To si ti sad kao pokusao da me prozivas?jovanvuk napisao:
Kolega , vidim da se razumeš i da imaš u vlasništvu nekoliko Mercedesa . Ne želim ovim putem da osporim apsolutnog i neprikosnovenog prvaka premijum segmenta automobila jer vidim da se E klasa održava za par desetina evra što je svakako kvalitetno i dobro , ali odgovori mi samo jedno . Da li je Mercedes sem te treće štopaljke (koja je uzgred budi rečeno veoma veliki nedostatak ako ne radi ) rešio problem trule limarije na W211 i na W211ph2 ? Jer istini za volju video sam na triple X primera E klasu W210 prisutnost rđe na svim mogućim mestima i oko vrata i na srpovima blatobrana i da ne nabrajam... Verovatno su inženjeri prenabregli ovaj problem sa limarijom i rešili da se uhvate u koštac sa nedostatkom te treće lampe , što je verujem bitnije. Uostalom ko smo mi obični smrtnici da o tome sudimo.
Vlasniku garaže se izvinjavam na offu ...

Ili bi da objasnis kako je Audi veci premium?
Rdja je sa w210/w203 dosla i otisla. Pokusali su da frikombinuju sa nekim limom, ali ispalo je kako je ispalo... Odrazilo se na prodajne rezultate i imidz, ali su sredili problem sledecom generacijom. Nije ostavilo vece posledice, i dalje se prodaje bolje od Audija.
Ako te zanima jos nesto, pitaj slobodno, uvek sam rad da pomognem vlasnicima precenjene Skode da razumeju tehnologiju Mercedesa, bar koliko sam upoznat sa istom.