Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Razlog je isti kao i kad SNS ekipa zvoni na vrata ljudima po Rakovici sa istim pitanjem. Pritom je to na internetu još zeznutije...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ne valja ti premisa, predsednik se ne bavi (visokom) politikom.snork napisao: Da se ja pitam: Jeremić bi bio predsednik (da se bavi visokom politikom), a Radulović premijer (da se bavi ekonomijom i institucijama).
1. Predstavlja državu u zemlji i inostranstvu.
2. Predlaže nosioce nekih funkcija (mandatara za sastav vlade nakon konsultacija sa parl. strankama, pet sudija Ustavnog suda...)
3. Proglašava zakone
4. Komanduje oružanim snagama i postavlja, unapređuje, razrešava oficire u činu generala.
5. Ostala tradicionalna ovlašćenja, prijemi, odlikovanja, raspisivanje parlamentarnih izbora.
Ni P od politike, čak ne sme da se bavi politikom, da bude član stranke, niti da bude na političkoj funkciji.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
@Steva
Naravno da je licno, ali naravno da nemam nikakvih problema da to kazem javno.
Glasao za DOS (to mi je bilo prvo glasanje), a onda DS i koalicije vise puta, DJB, a sada cu za Belog u prvom krugu kao revolt na tragicnu politicku situaciju u Srbiji i krajnju opomenu opoziciji da se uozbilji i za opoziciju u drugom krugu, ko god to bio.
Naravno da je licno, ali naravno da nemam nikakvih problema da to kazem javno.
Glasao za DOS (to mi je bilo prvo glasanje), a onda DS i koalicije vise puta, DJB, a sada cu za Belog u prvom krugu kao revolt na tragicnu politicku situaciju u Srbiji i krajnju opomenu opoziciji da se uozbilji i za opoziciju u drugom krugu, ko god to bio.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Uninuni
- Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30
- Garaža: Fiat Bravo 1.9 2007, Mazda Cx 5 2,2 2017
Ja se politikom u prethodnom periodu nisam bavio vise iz bojkota (to znaci ni citao ni ucestvovao u diskusijama). Sad je pocelo da stisce bliznje u bas neprijatnu situaciju i jednostavno je to bio triger da se ukljucim.
Izasao jednom na izbore kad sam posato punoljetan (preskrabao listic) i prosle godine dao glas za DJB. Trenutno mi oni djeluju kao nesto novo sto Srbija nije imala priliku da vidi. I sad se dvoumim izmedju DJB/Beli vise iz bojkota onih koji su svoju sansu imali i prokockali.
Izasao jednom na izbore kad sam posato punoljetan (preskrabao listic) i prosle godine dao glas za DJB. Trenutno mi oni djeluju kao nesto novo sto Srbija nije imala priliku da vidi. I sad se dvoumim izmedju DJB/Beli vise iz bojkota onih koji su svoju sansu imali i prokockali.
Nemoj se uvrediti, ali bas si ispao baja sto si listic preskrabao.
Sent from my m2 using Tapatalk
Sent from my m2 using Tapatalk
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Insistirao je i na informaciji koliko je Nidza platio auto.Velja napisao:Ljudi ti ne odgovaraju jer je pitanje lično i tebe to ne treba da zanima. Ovo ponavljanje i insistiranje postaje sumnjivo...

Nego nije mi jasno da neko bude PONOSAN sto je glasao za neku od ovih budala i lopova.

Pa, dobro sad... Ne kažem da ima loše namere, ali taj agresivan stav je skroz u skladu sa nastupom SR i lepo nam govori na šta bi izašao njegov izbor i sticanje moći...
DJB je bio izbor za parlamentarne izbore, više što je nemoguće bilo glasati za nekog od ponuđenih lopova, a i dalje su sve to iste face.
Tako i Beli sad skuplja glasove, na račun beznađa izbora.
Ali ovo su predsednički izbori, nema DJB, glasaš ličnost.
SR nema moj glas.
Zanimljivo da se Šešelj kandidovao, ne znam samo šta očekuje, čak ni pare neće dobiti
Tako i Beli sad skuplja glasove, na račun beznađa izbora.
Ali ovo su predsednički izbori, nema DJB, glasaš ličnost.
SR nema moj glas.
Zanimljivo da se Šešelj kandidovao, ne znam samo šta očekuje, čak ni pare neće dobiti
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Ja sam ponosan sto sam glasao za DOS vs Sloba, ponosan sam i za DS vs SRS.
Ponosan sam i za DJB na proslim izborima.
Za koga si ti Ogi ponosno glasao?
Sto se tice Nidzinog auta, sve sam napisao, bilo je samo pitanje koliki popust daje diler ili ne daje.
Kao da je svetska misterija cena njegovog auta.
Ponosan sam i za DJB na proslim izborima.
Za koga si ti Ogi ponosno glasao?
Sto se tice Nidzinog auta, sve sam napisao, bilo je samo pitanje koliki popust daje diler ili ne daje.
Kao da je svetska misterija cena njegovog auta.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Održava radnu temperaturu svog biračkog tela...McGruja napisao: Zanimljivo da se Šešelj kandidovao, ne znam samo šta očekuje, čak ni pare neće dobiti
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Malo li mu je para kao opozicija
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Gde prikupljaš ove ideje živo me zanimasnork napisao:Ne znam, pitaj Stoltenberga i njegovog prethodnika Rasmusena. Ideja o tom auto-putu je potekla iz NATO-a. Sigurno da ne računaju na jedan pravac napredovanja, već gledaju da obezbede neki gde god mogu. Tokom poslednjih 60+ godina, njima glavni pravac potencijalnog napada sa juga prema Crnom moru vodi preko Turske. Poslednjih godina, a pogotovo od prošle, Turska zahlađuje odnose sa Amerikom i Zapadom, pa je ova ruta problematična. Drugo, Grčka je takođe godinama nestabilna i sa gomilom problema, a može se lako desiti da u kritičnom trenutku ima anti-NATO stav, kao što ga je imala 1999. BJRM je vrlo nestabilna. Bugari će verovatno uraditi sve za pare, pa oni nisu problem. Šiptari su izrazito kooperativni. Takođe su već napravili auto-put od Prištine do Tirane, a i baza Bondstil je usput. Ja bih voleo da nas ostave na miru, ali realnost je nažalost takva. Da nije, ne bi osvajali Kosovo da bi napravili vojnu bazu s ove strane Prokletija, već bi se zadovoljili prisustvom u Albaniji.Ji 4Tze napisao:Hit. Koja analiza je dovela do ove rute i rešenja?

Boringly average, but also perfect for school run mums
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Nemoj tako... Da su sa one strane Prokletija mogli bi da nam se sagnu... 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Kandidat kog sam hteo da glasam nije se kandidovao iako sam ga molio. Jbg od ovih znam 1+8 koje neću glasati. 
Sent from mTalk

Sent from mTalk
Širim haos!
Kuzmanovic je odavno rekao da ga zanima samo kandidatura na lokalu tako da ja ne znam sta si ocekivao 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .