BMW serije 5 F10
Re: BMW serije 5 F10
I ja vidim. Evo da reuploadujem

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Jel vidis sada?

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
EDIT: Scuderia je bio brzi. 
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Vidim hvala!
To je stara slika, niste se trebsli truditi
To je stara slika, niste se trebsli truditi

BMW preparing limited-run M5 to celebrate 30th anniversary ?
Only 300 units to be built
A BimmerToday reader has taken a photo of a BMW M5 (F10) featuring a "30 Year Limited Edition" badge.
The vehicle was photographed in the nearby vicinity of the M factory in Garching and had a badge (or better said, sticker) saying “30 Year Limited Edition” on the dashboard. The plaque also mentioned that vehicle was 1 out of 300 which indicates a limited series model.
On the outside (see source link below for photo) it looked like a stock M5 (F10) with the exception of the blackened gills, while the interior revealed a United States/Canada-only manual gearbox. That car could actually be a U.S.-spec model since it had the orange markers on the front fenders.
However, in the end it could simply turn out to be a standard U.S.-spec M5 (F10) with a sticker since it seems to be peeling off on the right side.

Only 300 units to be built
A BimmerToday reader has taken a photo of a BMW M5 (F10) featuring a "30 Year Limited Edition" badge.
The vehicle was photographed in the nearby vicinity of the M factory in Garching and had a badge (or better said, sticker) saying “30 Year Limited Edition” on the dashboard. The plaque also mentioned that vehicle was 1 out of 300 which indicates a limited series model.
On the outside (see source link below for photo) it looked like a stock M5 (F10) with the exception of the blackened gills, while the interior revealed a United States/Canada-only manual gearbox. That car could actually be a U.S.-spec model since it had the orange markers on the front fenders.
However, in the end it could simply turn out to be a standard U.S.-spec M5 (F10) with a sticker since it seems to be peeling off on the right side.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Jel ima info o motorima i tacnim razlikama u odnosu na sadasnji?
Evo vise podataka, nisam impresioniran pobolhsanjima za sada, takodje interesabtne motore nisu unapredili, bitno da su 518d ubacili koji treba zabraniti zakonom u petici...
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
bimmerovci, da li sam upravu, na petici nije mijenjan oblik farova ali su promijenili grafiku?
mislim da ovaj facelift nije znacajno unaprijedio f10, po meni dizajnerski auto jeste malo napredovao ali sam ocekivao i neka druga poboljsanja na autu... mislim da ce kod nas za uvoz biti pomama za tim 518d ako bude jeftiniji u postprodaji od 520d, po meni 518d ce biti konkurencija e200cdi (od kojeg je opet jaci za 5kw) i mislim da tu BMW radi dobar posao jer nudi i jeftiniji auto onim kojima snaga nije neki faktor...
M5 je dobio competition package sa dodatnih 15ks (575 ukupno) i keramickim diskovima, direktan napad na najjaci E63 AMG S 4matic...
mislim da ovaj facelift nije znacajno unaprijedio f10, po meni dizajnerski auto jeste malo napredovao ali sam ocekivao i neka druga poboljsanja na autu... mislim da ce kod nas za uvoz biti pomama za tim 518d ako bude jeftiniji u postprodaji od 520d, po meni 518d ce biti konkurencija e200cdi (od kojeg je opet jaci za 5kw) i mislim da tu BMW radi dobar posao jer nudi i jeftiniji auto onim kojima snaga nije neki faktor...
M5 je dobio competition package sa dodatnih 15ks (575 ukupno) i keramickim diskovima, direktan napad na najjaci E63 AMG S 4matic...
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Odlicno je ovo, nije bilo razloga da menjaju vec odlican dizajn... 

Pa realno i nema potrebe za nekim poboljsanjima jer su opet u svakoj kategoriji najjaci u klasi.Laki021 napisao:Evo vise podataka, nisam impresioniran pobolhsanjima za sada, takodje interesabtne motore nisu unapredili, bitno da su 518d ubacili koji treba zabraniti zakonom u petici...
M5 je malo pojacan, 550i su digli na 450ks pa je sad jaci od S6, 518d sto rece Risto ubacen kao alternativa E200cdi (ne znam zasto mislis da ga treba zabraniti...pa 5ica nije sportski auto...ok, ja ga ne bih uzeo ali sigurno ima zainteresovanih), 530d su spustili ispod 6s (mada ne znam kako jer je iste snage kao prethodni), 528i je opet najjaci R4 benzinac u klasi, 525d najjaci R4 dizel...o 535d i M550d da ne pricam.
Jedino su 535i malo zapostavili i bio sam siguran da ce ga dici bar na 320-340ks...
Znas ti dobro za koji ja motor protestujem 
Zasto sam protiv 518d, zato sto onaj ko hoce taj motor ne treba da uzima BMW. BMW treba da drzi imidz nadprosecno snazih automibila. Inace ne sumnjam da ce imati pridju i 518d.

Zasto sam protiv 518d, zato sto onaj ko hoce taj motor ne treba da uzima BMW. BMW treba da drzi imidz nadprosecno snazih automibila. Inace ne sumnjam da ce imati pridju i 518d.
Znam 
Kao sto rekoh i meni je to cudno...pa i da nisu hteli nista da unapredjuju, mogli su bar da ubace verziju od 320ks koja vec postoji i ugradjuje se u nekoliko modela...

Kao sto rekoh i meni je to cudno...pa i da nisu hteli nista da unapredjuju, mogli su bar da ubace verziju od 320ks koja vec postoji i ugradjuje se u nekoliko modela...
Realno ne gleda sa namerom da vidi da li je FL nece ni primetiti kad ga vidi na ulici, znaci samo fanatici
Svidja mi se sto su unutra ubacili preprcanu crnu rucicu menjaca,neverovatno koliko mi se svidja taj detalj