Mobilne telekomunikacije
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015
Re: Mobilne telekomunikacije
@blaugrana here maps.
Da li je neko imao iskustva sa Moto Z Play ?
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Da li je neko imao iskustva sa Moto Z Play ?
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Fala vi
Sent from my SM-J500FN
Sent from my SM-J500FN
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Stigao Xiao(Mi) pen.
RN3 Pro via TT
Nasao sam neku Konpson bateriju za staru Xperiu (neo l, BST41 baterija) jel to neki poznat proizvodjac ili ne? Pise da je 2800mah, dok je original 1500mah?
Sent from my m2 using Tapatalk
kada bi mogao da je izmeris pre nego sto kupis, pa da vidis da li lage...
"Kapacitet baterije je proporcionalan njenoj masi a ona (provjereno) iznosi 50g. U praksi je 1g ~ 50mAh, pa računajte"
"Kapacitet baterije je proporcionalan njenoj masi a ona (provjereno) iznosi 50g. U praksi je 1g ~ 50mAh, pa računajte"
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ovo za masu nije tačan podatak. Bavim se 18650 baterijama koje su u suštini isto što i baterije za telefon (naravno, drugačiji oblik i performanse) i one imaju od 2000mAh do 3500Mah a težina im se razlikuje za najviše 3-4g.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Nema teorije da izmerim, Aliexpress.superboss napisao:kada bi mogao da je izmeris pre nego sto kupis, pa da vidis da li lage...
ne kazem da je tacan, nasao sam ga negde. Probao sam na mojoj bateriji tad i bilo je tacno.Vladapetr napisao:Ovo za masu nije tačan podatak. Bavim se 18650 baterijama koje su u suštini isto što i baterije za telefon (naravno, drugačiji oblik i performanse) i one imaju od 2000mAh do 3500Mah a težina im se razlikuje za najviše 3-4g.
Mada, cudno mi je da baterija sa skoro duplo vecim kapacitetom(18650), bude teza samo par grama

Jesu li iste tehnologije obe?
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Može da se izmeri onim uređajem što se umetne između punjača i USB kabla. Ima na Ali.
Verovatno ima plafon fabrički kapacitet ako je veličina baterija slična fabričkoj.
Tapatalk
Verovatno ima plafon fabrički kapacitet ako je veličina baterija slična fabričkoj.
Tapatalk
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Nisu bukvalno iste, ali su razlike neznatne. Evo npr dve baterije identičnog proizvođača i sastava, razlika u kapacitetu je 500mAh a ista im je težina:superboss napisao:ne kazem da je tacan, nasao sam ga negde. Probao sam na mojoj bateriji tad i bilo je tacno.Vladapetr napisao:Ovo za masu nije tačan podatak. Bavim se 18650 baterijama koje su u suštini isto što i baterije za telefon (naravno, drugačiji oblik i performanse) i one imaju od 2000mAh do 3500Mah a težina im se razlikuje za najviše 3-4g.
Mada, cudno mi je da baterija sa skoro duplo vecim kapacitetom(18650), bude teza samo par grama![]()
Jesu li iste tehnologije obe?
https://www.akkuteile.de/lithium-ionen- ... /a-100805/
https://www.akkuteile.de/samsung-inr186 ... /a-100631/
There are 10 kinds of people in the world:
Here, Magic Earth, Google Maps?blaugrana napisao:Preporuka za offline navigaciju za telefon
Samo 1200mah...
http://www.gsmarena.com/nokia_3310_(2017" onclick="window.open(this.href);return false;)-8597.php
http://www.gsmarena.com/nokia_3310_(2017" onclick="window.open(this.href);return false;)-8597.php
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Bespotrebno totalno. Na Aliexpres za 5$ porucis bateriju za 3310 i to bude sinu poklon za svadbu.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- LukaMaletin
- Pridružio se: 31 Maj 2015, 23:43
- Garaža: Renault Clio 1.5 dci 2015

Sent from my XT1635-02 using Tapatalk