Koji mu je glavni kriterijum, izgubio sam se u kriterijumimaComi napisao:starac vujadin napisao:A Volvo S80/V70?
Ma kakvi. Za njegov glavni kriterijum, ni prineti.
Što ne želim da uđem? Vozio sam se u F10, poznajem auto, nisam doduše nikad bio za volanom. Dobar je to auto, ali mi se ne dopada više od XF i nekih drugih mogućnosti, i neću ga kupiti - izuzetak bih napravio ako naleti neka neverovatna prilika koja se ne propušta. Nemam ja nikakav problem sa BMW, to su određeni ovde iskonstruisali, ali nisam hteo da produbljujem polemike - vidim da su se između sebe lepo izdiskutovali, tako da sad konačno možemo da se vratimo na temu.carov2 napisao:Sudeći po svemu što je napisao, njemu bi čučnuo F10 525d M paket kao budali šamar, samo što nije toga svestan, i ne želi ni da udje i da proba F10 ako sam dobro ukapirao, što mi je detinjasto...
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Laki021 napisao:Vrlo skroman i neupadljiv auto
A zasto ne bi, pa mislim da je vrlo jednsotavno, nije bas da je ista cenovna kategorija
Koji mu je glavni kriterijum, izgubio sam se u kriterijumimaComi napisao:starac vujadin napisao:A Volvo S80/V70?
Ma kakvi. Za njegov glavni kriterijum, ni prineti.
Moze, moze...jos D5, kompletan paket.starac vujadin napisao:@Comi
Volvo S80 nije baš auto po Nidžinom ukusu, ali ako u priČu uleti karavan onda V70 u R paketu, pa još awd predstavlja dobru opciju
Što se serije 3 i 5 tiče, razlika u prostoru na zadnjoj klupi nije preterano velika a to ćeš pročitati na više mesta.Raki_Audi napisao:Jos se i diskutuje da serija 3 i 5 imaju isto mesta ili kao i A4-A6, a ja sam vozio sve ove aute vise vise hiljada kilometaraa razlika nebo zemlja npr A4 i A6