Jaguar XF

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Re: Jaguar XF

Post od Day Walker »

Svi znamo sta Nidza najvise zeli, ne vidim zasto ne bi isao ipak u tom smeru :)
Slika
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Vrlo skroman i neupadljiv auto :)
A zasto ne bi, pa mislim da je vrlo jednsotavno, nije bas da je ista cenovna kategorija :(
Comi napisao:
starac vujadin napisao:A Volvo S80/V70?

Ma kakvi. Za njegov glavni kriterijum, ni prineti.
Koji mu je glavni kriterijum, izgubio sam se u kriterijumima :)
Poslednja izmena od Laki021 u 09 Maj 2016, 12:33, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

carov2 napisao:Sudeći po svemu što je napisao, njemu bi čučnuo F10 525d M paket kao budali šamar, samo što nije toga svestan, i ne želi ni da udje i da proba F10 ako sam dobro ukapirao, što mi je detinjasto...

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Što ne želim da uđem? Vozio sam se u F10, poznajem auto, nisam doduše nikad bio za volanom. Dobar je to auto, ali mi se ne dopada više od XF i nekih drugih mogućnosti, i neću ga kupiti - izuzetak bih napravio ako naleti neka neverovatna prilika koja se ne propušta. Nemam ja nikakav problem sa BMW, to su određeni ovde iskonstruisali, ali nisam hteo da produbljujem polemike - vidim da su se između sebe lepo izdiskutovali, tako da sad konačno možemo da se vratimo na temu.

@DW, Panamera je uber auto za mene, ali to je sledeći nivo igrice, ili dva nivoa čak.
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

Onda ovako, kada budeš probao XF, nakon toga probaj obavezno i F10 pa vidi šta i kako...drugi utisak često iznenadi...
A i ima tu i do opreme, naravno, mozda se nisi vozio u pravi F10. :-)
Ne, nije mi Laki hakovao profil. :D

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Neće čovek seriju 5. 50x je to ponovio :)

Neće ti Nidžo naleteti neverovatna prilika, tako da nemaš brigu :) Nije to Alfa pa da ljudi samo gledaju kako da se otarase :)
Comi
Reactions:
Pridružio se: 11 Nov 2014, 09:49

Post od Comi »

Laki021 napisao:Vrlo skroman i neupadljiv auto :)
A zasto ne bi, pa mislim da je vrlo jednsotavno, nije bas da je ista cenovna kategorija :(
Comi napisao:
starac vujadin napisao:A Volvo S80/V70?

Ma kakvi. Za njegov glavni kriterijum, ni prineti.
Koji mu je glavni kriterijum, izgubio sam se u kriterijumima :)

:)

Ako sam ja dobro shvatio, njemu je najvaznije da je automobil 'povozan', kontakt sa asFaltom 'i tako to'.

Volvo nije taj, sem ako nema love za neki S60 Polestar koji je perverzija svoje vrste.
Dobra sisa zlata vredi.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

I da je neupadljiv :)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Raki_Audi
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2014, 20:24

Post od Raki_Audi »

@xeroj - @milos
Ne volim previse da pisem a i nemam vremena ali moram da odgovorim. Nadam se da cu se uskoro videti sa Milosem i Kserojom i da ih provozam u 20 zoll na C7 i da vidimo kako to A6 nema mesta pozadi za one koje su 182-3 kao sto sam ja i koliko je udoban ili neudoban na 20zoll :)
Jos se i diskutuje da serija 3 i 5 imaju isto mesta ili kao i A4-A6, a ja sam vozio sve ove aute vise vise hiljada kilometara :ccc: a razlika nebo zemlja npr A4 i A6
Ispasce da i u S klasi, A8 i BMW 7 nema mesta dovoljno i da su se mogli potruditi jos malo ili da svi pokupimo Long verzije :)
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

@Comi
Volvo S80 nije baš auto po Nidžinom ukusu, ali ako u priČu uleti karavan onda V70 u R paketu, pa još awd predstavlja dobru opciju
Comi
Reactions:

Post od Comi »

starac vujadin napisao:@Comi
Volvo S80 nije baš auto po Nidžinom ukusu, ali ako u priČu uleti karavan onda V70 u R paketu, pa još awd predstavlja dobru opciju
Moze, moze...jos D5, kompletan paket.
Samo, ne znam kolika je razlika u voznji sa R paketom, zaista ne znam. Jos restajl enterijer, moze.

Edit: ne znam koliki je budzet?
Dobra sisa zlata vredi.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Raki_Audi napisao:Jos se i diskutuje da serija 3 i 5 imaju isto mesta ili kao i A4-A6, a ja sam vozio sve ove aute vise vise hiljada kilometara :ccc: a razlika nebo zemlja npr A4 i A6
Što se serije 3 i 5 tiče, razlika u prostoru na zadnjoj klupi nije preterano velika a to ćeš pročitati na više mesta.

Slika

Slika

Ok, sedišta su šira pa samim tim komfornija ali mesta za noge nema posebno više. Serija 7 i 5GT su već mnogo bolji po tom pitanju... pa i 3GT.

I ja sam iskreno razočaran ponudom prostora u E segmentu.
Comi
Reactions:

Post od Comi »

Laki, Goblin i ostala milionerska svita da ulete na kumovsku kamaticu, da se pikira lepa Panamera i moze lock!

Nidzo, S80 je prava elegancija, totalno neupadljiv, enterijer vrlo dobar (pomeni ni blizu seriji 5-dizajnerski), motorizacija odlicna, D5 jako kvalitetan agegat, ali odrzavanje bi moglo biti problem. Grand Motors je bezobrazan zasvenovce, majstora ima skroman broj, neki delovi jako skupi itd. U voznji nije tvoj fah, ali recimo ta neupadljivos je bas 'ocigledna'.

U svakom slucaju ti ga ne bih preporucio, ali eto, spomenut je i Volvo pa rekoh da bacim koju.
Dobra sisa zlata vredi.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Laki je ozbiljan covek s ozbiljnim znanjem i u ekonomskim temama 90% dobro pogadja, glupo je svrstavati ga u kumovska kamata kos ljudi.

Na kraju krajeva, ako nekome vec pomazes pozajmis mu pare i to je to, ne postoji kumovska kamata, kamata je kamata, veca ili manja.
Comi
Reactions:

Post od Comi »

Sprdnja...sprdnja.
Dobra sisa zlata vredi.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Cenim da si poprilično mašio za Lakija, čovek je iz IT priče skroz, a ove ostale ljude ne poznajem.

A za Panamericu prvo sebe moram da upgradujem i još neke druge stvarčice u životu. ;) XF je ipak daleko prizemnija opcija.
Odgovori