Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Ovo je dno dna 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Hit. Koja analiza je dovela do ove rute i rešenja?snork napisao:Auto put od Drača do Niša forsira najviše NATO, jer im treba koridor za transport trupa od Jadrana prema Rusiji
Delija, što ti nisi paušalac kad je tako dobro?

5k mesečno ne može da izvede paušalac nikako. Do 4k možda i može u opštini s manjim prosečnim doprinosima.
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
A sta mislis? 
Nisam tako u mogucnosti...

Nisam tako u mogucnosti...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- nmaric1993
- Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
- Garaža: Volvo v40 1.9 TD
Pa ne bas.gago2 napisao:Radulovic je za ovo npr promenio misljenje od 2014te.
http://www.blic.rs/vesti/ekonomija/mini ... re/51w1y8r
Sadasnji plan DJB-a u 20 tacaka:
6. Укинути субвенције страним инвеститорима Не постоји разлог да страни инвеститори буду привилеговани у односу на домаће. Фокус економске политике је домаћа привреда.
Dvoumim se izmedju Jeremica i Jankovica. Jeremic me je malo razocarao ovim pricama o autoputu ka Dracu, ne znam da li stvarno to tako misli ili zeli da pridobije glasove nacionalista. Mislim da putevi sluze za spajanje, a ne za razdvajanje, mada opet nisam siguran sta zeli tom izjavom da postigne.
Jankovic nema harizmu za politiku, a i ne svidja mi se sto je DS stao iza njega, jer mi je od njih muka. Mada ga razumem da je morao da ima neku infrastrukturu iza sebe za izborni ciklus, a kako nije imao stranku ovo mu je bilo jedino resenje.
http://dostajebilo.rs/files/uploads/Ust ... aje_pp.pdf
Ne znam, pitaj Stoltenberga i njegovog prethodnika Rasmusena. Ideja o tom auto-putu je potekla iz NATO-a. Sigurno da ne računaju na jedan pravac napredovanja, već gledaju da obezbede neki gde god mogu. Tokom poslednjih 60+ godina, njima glavni pravac potencijalnog napada sa juga prema Crnom moru vodi preko Turske. Poslednjih godina, a pogotovo od prošle, Turska zahlađuje odnose sa Amerikom i Zapadom, pa je ova ruta problematična. Drugo, Grčka je takođe godinama nestabilna i sa gomilom problema, a može se lako desiti da u kritičnom trenutku ima anti-NATO stav, kao što ga je imala 1999. BJRM je vrlo nestabilna. Bugari će verovatno uraditi sve za pare, pa oni nisu problem. Šiptari su izrazito kooperativni. Takođe su već napravili auto-put od Prištine do Tirane, a i baza Bondstil je usput. Ja bih voleo da nas ostave na miru, ali realnost je nažalost takva. Da nije, ne bi osvajali Kosovo da bi napravili vojnu bazu s ove strane Prokletija, već bi se zadovoljili prisustvom u Albaniji.Ji 4Tze napisao:Hit. Koja analiza je dovela do ove rute i rešenja?
Ђенерал Јанковић
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
A čemu to sve? Ovo što si ti napisao ja razumem, i veoma dobro znam razne teorije u međ. odnosima, ali ajde šta je pozadina svega? Zar ti misliš da bi oni možda, nekim slučajem hteli ''Vruć rat'' sa Rusijom. To je neozbiljno, takav rat bi ceo svet poslao u onu stvar, jer bi se branilo i tuklo svim sredstvima...
Najrealnije je containment neki, samo što to Rusija opet neće dozvoliti i na veliku žalost sveta oni (USA/Zapad, Rusija) će voditi gomile posrednih ratova ko što su i do sada.
Edit: Izvinjavam se ovo je OFF ipak...tako da ne moramo oko ovoga ovde raspravljati...
Najrealnije je containment neki, samo što to Rusija opet neće dozvoliti i na veliku žalost sveta oni (USA/Zapad, Rusija) će voditi gomile posrednih ratova ko što su i do sada.
Edit: Izvinjavam se ovo je OFF ipak...tako da ne moramo oko ovoga ovde raspravljati...
Pa upravo to, kao i za vreme Hladnog rata. Nema direktnog rata protiv Rusije, ali se stalno računa na njega + izaziva gomila lokalnih ratova u kojima posredno učestvuju i jedni i drugi.
Ђенерал Јанковић
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Ovaj prevazilazi i Jofeza Gebelsaftj napisao:Sto rece neki lik na twiteru, dame i gospodo, droga krokodil:
https://www.sns.org.rs/novosti/saopsten ... u-sa-sefomNe znam da li ste ispratili sns-vulin saopstenje od pre neki dan gde su naveli kako su jeremija i valjda bosko obradovic razmenjivali skank u kafaniНајвећа криминална банда у Србији данас је у окружењу Вука Јеремића, а браћом Бургије, Пауцима и другим криминалцима, као и целокупним нарко тржиштем у Србији управља његова жена, Наташа Јеремић.

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
To pokazuje koliki su debili ti na nižim nivoima. Ne verujem da bi Vučko ovo pustio. Da parafraziram, dok lažuckaš to može da prođe. Ovako glupa laž može posmatraču da sruši celu kulu od karata i da napravi kontraefekat.
Sta je netacno?Geza napisao:Daj ne vrišti.
Samo smireno nemoj da ti pozli, treba da zivis i posle 02.04 zavrsice se izbori pa cu ja tebi tada napisati, daj ne vristi, obaska sto ja ne vicem.
Ne mislim ja da ce to biti dobro, ja samo kazem sta ce biti realno, a moj glas ce ici neko trecem svakako mada je on ozbiljniji od svih realno, bar moje misljenje.
Ako "smem" da imam svoje misljenje.
Samo opusteno.
Sent from my ONEPLUS+A3003 using Tapatalk
Postujte saobracajne propise!!!
NIvo poganosti je recipročno srazmeran blizini datuma održavanja izbora.
Ili ti što sitnije, to poganije!
SNS je sa time počeo, ne sumnjam da će i ostali jedva dočekati-sad kad su ovi probili led.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Ako svi mogu da kucaju normalno, možeš i ti. Nema potrebe za uzvičnicima.
Neće mi pozliti sigurno, dobar deo dana sam na svežem vazduhu, pa ne moram da gledam šta ko radi.
Neće mi pozliti sigurno, dobar deo dana sam na svežem vazduhu, pa ne moram da gledam šta ko radi.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Nemam vremena da citam sve ovo. Sta je sazetak ovoga?nmaric1993 napisao:Pa ne bas.gago2 napisao:Radulovic je za ovo npr promenio misljenje od 2014te.
http://www.blic.rs/vesti/ekonomija/mini ... re/51w1y8r
Sadasnji plan DJB-a u 20 tacaka:
6. Укинути субвенције страним инвеститорима Не постоји разлог да страни инвеститори буду привилеговани у односу на домаће. Фокус економске политике је домаћа привреда.
Dvoumim se izmedju Jeremica i Jankovica. Jeremic me je malo razocarao ovim pricama o autoputu ka Dracu, ne znam da li stvarno to tako misli ili zeli da pridobije glasove nacionalista. Mislim da putevi sluze za spajanje, a ne za razdvajanje, mada opet nisam siguran sta zeli tom izjavom da postigne.
Jankovic nema harizmu za politiku, a i ne svidja mi se sto je DS stao iza njega, jer mi je od njih muka. Mada ga razumem da je morao da ima neku infrastrukturu iza sebe za izborni ciklus, a kako nije imao stranku ovo mu je bilo jedino resenje.
http://dostajebilo.rs/files/uploads/Ust ... aje_pp.pdf
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...