašnjost, da nema bilo bi to još tamnije. Kod Ivana rađeno i dao mi je neki papri ali mislim da ničemu ne služi.
Ne planiram da radim atest tako da mi to nije ni bilo bitno.
Hvala, drago mi je da ti se sviđa auto.
Ne planiram da radim atest tako da mi to nije ni bilo bitno.
Hvala, drago mi je da ti se sviđa auto.
- Nemanja987
- Pridružio se: 28 Mar 2013, 20:46
U ime redovnih policajaca na forumu (u koje i sam spadam) moram da odreagujem.
Naježim se od ovakvih izjava.
Ne planiraš?
Znači svesno kršiš propise?
Imaš veze i vezice?
Osećaš se snažniji i pametniji od ostatka bezvezne populacije koja poštuje zakon?
Apsolutno se slažem da je kompletan proces oko atesta previše komplikovan, bez razloga skup i nerazumno strog. Ali ono... dajte ljudi malo da se menjamo i da počnemo od sebe u tim promenama.
Naježim se od ovakvih izjava.
Ne planiraš?
Znači svesno kršiš propise?
Imaš veze i vezice?
Osećaš se snažniji i pametniji od ostatka bezvezne populacije koja poštuje zakon?
Apsolutno se slažem da je kompletan proces oko atesta previše komplikovan, bez razloga skup i nerazumno strog. Ali ono... dajte ljudi malo da se menjamo i da počnemo od sebe u tim promenama.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Kakva melodrama...Pa nije lud. Kad vidiš na ulici prevoze koje ne mogu da prođu tehnički a opet se voze, šta drugo? Kad je dobar deo polovnih dizela bez DPFa na ulici, benzinci bez katalizatora... sve je to prošlo tehnički. I onda folije problem??
Boringly average, but also perfect for school run mums
-
- Pridružio se: 23 Feb 2013, 17:52
- Garaža: Audi A3 Sportback
Da, ali kod folije je problem vidljivost, a kod pola jugica kocnice, upravljanje i sve ostalo...
Znas kako, drzava uyima pare tamo gde moze. Slazem se da treba atestirati, da zatamnjenje treba da bude na odredjenom nivou i tehnicki ispravno, ali saobracaj u Srbiji se ne regulise takvim stvarima vec hapsenjem nadobudnih budala koji nam prave cuda u saobracaju jer imaju vezu ili im se jednostavno moze.

Znas kako, drzava uyima pare tamo gde moze. Slazem se da treba atestirati, da zatamnjenje treba da bude na odredjenom nivou i tehnicki ispravno, ali saobracaj u Srbiji se ne regulise takvim stvarima vec hapsenjem nadobudnih budala koji nam prave cuda u saobracaju jer imaju vezu ili im se jednostavno moze.
Svesno kršim propis (jeben propis u p.m.) i zabole me baš kurac.
Ne planiram da radim atest i voziću auto sa folijama sve dok budem prolazio tehnički.
Mislim da je veći problem što tvoje kolege ne rade svoj posao ili što ga rade selektivno...
Ne planiram da radim atest i voziću auto sa folijama sve dok budem prolazio tehnički.
Mislim da je veći problem što tvoje kolege ne rade svoj posao ili što ga rade selektivno...
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Ova recenica ti je prosto nelogicna. Kao da si napisao, ljudi iskljucite mozak i ispraznite novcanike.Nemanja987 napisao:
@Nemanja987
Hajde da se poklonimo gospodinu Vucicu
Sent from my m2 using Tapatalk
Hajde da se poklonimo gospodinu Vucicu

Sent from my m2 using Tapatalk
Osudiste coveka zbog folija i s7 branika kao da je ubio nekog.
- Delija
- Kontakt:
Za folije koliko vidim ima samo jednu "osudu", a branik bas niko nije pomenuo u negativnom svetlu - osim "znacke".
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Figurativno. Na znacku sam i mislio. 

- Delija
- Kontakt:
Foliju i ja stavljam napred 100%, samo da se nakanim. Przi sunce samo tako.