Dobro veče
Re: Off-ujmo do mile volje
koliko ili koliki? 

- Филиповић
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:21
- Garaža: Фијат Пунто Емоушн АБС
^ Педерска посла!

Jašta more.

-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Odlicno pitanje!Floyd napisao:Koliko je danas bio luk na pijaci?
Posto je kod mene u kancelariji vecina prehladjena, sa mutiranim glasovima, razmisljam se kao vid odbrane da donesem vezu belog luka i okacim iznad racunara... Taman zastitim i sebe i racunar od potencijalnih virusa

ne znam za vas, ali ja u te svrhe proizvodim i koristim domacu ljutu...Cherokee napisao:Odlicno pitanje!Floyd napisao:Koliko je danas bio luk na pijaci?
Posto je kod mene u kancelariji vecina prehladjena, sa mutiranim glasovima, razmisljam se kao vid odbrane da donesem vezu belog luka i okacim iznad racunara... Taman zastitim i sebe i racunar od potencijalnih virusa
some say it doesnt help...
some say it has counter effect...
all i can say - they dont know shit

Moja drugarica zeli da spava s njenim novim deckom. Ja mislim da je to prerano jer ona ima 14 godina, ali kaze da su to njene drugarice vec radile. Ja imam 12 godina i ne znam nista o sexu ali zelela bih da joj pomognem. Mislim da bi trebalo da koristi kondome ali ona kaze da su pilule bolje. Koja od nas dve je upravu? Da li je rano da ona spava s Milutinom posto se znaju tek mesec dana? Ako odluci da spava bez kondoma, moze li da zatrudni od oralnog sexa? Hoce mnogo da boli prvi put i hoce biti mnogo krvi?
Vasa verna citateljka,
Ema
P.S. objavite poster Justina Bibera u sledecem broju, imam celu sobu oblepljenu njegovim posterima ali mi treba jedan za predsoblje. Kiss :*
P.S. objavite poster Justina Bibera u sledecem broju, imam celu sobu oblepljenu njegovim posterima ali mi treba jedan za predsoblje. Kiss :*
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Nije daleko od istine ovo sto si gore napisao. Odlican post..
Mene nervira ta prica oko pedera. Kada se prica o LGBT populaciji najvise se paznje obraca na pedere. Cak i na TV-u su tokom ove njihove kampanje, najvise oni bili zastupljeni i ''reklamirani''.
Mislim da se malo prica o lezbejkama i da su nepravedno gurnute u stranu jer je ocigledno peder lobi jaci i na prvom mestu.
Neka me neko ispravi ali obicno tamo gde se najvise prica o postenju i ravnopravnosti, na kraju bude pocetak suprotnosti za koje se zalazu.
Sto se mene tice, dole pederi, zivele lezbejke.
Za zaiteresovane lezbejke moj broj je ...X12121

Mene nervira ta prica oko pedera. Kada se prica o LGBT populaciji najvise se paznje obraca na pedere. Cak i na TV-u su tokom ove njihove kampanje, najvise oni bili zastupljeni i ''reklamirani''.
Mislim da se malo prica o lezbejkama i da su nepravedno gurnute u stranu jer je ocigledno peder lobi jaci i na prvom mestu.
Neka me neko ispravi ali obicno tamo gde se najvise prica o postenju i ravnopravnosti, na kraju bude pocetak suprotnosti za koje se zalazu.
Sto se mene tice, dole pederi, zivele lezbejke.
Za zaiteresovane lezbejke moj broj je ...X12121

-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
AcaKayak napisao:Moja drugarica zeli da spava s njenim novim deckom. Ja mislim da je to prerano jer ona ima 14 godina, ali kaze da su to njene drugarice vec radile. Ja imam 12 godina i ne znam nista o sexu ali zelela bih da joj pomognem. Mislim da bi trebalo da koristi kondome ali ona kaze da su pilule bolje. Koja od nas dve je upravu? Da li je rano da ona spava s Milutinom posto se znaju tek mesec dana? Ako odluci da spava bez kondoma, moze li da zatrudni od oralnog sexa? Hoce mnogo da boli prvi put i hoce biti mnogo krvi?
Vasa verna citateljka,
Ema

svaka ti cast!
- Филиповић
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:21
- Garaža: Фијат Пунто Емоушн АБС
Ма нек се јебу бре, од тога се не умире, боље него оно што сам видео пре десет дана:
играо карте са другарима (буљаши) у кафићу, па након тога кренули кући кроз центар Ја.
У најстрожем центру града око 30 вршњака горе поменутих, шакета се и шутира да само пршти. Нигде пандура!
Елем, трајало то 20ак секунди, а онда следећа сцена - 2 клинца воде трећег испод руку и подижу му јакну и мајицу, гледају му стомак и вичу: "Ко бре убоо Ђолета???"
Ладно изболи дечка за време клиначког шакетања!?!
Страшно...
Таксиста неће да га прими, онај мали плаче "умрећу", ускаче неки трећи таксиста и повезе га.
Дакле, боље да те избуши кита него нож, зато опуштено...
играо карте са другарима (буљаши) у кафићу, па након тога кренули кући кроз центар Ја.
У најстрожем центру града око 30 вршњака горе поменутих, шакета се и шутира да само пршти. Нигде пандура!
Елем, трајало то 20ак секунди, а онда следећа сцена - 2 клинца воде трећег испод руку и подижу му јакну и мајицу, гледају му стомак и вичу: "Ко бре убоо Ђолета???"
Ладно изболи дечка за време клиначког шакетања!?!
Страшно...
Таксиста неће да га прими, онај мали плаче "умрећу", ускаче неки трећи таксиста и повезе га.
Дакле, боље да те избуши кита него нож, зато опуштено...

stvarno nema pametnije stvari nego da ovde raspravljamo o pederima i lezbejkama...
inace nam je zivot savrsen, jos samo tu malu stvar da postavimo na svoje mesto i super...
inace nam je zivot savrsen, jos samo tu malu stvar da postavimo na svoje mesto i super...
Kad vec pricamo o problemima, sta cemo sa avionima koji kasne? 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Aco, kralju
Ja bih dozvolio gay paradu na keca, pod uslovom da se drze trotoara, jer sam veliki pobornik da policija bije sve koji stoje na kolovozu i ne daju mi da hvatam zeleni talas. Mislim da ova drzava ima divnu priliku koju propusta svake godine, a to je da pusti da se gay parada odrzi pa oplete bojevom municijom po ovima koji dolaze da promovisu SrBstvo tako sto stangliraju pedere i prevrcu zardinjere. Realno, nema sanse da mi pederi i lezbace smetaju koliko prosecan poklonik Dveri i slicnih organizacija.
Svima koji se osecate uvredjeni i potreseni mogucnoscu da par stotina gejeva proseta gradom - Texonja vam je dao najbolju mogucu ideju. Uzmete stolicu za pecanje, sednete na trasu i podjebavate ih dok prolaze. Em vam zabavno, em ste iskazali politicko misljenje na civilizovan nacin, em ste na svezem vazduhu, milina.
Ima drzava Srbija mnogo vece probleme od parade, ali je problem sto ih se setimo samo taj dan kad pederi najave spacir. Ostalih 364 dana nas zabole da resavamo ta goruca pitanja, vec se posvecujemo sastavljanju reprezentacije, raspravama da li VW precenjen, kukamo da drzava uradi nesto po pitanju svega u svemiru itd. Do sledece gay parade kad opet najveci problem postaje kako da objasnimo deci da se cika i cika ljube na ulici, ko da decu to pa zanima...
Meni se realno jebe ko se sa kim jebe, sto i vama iskreno preporucujem

Ja bih dozvolio gay paradu na keca, pod uslovom da se drze trotoara, jer sam veliki pobornik da policija bije sve koji stoje na kolovozu i ne daju mi da hvatam zeleni talas. Mislim da ova drzava ima divnu priliku koju propusta svake godine, a to je da pusti da se gay parada odrzi pa oplete bojevom municijom po ovima koji dolaze da promovisu SrBstvo tako sto stangliraju pedere i prevrcu zardinjere. Realno, nema sanse da mi pederi i lezbace smetaju koliko prosecan poklonik Dveri i slicnih organizacija.
Svima koji se osecate uvredjeni i potreseni mogucnoscu da par stotina gejeva proseta gradom - Texonja vam je dao najbolju mogucu ideju. Uzmete stolicu za pecanje, sednete na trasu i podjebavate ih dok prolaze. Em vam zabavno, em ste iskazali politicko misljenje na civilizovan nacin, em ste na svezem vazduhu, milina.
Ima drzava Srbija mnogo vece probleme od parade, ali je problem sto ih se setimo samo taj dan kad pederi najave spacir. Ostalih 364 dana nas zabole da resavamo ta goruca pitanja, vec se posvecujemo sastavljanju reprezentacije, raspravama da li VW precenjen, kukamo da drzava uradi nesto po pitanju svega u svemiru itd. Do sledece gay parade kad opet najveci problem postaje kako da objasnimo deci da se cika i cika ljube na ulici, ko da decu to pa zanima...
Meni se realno jebe ko se sa kim jebe, sto i vama iskreno preporucujem