https://www.youtube.com/watch?v=N_GEyZmpr6k
Visnjicka Banja, do Tosinog Bunara, 35 minuta kolima van guzve?schonenk napisao:Beovoz: Tosin bunar > Pancevacki most 21 min + (bus linija 32) > Visnjicka Banja 5 min + malo cekanja = 30 minuta.
Autom nazad kroz cudno pust grad nekih 35 minuta. Da je spic bilo bi bar sat vremena.
Beovoz, pre par meseci kad su bili oni strajkovi i danas stanje nepromenjeno. Kad nije blokiran ide u minut tacno, svi citaci polupani, kontrole nema, takodje putnika malo. Uzasno neiskoricen potencijal...
Voz je vrh vrhova. Sto kazes, skoro pa nikad nema guzve, grejanje kao u sauni, tacan u minut,...Kome se uklapa u rutu kojom izvrsava dnevne obaveze, idealan je.Xepoj87 napisao:Visnjicka Banja, do Tosinog Bunara, 35 minuta kolima van guzve?schonenk napisao:Beovoz: Tosin bunar > Pancevacki most 21 min + (bus linija 32) > Visnjicka Banja 5 min + malo cekanja = 30 minuta.
Autom nazad kroz cudno pust grad nekih 35 minuta. Da je spic bilo bi bar sat vremena.
Beovoz, pre par meseci kad su bili oni strajkovi i danas stanje nepromenjeno. Kad nije blokiran ide u minut tacno, svi citaci polupani, kontrole nema, takodje putnika malo. Uzasno neiskoricen potencijal...
Sent from my Sony
Ja brze stignem od toga,a blicaju mi biciklisti da ubrzam.Xepoj87 napisao:Visnjicka Banja, do Tosinog Bunara, 35 minuta kolima van guzve?schonenk napisao:Beovoz: Tosin bunar > Pancevacki most 21 min + (bus linija 32) > Visnjicka Banja 5 min + malo cekanja = 30 minuta.
Sent from my Sony
Plasis se da ti se ne ugasi auto?Rakhil napisao:Ja ne spustam ispod 3000 ni kad parkiram jer sam toliko true