Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
sada upravo ti spinuješ i pominješ neke astronomske brzine i izvesnu koleginicu koja odokativnom metodom procenjuje brzine...
ps a tvoje kolege novinari niti su sudski veštaci niti sudije oni mogu da pišu savesno ili ne, ali to na sudu šta se piše u novinama nema nikakvog značenja....
ps a tvoje kolege novinari niti su sudski veštaci niti sudije oni mogu da pišu savesno ili ne, ali to na sudu šta se piše u novinama nema nikakvog značenja....
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
Upravo sam napisao da postoji neproveren podatak a ne da je to tacno.
Inace, mozda ne znate, ali se preko motorole u svim redakcijama prati kompletan saobracaj policije. Dakle novinari istog sekunda znaju sta se desava pa i razgovore izmedju patrola.
Dok sam radio u DT-u tamo 96-97 postojao je dezurni novinar crne hronike koji je pratio svu komunikaciju nadleznih sluzbi.
Otud sve informacije o brzini i slicno.
Ako se u nesto razumem, razumem se upravo u to.
Druga stvar su posle senzacionalisticki naslovi, ali to prodaje.
Al dobro, sacekajmo resenje slucaja i nadajmo se da ce sud uzeti sve u obzir pa i krivicu devojke ako je prelazila na crveno.
Inace, mozda ne znate, ali se preko motorole u svim redakcijama prati kompletan saobracaj policije. Dakle novinari istog sekunda znaju sta se desava pa i razgovore izmedju patrola.
Dok sam radio u DT-u tamo 96-97 postojao je dezurni novinar crne hronike koji je pratio svu komunikaciju nadleznih sluzbi.
Otud sve informacije o brzini i slicno.
Ako se u nesto razumem, razumem se upravo u to.
Druga stvar su posle senzacionalisticki naslovi, ali to prodaje.
Al dobro, sacekajmo resenje slucaja i nadajmo se da ce sud uzeti sve u obzir pa i krivicu devojke ako je prelazila na crveno.
Poslednja izmena od cozmo u 19 Jul 2013, 15:02, izmenjeno 1 put ukupno.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Ne znam sta da ti kazem...Sigurno je da nepravda boli,ali moje buduce zanimanje me uci o tome,kako niko nije iznad Ustava...Texonja napisao:Ostarices, bice srece imaces decu...
... ali do tada ces zaboraviti i moj stav, a i forum.
No ,daj Boze,da ni ti ni ja,niti bilo ko dozivi tako neku situaciju...
ako su neprovereni nemoj da ih objaljuješ ovde na forumu.....
dovoljno je pogledati komentare na sajtovima i odmah videti da je mali unapred osuđen zato što vozi dobar auto....
da prenesem neke
kad je ona bugarka pokosila sa kliom dve žene na auto putu ne znam da li je vest imala i jedan komentar....
nije ni čudo što se komunizam i nacionalizacija tako lako primili kod nas....
dovoljno je pogledati komentare na sajtovima i odmah videti da je mali unapred osuđen zato što vozi dobar auto....
da prenesem neke
Naravno da je bmw
(Simbokultan, 19. jul 2013 08:41)
BMW nije marka nego dijagnoza
23 godine i vozi dzip X6 STRASNOOO
nažalost ima dosta ljudi koji jednostavno iz zavisti su unapred osudili ovog dečka.....tatica mu kupio bmw pa ce tatica i da palti pa ce tatin sin na slobodu
kad je ona bugarka pokosila sa kliom dve žene na auto putu ne znam da li je vest imala i jedan komentar....
nije ni čudo što se komunizam i nacionalizacija tako lako primili kod nas....
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
Znam da neće pomoći da se nesreće spreče, ali ako ima kamera, videće se koje je svetlo bilo na semaforu i moći će da se odredi brzina auta.paja napisao:Neće tu kamere pomoći nego pasarela ili podzemni za pešake i ograda celom dužinom da ih spreči da pretrčavaju.
Lokacija je odvratna i jako opasna i zato je ograničenje 40.
Ђенерал Јанковић
Miisav,o tome sam I ja pricao par postova unazad.Ogromna je zavist kod nas,i uspeh se nikad ne prasta.Uvek ce onaj koji vozi dobar auto,ima uspesne roditelje(ili je I on sam uspesan) biti "krivlji" od osatalih,za isto delo.Ili ,ce pak njegov uspeh biti maksimalno degradiraran poznatom frazom "lako je njemu" 

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Kako mrzim te komentare "tatin sin, tatina cerka..."
Sta sad, treba ustavom da se zabrani kupovina razlicitih automobila mladjim vozacima, i da se propise da smeju samo da voze Mercedes W123 200D - 2 metar ispred tebe hauba, 2 metra iza tebe hauba, ne moze preko 100km/h i to je to!
Sta vredi da ogranice kubikazu kad ce kupiti 1.4TSI od 170ks i cao!
Sve je do coveka, mozes da mu kupis Bugattija pa da vozi normalno, a mozes da mu kupis 128-icu pa da vozi 120km/h po gradu (kao sto je neko vec napisao)!
Ja bih svom detetu kupio A8 W12 ako imam mogucnosti, a ako se nesto dogodi ja snosim odgovornost za vaspitavanje! Ja sam pao i spit!
@ Wolfy, Milisav -
Ne kazem da su svi oni dobri kao ljudi, ali nisu ni svi losi, a uspeh se ne prasta...

Sta sad, treba ustavom da se zabrani kupovina razlicitih automobila mladjim vozacima, i da se propise da smeju samo da voze Mercedes W123 200D - 2 metar ispred tebe hauba, 2 metra iza tebe hauba, ne moze preko 100km/h i to je to!
Sta vredi da ogranice kubikazu kad ce kupiti 1.4TSI od 170ks i cao!
Sve je do coveka, mozes da mu kupis Bugattija pa da vozi normalno, a mozes da mu kupis 128-icu pa da vozi 120km/h po gradu (kao sto je neko vec napisao)!
Ja bih svom detetu kupio A8 W12 ako imam mogucnosti, a ako se nesto dogodi ja snosim odgovornost za vaspitavanje! Ja sam pao i spit!
@ Wolfy, Milisav -

Ne kazem da su svi oni dobri kao ljudi, ali nisu ni svi losi, a uspeh se ne prasta...
Poslednja izmena od Gaginh0 u 19 Jul 2013, 15:41, izmenjeno 1 put ukupno.
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
1.Da je poštovao ograničenje i da je pazio, tragedija bi bila izbegnuta....bez obzira da li je devojka prešla na crveno ili ne.
2.Dečak kao ovaj ne bi trebalo da vozi džipa marke BMW - koji će .... klincu od 20 godina BMW x6?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
3.Preti mu kazna do 12 godina....videćemo.
4.What goes around, comes around....
NE DAO BOG NIKOME.
2.Dečak kao ovaj ne bi trebalo da vozi džipa marke BMW - koji će .... klincu od 20 godina BMW x6?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
NE DAO BOG NIKOME.

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Realno, ako je noc i nema nikog, zasto bi vozio vise od ogranicenja? Cak i kad nema nigde nikog i prazan je put, ja ne prelazim ogranicenje. Ogranicenja brzine postoje sa razlogom u 95% slucajeva, i treba ih postovati. Ne znam zasto bih bilo ko prekoracio brzinu samo zato sto je noc i nema nigde nikog. Za te stvari postoji NAVAK. Odes, platis i juris se po stazi do mile volje, na bezbedan nacin.ivancho napisao:Gledao sam da se ogradim od cele price, ali ipak cu morati da iskomentarisem. Iskreno me nerviraju komentari da je vozio 40km/h da je ovo da je ono.....ljudi budimo relani i iskreni, ko od nas vozi 40km/h? Pogotovo ako je tako kasno i realno nema nikoga. Ne opravdavam nikoga, samo skrecem paznju na ponasanje svakog od nas. Sto se tice bezanja, jos jedna uzasna strana, ali realno je u pitanju derle od 20godina koji ne zna gde mu je dupe, a gde glava i ucinio je najgoru mogucu stvar koju je mogao, oduzeo je nekome zivot. U tom trenutku mozak ne radi. Ponavljam se, ne opravdavam nikoga, samo realno sagledavam stvari.

Ajde ovako.
Prvo, ne znamo koliko je vozio.
Drugo, sta bilo kod od vas (nas) ima sa tim sta je on vozio?
Mogao je Jugo da vozi, pa bi niz Ustanicku dohvatio 100-tku da je hteo. Prednost X6 je sto bi mogao i da zakoci ranije.
Trece, ako je prelazila na crveno, po meni je vise kriva nego on ako je vozio 100 kroz zeleno. Ako je to nebitno, onda bolje da ne postoje semafori, da kolima napravimo one odbojne gume kao auticima u luna parku i da se maks brzina ogranici na 50kmh...
Ali ajde ipak da sacekamo vest sta se zapravo desilo...
Prvo, ne znamo koliko je vozio.
Drugo, sta bilo kod od vas (nas) ima sa tim sta je on vozio?
Mogao je Jugo da vozi, pa bi niz Ustanicku dohvatio 100-tku da je hteo. Prednost X6 je sto bi mogao i da zakoci ranije.
Trece, ako je prelazila na crveno, po meni je vise kriva nego on ako je vozio 100 kroz zeleno. Ako je to nebitno, onda bolje da ne postoje semafori, da kolima napravimo one odbojne gume kao auticima u luna parku i da se maks brzina ogranici na 50kmh...
Ali ajde ipak da sacekamo vest sta se zapravo desilo...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Martin napisao: 2.Dečak kao ovaj ne bi trebalo da vozi džipa marke BMW - koji će .... klincu od 20 godina BMW x6?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Kakve to sad ima veze sta je vozio? Citaj malo iznad tvog posta...
Nisi pazioMartin napisao:1.Da je poštovao ograničenje i da je pazio, tragedija bi bila izbegnuta....bez obzira da li je devojka prešla na crveno ili ne.
NE DAO BOG NIKOME.

A,i da je njegov,pa kakve to ima veze?

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Mogao je da vozi i juga, pa da se zaleti 100km/h. Isto tako je to mogao da bude Zika iz Batajnice, a ne sin Zeljka Mitrovica. Apsolutno je nebitno ko je vozio niti sta je vozio, i sa time se upotpunosti slazem.
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Licno ne verujm nikome, ali nikome ko kaze da vozi 40km/h.H4wkeye napisao:Cak i kad nema nigde nikog i prazan je put, ja ne prelazim ogranicenje. Ogranicenja brzine postoje sa razlogom u 95% slucajeva, i treba ih postovati.