I niko nije odgovorio,koliko odprilike kosta ugradnja plina u dizel ? Znam da ne funkcionise kao benzin,vec da valjda dodaje snagu i da uvek radi uporedo i plin i dizel. Na netu se pominju cifre od par hiljada e
Jednostavno - mnogo losih komentara procitanih na xyz mesta, a i puno poznanika koji su imali kojekakve probleme sa uredjajem... Ja sam jedan mali servis radio kod njega iz radoznalosti i nisam bio odusevljen uslugom. Ima dosta majstora za koje se retko cuju reklamacije...Dzoni_m napisao:Sto volim kad neko ovako pausalno izjavi zajebi tog XXX idi kod YYY a nikakvo obrazlozenje.Ma kakav Rasic, ima bar tri bolja majstora za ugradnju plina...
Neispravan auto. Nije znaci ni u startu ugradjen plin kako treba, to se ne zanemaruje vec odmah resava jer su posledice obicno dosta finansijski teske kada se duze vremena vozi neisravan motor.Bax napisao:, auto se otezano palio, ponekad gasio, palio check engine, sve smo to zanemarili zbog ustede na plincugi, ali je ispao pomalo kanta, posle te konverzije...
Pre toga je radio savrseno.