Oce.Day Walker napisao:Nece valjda
VW Golf VII
Re: VW Golf VII
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Provereno ili?
Meni deluje da nece nikako, pogotovo zadnji kraj.
Meni deluje da nece nikako, pogotovo zadnji kraj.
Svi olako komentarisete, a nema ni jedne slike. VW je uspeo da ni jedna slika ne procuri u javnost, a ovo su samo renderi kojih ima gomila po netu.

Ne vidim scenario u kome golf 7 ne bi bio bolji od 5/6 i izgledom i tehnologijama?
Svakako cekamo 4. septembar, pa cemo onda komentarisati.

Ne vidim scenario u kome golf 7 ne bi bio bolji od 5/6 i izgledom i tehnologijama?
Svakako cekamo 4. septembar, pa cemo onda komentarisati.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
A ti kad ne bi bio drveni advokat VW mi prosto ne bi znali da zasnujemo sopstveno misljenje i shvatimo da su ovo renderi.. 

Brzine idu u H-a !!!

Day Walker napisao:drveni advokat VW

Pa ako znate da su renderi ne mozete da znate da nece izaci na dobro.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pa naravno, ali ipak je to sirok pojam.
Nije ni bitno,komentarisemo aktuelne pretpostavke dizajna,a ne pricamo kako je OPC bolja od Golfa 7 R 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Sad ste me navukli za sve ranije postove. 

Kada se procuje da si rasirio noge,svi bi malo da umoce 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
U sledećem Auto Bildu biće test Astra OPC vs. Scirocco R, jedva čekam jednu prikladnu temuXepoj87 napisao: ne pricamo kako je OPC bolja od Golfa 7 R

Nadam se da nece biti ovakav...
Iskreno mislim da ce se Astra mozda i bolje pokazati, ali ipak je Scirocco model iz 2008. Cekamo sedmicu GTI/R.U sledećem Auto Bildu biće test Astra OPC vs. Scirocco R, jedva čekam jednu prikladnu temu
Pored onoliko slicica i tekstova o novim tehnologijama, bilo bi sramota da se pokaze losije 

Dusane,propustio si Floydov komentar... Posustajes...
A sada,ozbiljno...
Koliko se ja secam i Golfa R i Sciroccoa R i Audi TTRS i Audi RS3 je Megane RS 265 World Cup debelo osurio na Nurburgringu?

A sada,ozbiljno...
Koliko se ja secam i Golfa R i Sciroccoa R i Audi TTRS i Audi RS3 je Megane RS 265 World Cup debelo osurio na Nurburgringu?