Neverujem da jeste, ali meni je par puta pomoglo da prebacim iz prve u drugualeksa napisao:Jel to dozvoljeno?McGruja napisao:Sem ako vozim samo sa pozicijama i maglenkama,

Doduse, samo po onoj najguscoj mali, kad vidis 20 cm ispred sebe
Neverujem da jeste, ali meni je par puta pomoglo da prebacim iz prve u drugualeksa napisao:Jel to dozvoljeno?McGruja napisao:Sem ako vozim samo sa pozicijama i maglenkama,
Korisne su i za vozaca, jer ti pomazu da vidis belu liniju levo i kraj puta desno (ili belu takodje, ako je ima).dag81 napisao: Prednje maglenke isto znace jako puno, jer maglenke nisu za vozaca auta, nego da ih uoci drugi vozac.
Da, i onda mislis da je bela linije odmah levo od te maglenke, pa se instalirao u levu stranu vozilatrojanac napisao:Ja baš volim što su mi zadnje maglenke i svetlo za rikverc u paru, ali je nezgodno kad su postavljene visoko, kao kod mene i na mnogim drugim kolima. Mislim da je bolje rešenje u braniku i to recimo na sredini kao na 206, a ne levo maglenka, desno rikverc, kao na Focusu, ako se ne varam.
Tapatalk with Desire 500
Po ovom clanu smes da vozis samo sa meglenkama po maglialeksa napisao:Jel to dozvoljeno?McGruja napisao:Sem ako vozim samo sa pozicijama i maglenkama,