Koncerti, preporuka, najava...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Koncerti, preporuka, najava...
Samo što su u ogromnoj većini slučajeva te izjave bile izmišljene ili vrlo zlonamerno izvučene iz konteksta. Šta ćemo sa ljudima koji su bili direktno ili indirektno prinuđeni da se angažuju? Jel i njih osuđujemo? Jel i domaće ili samo "strane"? Kao treći aspekt... I da sve nije tsko, svačije pravo je da ima stav po nekom pitanju i da se taj stav razlikuje od mog.
Klizav teren.
Sent using Tapatalk
Klizav teren.
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Zamisli sad nekog hrvata rokera koji ne bi da sluša Riblju Čorbu zbog Borinih ispada? Nije da ima izbor između sto dobrih domaćih (ex-yu) bendova tog kalibra pa da se ne oseti ako ih preskoči. Ako voli takvu muziku to bi bio ogroman gubitak. Isti takav gubitak bi bio za one koji vole Merlina a neki razlog koji nema veze sa muzikom ih sprečava da odu na koncert.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Svako ko iole ceni umetnost, mora da se izdigne iznad političkih stvari tj. ne treba mešati. Isto važi i za sport, ne bih ulazio u to koliko je ko umetnik..
To je okej, ne mislim na to. Nego nas čovek jako ružno spominjao ne tako davno, a onda je došao ovde da uzme pare.
Na to licemerje mislim. Ništa više od tog. On je ovde zbog para, ne zbog umetnosti.
Tapatalk
Na to licemerje mislim. Ništa više od tog. On je ovde zbog para, ne zbog umetnosti.
Tapatalk
Kakve on veze ima sa umetnošću? To je Grandparada/Lukas/Ceca nivo.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Muzika mu je očajna, a glumata nekog maga muzike i produkcije iako je trećeligaš. Bio je i ostao kopija Dugmeta i Bregovića. Krenuo je sa cilindrom kao Bebek, a sada je navukao belo odelo kao Bregović. U oseci bilo koga kojio pravi neku muziku, on osta kao neka gromada koja puni stadione...katastrofa.
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Veljo ne znam zasto miniras bez ijednog argumenta 

Ne znam kojim argumentom mogu da procenim nešto što je bezvredno. Starac je lepo opisao šta je u pitanju 

- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Publika je merodavna i broj hitova,a ne manjka ni u jednoj kategoriji .
Ne branim ga,ne mora svako da ga gotivi,ali ne moze ni da osporava objektivno.

Ne branim ga,ne mora svako da ga gotivi,ali ne moze ni da osporava objektivno.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Publika i hitovi su merodavni za šta? Za kvalitet?
U vezi političke pozadine, ne vidim zašto su Bora i još neki naši bolji od Dina po tom pitanju. Srali su dok je to bilo moderno, a sad kad treba da plate infostan su im kune, dolari i tolari prihvatljivi.
Publika nikako nije merodavna
Publika nikako nije merodavna

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Slažem se da publika nije merodavno, ali bože moj, neko je na krigli, neko na igli, neko voli starlete, neko tablete... Stvar ukusa. Who cares. 

Širim haos!
Ko je rekao da je Bora bolji?
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Popularnost i trajanje su sigurno bitni parametri. Ne znam koji bi bili alternativni kriterijumi? Broj nota upotrebljenih u pesmi? Da li u pesmi ima i sedmice ili samo durove i molove? Da li su tekstovi trivijalni ili ima drugi nivo značenja koji se ne vidi na prvu loptu? Da li ima neke originalnosti ili je samo kopija?
Ja ne umem da definišem šta je umetnost u apsolutnom smislu. Samo znam šta se meni sviđa, i ne bi mi padalo na pamet da moj ukus namećem drugima kao jedini ispravan. Uzgred, ne idem na gore pomenuti koncert, nisam u ovoj raspravi kao fan Merlina. Samo zastupam stav "Live and let live".
Ja ne umem da definišem šta je umetnost u apsolutnom smislu. Samo znam šta se meni sviđa, i ne bi mi padalo na pamet da moj ukus namećem drugima kao jedini ispravan. Uzgred, ne idem na gore pomenuti koncert, nisam u ovoj raspravi kao fan Merlina. Samo zastupam stav "Live and let live".
Mr.Rotor napisao:Ko je rekao da je Bora bolji?
Jok nije