Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Rasirice se svakako. Imaju lovu, mi napustamo manja mesta i prodajemo za bilo kakvu lovu. Cisto prirodno kretanje a ne politika. Oni se za razliku od nas drze, kod nas brat bratu oci vadi zbog medje a siptar u jednom dvoristu digne svakom detetu kucu.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
To on i potencira, da se pravi zbog NATOa, mislio sam da kritikije sami da bi kritikovao jer nisam upucen u to, vise sam to posmatrao kroz prizmu ,, spajanja".
Послато са 6037Y уз помоћ Тапатока
Послато са 6037Y уз помоћ Тапатока
Citajuci vas onaj picousti nema nikakve sanse koliko ce vas glasati protiv njega.
Samo napreDNO!!!
Sent from my ONEPLUS+A3003 using Tapatalk
Samo napreDNO!!!
Sent from my ONEPLUS+A3003 using Tapatalk
Postujte saobracajne propise!!!
Daj ne vrišti.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Da se obnovi Dušanovo carstvo pa svi izdajnici POD MAČ. 

Donekle se slažem da je prirodno, bili smo i mi takvi pre 200 godina. Držali se zajedno, skupljali novac, i s jedne strane kupovali autonomiju od Austrougarske, a s druge strane za borbu protiv Turaka. Oni su sad na tom nivou, a naše je da im se suprotstavimo, ako to ugrožava naše nacionalne interese. Ni nas nisu puštali tek tako, bez borbe.shandu90 napisao:Rasirice se svakako. Imaju lovu, mi napustamo manja mesta i prodajemo za bilo kakvu lovu. Cisto prirodno kretanje a ne politika. Oni se za razliku od nas drze, kod nas brat bratu oci vadi zbog medje a siptar u jednom dvoristu digne svakom detetu kucu.
Možda nisam objektivan, ali mislim da su oni mnogo agresivniji i beskrupulozniji, ne žele suživot niti mešanje sa drugim narodima, već ih jednostavno isteruju iz onoga što smatraju za svoj "Lebensraum". Takođe, Srbi su se borili protiv stranih sila na njihovim obodima, tj. kolonijama, dok Šiptari udaraju na kulturno-istorijsko jezgro naše države.
Ђенерал Јанковић
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Na stranu cela papazjanija od koje pizdimo najstrasnije i koju nema nikakvog smisla da komentarisemoFloyd napisao:Sad se i IT sektorom duvaju... a ta oblast nit zavisi od političara 90ih, nit or srpske ekonomijemethane.master napisao:Delija, jes' ovo ti izašo na televizor povodom posete Premijera DMS-u?![]()

Sad ce se pobuniti ostale profesije u fazonu zasto je IT toliko poseban - pa upravo je poenta u tome sto sam napisao - smanji poreze i subvencije i skupices osetno vise para u budzet.
BTW, traje prica oko toga vec duze vreme (duze od godinu dana) iliti nisu se dripci setili toga sada, ali su naravno sada zloupotrebili situaciju pred izbore

Poslednja izmena od Delija u 20 Mar 2017, 21:45, izmenjeno 2 puta ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Zašto bi se razlikovali doprinosi IT stručnjaka i npr. nekog poreskog konsultanta, ako obojica primaju 5k € mesečno?
- Delija
- Kontakt:
Pa jel ti citas sta pisem?
Opet moram da citiram sebe
Ako matematika nije kristalno jasna, onda jbg

Opet moram da citiram sebe

Poenta je da ove iz ogromnog sivog i crnog sektora motivises da predju u beli. Trenutno u belom sektoru nema vise od 20% IT-jevaca. Smanji poreze i doprinose za 20% i povecaj beli sektor na 70% i u budzetu imas 3x vise para.Delija napisao:Sad ce se pobuniti ostale profesije u fazonu zasto je IT toliko poseban - pa upravo je poenta u tome sto sam napisao - smanji poreze i subvencije i skupices osetno vise para u budzet.
Ako matematika nije kristalno jasna, onda jbg

Poslednja izmena od Delija u 20 Mar 2017, 21:47, izmenjeno 2 puta ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Onda će ovi poreski da se registruju kao IT, i onako im je to posao.
- Delija
- Kontakt:
Nema potrebe - ti poreski konsultanti sa 5k evra primanja su vec pausalci sve u sesnaest i drzavi od njih ide qrcina.
I koliko njih imas, a koliko imas IT-jevaca?
I nije to smisljeno u Srbiji - IT sektor je takav u celom svetu - svuda moze da se radi na crno, pa i u Svici i u USA.
I koliko njih imas, a koliko imas IT-jevaca?
I nije to smisljeno u Srbiji - IT sektor je takav u celom svetu - svuda moze da se radi na crno, pa i u Svici i u USA.
Nisu paušalci.
Sto rece neki lik na twiteru, dame i gospodo, droga krokodil:
https://www.sns.org.rs/novosti/saopsten ... u-sa-sefom
https://www.sns.org.rs/novosti/saopsten ... u-sa-sefom
Ne znam da li ste ispratili sns-vulin saopstenje od pre neki dan gde su naveli kako su jeremija i valjda bosko obradovic razmenjivali skank u kafaniНајвећа криминална банда у Србији данас је у окружењу Вука Јеремића, а браћом Бургије, Пауцима и другим криминалцима, као и целокупним нарко тржиштем у Србији управља његова жена, Наташа Јеремић.

- Delija
- Kontakt:
Nego sta su? Redovno prijavljeni na pun iznos?Heinz napisao:Nisu paušalci.
Cak i da je tako - koliko poreskih konsultanata sa platom od 5k evra ima u Srbiji?
Jel smeju da rade na crno? Jel imas smisla "motivisati" ih kao IT-jevce da iz crnog predju u beli sektor iako to uopste ne moraju? Jedini benefit su krediti i lizing i NISTA drugo. I je*eno dobre beneficije ce tesko IT-jevce naterati da plate ovakvoj "drzavi" ono sto ne moraju, al' ako se stvori globalna povoljna klima - ko zna.
Poslednja izmena od Delija u 20 Mar 2017, 21:57, izmenjeno 4 puta ukupno.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ovo već prevazilazi sve granice. Valjda je porodica nešto što ne bi smelo da se uvlači u ovako pogane priče.ftj napisao:Sto rece neki lik na twiteru, dame i gospodo, droga krokodil:
https://www.sns.org.rs/novosti/saopsten ... u-sa-sefomNe znam da li ste ispratili sns-vulin saopstenje od pre neki dan gde su naveli kako su jeremija i valjda bosko obradovic razmenjivali skank u kafaniНајвећа криминална банда у Србији данас је у окружењу Вука Јеремића, а браћом Бургије, Пауцима и другим криминалцима, као и целокупним нарко тржиштем у Србији управља његова жена, Наташа Јеремић.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.