Grčka
- codemaker
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
- Garaža: Audi A6 C6 2.0 TDI (2008)
Re: Grčka
Juče poslepodne sam se vratio iz Grčke. Putovao sam iz Sparte.
Na samoj poslednjoj naplatnoj rampi, pre silaska sa autoputa pa na put za Evzoni, ispusti mi prednja desna guma, na nešto sam nagazio i probušio.
Odmah kraj naplatne rampe je policijska stanica.
Dokotrljao sam se na ispust ispred stanice i krenuo sa vađenjem svih 5 miliona kofera i ostalog prtljaga (moj je samo omaleni kofer sa parom gaća i dve majice). Izašla su dva pandura i došao još jedan odnekud sa policijskim automobilom. Malo zagledali i nisu bili baš prijateljski nastrojeni u početku ali i kad su videli da sam iz "Veligradi Servika", jedan od njih je zasukao rukave, oteo mi čovek iz ruku dizalicu i ključ i čovek mi promeni točak za rezervni bez da me je bilo šta pitao... Bio sam zaprepašten.
Zateklo se tu podosta voća u gepeku, pa sam napunio jednu veliku kesu i odneo u stanicu kao mali znak pažnje. Tu se malo ispričali i kompletna ekipa nas je ispratila sa stepenika kad smo krenuli kući...
Što se mene tiče, još jedna potvrda veze između Srba i Grka, pa nek priča ko šta hoće.
Sledeći puta kad budem prolazio tuda, sledi veliki poklon za društvo u plavom.
Na samoj poslednjoj naplatnoj rampi, pre silaska sa autoputa pa na put za Evzoni, ispusti mi prednja desna guma, na nešto sam nagazio i probušio.
Odmah kraj naplatne rampe je policijska stanica.
Dokotrljao sam se na ispust ispred stanice i krenuo sa vađenjem svih 5 miliona kofera i ostalog prtljaga (moj je samo omaleni kofer sa parom gaća i dve majice). Izašla su dva pandura i došao još jedan odnekud sa policijskim automobilom. Malo zagledali i nisu bili baš prijateljski nastrojeni u početku ali i kad su videli da sam iz "Veligradi Servika", jedan od njih je zasukao rukave, oteo mi čovek iz ruku dizalicu i ključ i čovek mi promeni točak za rezervni bez da me je bilo šta pitao... Bio sam zaprepašten.
Zateklo se tu podosta voća u gepeku, pa sam napunio jednu veliku kesu i odneo u stanicu kao mali znak pažnje. Tu se malo ispričali i kompletna ekipa nas je ispratila sa stepenika kad smo krenuli kući...
Što se mene tiče, još jedna potvrda veze između Srba i Grka, pa nek priča ko šta hoće.
Sledeći puta kad budem prolazio tuda, sledi veliki poklon za društvo u plavom.
Naravno da pričam sam sa sobom... I meni je ponekad potreban savet stručnjaka.
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
- codemaker
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
- Garaža: Audi A6 C6 2.0 TDI (2008)
Ako je to bilo oko 17:30 bio sam tamo u to doba....
Naravno da pričam sam sa sobom... I meni je ponekad potreban savet stručnjaka.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ne, nisam isao tamo, nije bilo moguce sa decom a nisam hteo da vozim sat vremena po krivincinama samo da bih napravio 2-3 slike. Isao sam zapadnom stranom dole do Miline najdalje...
Sto ti ne pricas kako je bilo tamo...
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Nemaju ga,blaugrana napisao:Miso, sibni link smestaja

Gresis,u dvoristu do plaze je bas lepa hladovina i pirka prijatan vetric.Ogi napisao:Mnogo mi to Misho nesto golo ?

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Misho
Bice dana za Pilion...
Mada, otici tamo i biti na Zapadu je bas onako...bezveze, ali postujem svaciju odluku

Jos uvek sam trebao da budem tamo, ali sam letovanje morao da otkazemOgi napisao:Ne, nisam isao tamo, nije bilo moguce sa decom a nisam hteo da vozim sat vremena po krivincinama samo da bih napravio 2-3 slike. Isao sam zapadnom stranom dole do Miline najdalje...

Bice dana za Pilion...
Mada, otici tamo i biti na Zapadu je bas onako...bezveze, ali postujem svaciju odluku

Pa prvo polazim od plaza, boje mora...meni je to najbitnije
I meni je npr Kala Nera bila vr' dok nisam video Istocnu obalu.
U roku od odmah sam zaboravio i Zapadnu obalu i KN
Nasao u Januaru odlican smestaj u Ag. Ioannisu i rezervisao...
U roku od odmah sam zaboravio i Zapadnu obalu i KN

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Odg: Grčka
Ličiš mi na mene pre nego što sam otišao tamo. U stvari isto sam mislio.Day Walker napisao:Urose ima daleko lepsih mesta sto se tice plaza od tih koje si naveo
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
blaugrana napisao:Pa prvo polazim od plaza, boje mora...meni je to najbitnije
U roku od odmah sam zaboravio i Zapadnu obalu i KN![]()
Šta ćeš bre u januaru tamo?

Širim haos!
I ja sam isto mislio za CRO more pre 25 godina.Uroš S. napisao:U stvari isto sam mislio.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ma verujem je da imaju lepo more, lepa ostrva, ali sigurno nemaju lepse more i plaze od Grcke.Uroš S. napisao:Ličiš mi na mene pre nego što sam otišao tamo. U stvari isto sam mislio.Day Walker napisao:Urose ima daleko lepsih mesta sto se tice plaza od tih koje si naveo
A i nemam nameru da idem, pa makar imali najbolje plaze na svetu

Brzine idu u H-a !!!