i ja pre neki dan... I jos je i kisa padala i nije ga mrzelo da ppise... A, potpuno sam zaboravio da treba da uplatim xDGrujic napisao:Samo da se zapljunem, popusih i ja juce doplatnu
Parking servis
Re: Parking servis - lopuže
Pauk je krenuo da mi nosi auto jednom, ja dosao oni prekinuli radnju i trazili da im platim 3000, posto (naravno) nisam imao 3000 u dzepu, ko danas toliko para ima u dzepu
, ja kazem da nemam, onda oni poceli nesto da mi prete kako ce mi sad biti skuplje bla bla bla ...
Jos uvek me niko nista nije pitao, niti je ista doslo da platim.
Zna li neko koliko se ceka na tu cestitku i koliko ce biti to skuplje, sto su rekli?

Jos uvek me niko nista nije pitao, niti je ista doslo da platim.
Zna li neko koliko se ceka na tu cestitku i koliko ce biti to skuplje, sto su rekli?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Caletov kolega, inace lav od coveka, vidi da ga pauk dize i brze pridje panduru i tim likovima i ljubazno zamoli da mu skinu auto da ce im odmah platiti... Pandur dozvoli da mu skinu auto, ovaj uzme kaznu za nepropisno parkiranje, sedne u kola da navodno izvadi pare za odnosenje posto kaznu moze kasnije da plati, kresne auto, mahne im i ode 

Brzine idu u H-a !!!

nikaragva napisao:Vozi mazdu 3 sedan?

- Aleksandar194
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
- Garaža: Koji bus prvi naiđe...
Juče se u NS-u parkirao u garažu iza SNP-a, ostao tu preko 4 sata i račun me izašao 140 dinara
U Beogradu bi bilo oko 350

U Beogradu bi bilo oko 350

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Danas sam primetio nalepnicu na vozilima "pauk" u NS-u na kojoj pise "pokusaj odnosenja 3000din".
Bas me interesuje po kom pravnom osnovu je ova naplata moguca.
TT post
Bas me interesuje po kom pravnom osnovu je ova naplata moguca.
TT post
Ne znam ni ja. To mi je ostalo da platim, pre 4 meseca su pokusali da odnesu moje vozilo, jer je bilo na nekoj "zelenoj" povrsini u vojvode supljikca. Sutradan su dosli bageri i buldozeri i sve raskopali, a ja pomerio auto da moze kamion da prodje, radila se ulica pored, a vojvode supljikca i sporedne prepune vozila. I dodju komunalci i ostave mi kaznu 2000 za zelenu povrsinu, ispod tockova je bilo par zubacha niklo 
300m odatle velika livada, a na njoj 60 auta, iz istog razloga, rade se ulice.
To su ti najobicniji govnari.
Na kraju sam platio te 2000 inspekciji, a ovo 3000 za pauk nisam, nisam ni imao, jer su trazili da im dam odmah pare na licu mesta, pa sam ga pitao jel imas ti kod sebe shefe 3000din u dzepu.
Cekam da vidim hoce li doci nesto na kucu

300m odatle velika livada, a na njoj 60 auta, iz istog razloga, rade se ulice.
To su ti najobicniji govnari.
Na kraju sam platio te 2000 inspekciji, a ovo 3000 za pauk nisam, nisam ni imao, jer su trazili da im dam odmah pare na licu mesta, pa sam ga pitao jel imas ti kod sebe shefe 3000din u dzepu.
Cekam da vidim hoce li doci nesto na kucu

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Da, bas je lav od coveka. Strasno.Day Walker napisao:Caletov kolega, inace lav od coveka, vidi da ga pauk dize i brze pridje panduru i tim likovima i ljubazno zamoli da mu skinu auto da ce im odmah platiti... Pandur dozvoli da mu skinu auto, ovaj uzme kaznu za nepropisno parkiranje, sedne u kola da navodno izvadi pare za odnosenje posto kaznu moze kasnije da plati, kresne auto, mahne im i ode

Hm, mislim da su mu prethodno fotografisali auto kako stoji na nepropisnom mestu. Barem ovde u ZR tako radi pauk. Fotografisu te na nepropisnom mestu (sa vremenom i datumom na fotki), onda sacekaju valjda 10 min dal' ces doci, pa ako ne dodjes onda opet fotkaju da se vidi vreme i onda tek tovare auto.Day Walker napisao:kresne auto, mahne im i ode
Ako su ga fotkali, mislim da je samo pogorsao stvar sebi. (pogledati moj signature)

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
EDIT: nedozvoljen rečnik na forumu
Ogi, nikad nista mu nije ni stiglo
Ogi, nikad nista mu nije ni stiglo

Brzine idu u H-a !!!

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Stigla mi opomena, samo sam otvorio i prolsedio dalje, al ono sto su izmenili jeste da vise ne salje advokatsta kancelarija kolik sam za 1.5s video dok nisam prosledio u kantu 

http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Kazna- ... ranja.html
Kako je ovo reseno u BG? Jel ima i tamo doplatna karta koja je 30x skuplja?
Kako je ovo reseno u BG? Jel ima i tamo doplatna karta koja je 30x skuplja?