Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od steva_anya »

02.aprila samo napisite za koga ste glasali i zasto (ne zasto ne za nekog drugog).

Vec 15ak godina koliko glasam slusam kako 90% ljudi kuka na svaku vlast. Lopovi, ne rade za narod, kradu, namestaju, tajkunske veze.

Pitam se za koga su glasali sve te godine kad su manje-vise isti na vlasti. Pitam se ko im je dao tih 20-30-50% glasova.

Ja cu glasati za DJB u prvom krugu, a u drugom za opozicionig kabdidata koji prodje, bilo da je SJ, VJ ili Radulovic.

Nemam vremena za pisanje oko milionskog poreskog duga, niti potrebu da branim Radulovica. Citajte i pratite tu temu koliko Vas zanima, i verujte izvoru informacija kojem zelite.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

samo polako napisao:To je i čudno jer i DJB imaju papire da nije dužan a IRS kaže da ne izdaje takve papire.
Pa sad ko je tu u pravu ne znam.
Ako je slučaj zastareo neće ga goniti.
Zastarelost se ne računa za vreme koje je dužnik proveo u inostranstvu. Inače je rok 10 godina ja mislim. I ako si izbegavao porez onda ti se ne računa zastarelost.

Ne kažem da je Radule ostao dužan, tj. sumnjam da je ostao dužan i mislim da je to inscenirani napad. Niti DW ima neki dokaz.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Onda da čekamo taj put u USA i da vidimo ko je u pravu. :)
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Post od superboss »

steva_anya napisao:02.aprila samo napisite za koga ste glasali i zasto (ne zasto ne za nekog drugog).

Vec 15ak godina koliko glasam slusam kako 90% ljudi kuka na svaku vlast. Lopovi, ne rade za narod, kradu, namestaju, tajkunske veze.

Pitam se za koga su glasali sve te godine kad su manje-vise isti na vlasti. Pitam se ko im je dao tih 20-30-50% glasova.

Ja cu glasati za DJB u prvom krugu, a u drugom za opozicionig kabdidata koji prodje, bilo da je SJ, VJ ili Radulovic.

Nemam vremena za pisanje oko milionskog poreskog duga, niti potrebu da branim Radulovica. Citajte i pratite tu temu koliko Vas zanima, i verujte izvoru informacija kojem zelite.
S obzirom da ti je sestra politički aktivna, čudi me da si toliko politički naivan?

Ako i u DJB jesu(a po svemu sudeći da je tako) nemaju oni čemu da se nadaju na izborima.

Kakvi procenti glasova, kakvi bakrači, to se bre dogovara ko na kvantašu. Samo su trgovci na kvantašu mnogo pošteniji.

Što tiče toga da li su lopovi i ostalo, pa zar bi bili gde smo, da nije tako? OK, meni je drago ako ti lepo živiš, i krug ljudi oko tebe. Voleo bih da 90% populacije živi tako. (Nemoj pogrešno da me razumeš, zaista ništa nisam loše mislio.)

Na žalost, situacija je suprotna.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

B92: Nataša Jeremić: Plašim se šta će dalje biti http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1242255

Tipično radikalski.
Poslednja izmena od Floyd u 21 Mar 2017, 14:43, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Stevo, 30g me lože da glasam protiv nekog, to nije izmislio tvoj favorit - pili smo vodu iz tog potoka...
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Jel? A nisu za manje zlo od dva ponuđena. :)
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

McGruja napisao:Tada smo je mi čuli, a verujem mu da je sa SJ i VJ pričao i ranije
Negde sam procitao da je ideja bila da se, od njih trojce, nekakvim ispitivanjem tržišta, odredi ko ima najviše šanse, i da svi tog jednog podrže.
SJ navodno nije pristao.
Služba :)
Otprilike tako nešto su saopštili na sajtu DJB. Radulović je molio ovu dvojicu da se dogovore, da se ne kandiduju obojica kako ne bi rasipali glasove. Kad to nisu uspeli, onda se kandidovao i Radulović (a jeste činjenica da je to učinio poslednji). Kada su kanditature predate, opet su se sastali, radi dogovora o drugom krugu. Ovaj put ih je Radulović pitao da podrže drugog kandidata koji uđe u drugi krug. Jeremić je bezuslovno pristao da javno podrži bilo koga ko uđe u drugi krug protiv Vučića. Janković nije pristao, već je rekao je da će sačekati drugi krug, pa će onda reći da li podržava ili ne.

Zbog toga mi je (i ne samo zbog toga) Janković malo "mutan".

A Radulović je svestan da od sve trojice ima najmanje glasova. Da li se "šlepa" uz Belog ili mu samo daje podršku, nije bitno. Možda želi sebi da doda koji procenat jer ga je blam da ga i Beli pretekne po broju glasova. :) Ali u principu mu je bitno da se skine Vučić i nema druge pretenzije (jer zna da neće biti ni drugi, a ni treći).

Da se ja pitam: Jeremić bi bio predsednik (da se bavi visokom politikom), a Radulović premijer (da se bavi ekonomijom i institucijama).
Heinz napisao:
Ovo su klasične DB metode, kao u vreme gašenja B92 one omladinske organizacije i sl.
Ne sumnjam da ima istine u ovome, ali treba ispitati i drugima "donacije", kao i sve prljave poslove sa Arapima i sl.
Ovim potezanjem Kineza su Jeremiću zapravo učinili uslugu. Znam neke "nacionalno opredeljene" SNS-ovce, koji će ovaj put glasati za Jeremića, jer su shvatili da je Vučić doveden da završi predaju Kosova (i druge stvari koje mu Zapad naredi), a za uzvrat mu se toleriše diktatorsko ponašanje. Da li to radi svojevoljno, ili je ucenjen - nebitno - efekti su isti.

Ako su Kinezi podržali Jeremića, onda to samo potvrđuje da je ovo istina.
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

I ja ću da napišem ovde svoj glas. Glasaću za Jankovića, ne zato što je meni lično najbolji od ponuđenih kandidata, teško je i odrediti ovako sa strane, već zato što procenjujem da ima najviše šanse da pobedi Vučića. Ni u prvom krugu se ne opuštam jer mislim da postoji realna opasnost da Beli prođe, a on po meni nema šanse u drugom krugu. Tj. klasičan sam glasač "protiv" a ne "za", voleo bi da ne mora tako ali šta je tu je.

Problem je što ove moje procene dosta formiraju mediji i istraživanja, tipa sad da svi krenu da pišu da Radule ili Jeremija po istraživanjima ide u drugi krug, to bi i na mene uticalo. A svi znamo kako tu može da se manipuliše.

Moj cilj na izborima je samo jedan, i glasam tako da maksimizujem šanse da se to ispuni. Odustao sam i od putovanja za Uskrs, ne želim da propustim drugi krug. A ko god uđe u drugi krug protiv AV glasaću za njega. I za Belog, ne bi imao nikakav problem da on postane predsednik, možda nije idealan ali mislim da bi bio šamar svima i da bi to dovelo do pozitivnih promena u budućnosti. E a ako u drugi krug uđu AV i Šešelj, idem pravo u kanadsku ambasadu :mrgreen:
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Post od Kornjaca Rade »

snork napisao:Da se ja pitam: Jeremić bi bio predsednik (da se bavi visokom politikom), a Radulović premijer (da se bavi ekonomijom i institucijama).
+1
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Bilo ko samo ne Vučić i drugi radikal!
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:

Post od Velja »

Njega treba podhitno da oženimo, 'kobogda do Nikoljdana...
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:

Post od steva_anya »

@superboss: molim te napisi za koga si glasao u poslednjih 15-20 godina ?

Moja porodica i ja zivimo normalno, u proseku. Velika vecina oko nas ne.
Tih 90% svog okruzenja stalno kuka na svaku vlast, kad ih pitam za koga su glasali izbegavaju odgovor.
Ne stidim izbora za koga sam glasao, samo sam razocaran sta je bilo posle: glasao za DOS vs. Sloba, za DS posle ...

Zato mene zanima ko je za koga glasao i zasto ..
I u ovoj temi i u razgovoru sa ljudima, samo vidjam kako se spominju svi kandidati, analiziraju, prognoziraju, "vec se vidi sta ce biti", a niko ne kaze 2 proste stvari: za koga glasa i zasto bas za njega.

Inace, nemam nista protiv da SJ ili VJ budu u drugom krugu i pobede.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:

Post od Velja »

Ljudi ti ne odgovaraju jer je pitanje lično i tebe to ne treba da zanima. Ovo ponavljanje i insistiranje postaje sumnjivo...
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:

Post od steva_anya »

Normalno da je licno.
Ja sa ponosom i bez stida mogu da kazem za koga sam glasao i za koga cu glasati.
Ne vidim ni jedan razlog da se ne kaze.

No kako god, iskljucujem se iz teme posto svako imasvoju teoriju, ukljucujuci i mene.
Dovoljno je jednom reci za koga i uzivati u prolecu cekajuci 02.april.
Odgovori