2017 Audi A7
Re: 2017 Audi A7
Kod nas Audi sluzi kao profesionalni barber ovaca, šiša po zelji. Ko kod nas kupi nov Audi po ovim retardiranim cenama, mislim da nije sav svoj.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Tako je kad se pojavi model. Bude to posle na nekoj akciji. Onda je cena pristupačna. Videćemo kako će biti sa CLS-om kod nas.
Panamera?
Panamera sa opremom koju je naveo mislim da ide debelo preko 100k
Sent from my E5603 using Tapatalk
Sent from my E5603 using Tapatalk
Vec imas, nema to veze sa novim modelom, nego sa nekom od skoro nenormalnom politikom Audi salona u Srbiji, S5 kosta kao C63 AMG kupe, A7 je 20% skuplji od CLS-a, cak je i A8, koji je oduvek jeftiniji, sada skuplji od S klase. Bas su se nesto natripovali. A VW se globalno natripovao da je Bmw ili Mercedes, jer ispadaju iste cene.Mr.Rotor napisao: 26 Feb 2018, 19:23 Tako je kad se pojavi model. Bude to posle na nekoj akciji. Onda je cena pristupačna. Videćemo kako će biti sa CLS-om kod nas.
Ovo sada je apsolutno izivljavanje nad ljubiteljima nekog brenda odvrtanjem nenormalnih cena.
Dovoljno su nenormalne cene Mercedesa i Bmwa za stvari koje koristis par godina i das jos jedan ekstra stan na eksploataciju tih stvari, ali ovo sada je bas zavrtanje usiju.

Mislim, bas preteruju. A po ovome sto si mi rekao, oprema im je tek skuplja.

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Meni je idiotski sto Audi bas bas skrtari na standardnoj opremi a stavke su im papreno skupe.
Pokusao sam spakujem A3 i sa ovim sajamskim akcijama je ok, al bez toga je papreno skup.
Jbte metalik im je fazon 800€ za A3....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pokusao sam spakujem A3 i sa ovim sajamskim akcijama je ok, al bez toga je papreno skup.
Jbte metalik im je fazon 800€ za A3....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Moguce da si u pravu, ne pratim nesto cene preterano, ali je drugar sad skoro uzeo Q7 ozbiljno napakovan, puna cena je bila ~100k, platio ga je 83k, a nije da je nesto mator model pa da dele sakom i kapom. Ova pocetna cena za A7 je bas jakaXepoj87 napisao:Kod nas Audi sluzi kao profesionalni barber ovaca, šiša po zelji. Ko kod nas kupi nov Audi po ovim retardiranim cenama, mislim da nije sav svoj.
Tapatalk
Mislim da su to cene od odlazećeg modela CLS - a, tek treba da oforme cenovnik sa novim modelom. Sve zavisi od modela do modela, brat je prošle godine uzeo novi Q5, rekao mi je da je približno isto 2010 godine platio prvu generaciju istog auta, samo što je sad uzeo tdi a tada tfsi. Ekvivalentni X3 je skuplji, dok je GLC jeftiniji od njega. Verujem da će slično biti i kad je u pitanju ova klasa, CLS možda malo jeftiniji a 8er malo skuplji od A7Xepoj87 napisao:Vec imas, nema to veze sa novim modelom, nego sa nekom od skoro nenormalnom politikom Audi salona u Srbiji, S5 kosta kao C63 AMG kupe, A7 je 20% skuplji od CLS-a, cak je i A8, koji je oduvek jeftiniji, sada skuplji od S klase. Bas su se nesto natripovali. A VW se globalno natripovao da je Bmw ili Mercedes, jer ispadaju iste cene.Mr.Rotor napisao: 26 Feb 2018, 19:23 Tako je kad se pojavi model. Bude to posle na nekoj akciji. Onda je cena pristupačna. Videćemo kako će biti sa CLS-om kod nas.
Ovo sada je apsolutno izivljavanje nad ljubiteljima nekog brenda odvrtanjem nenormalnih cena.
Dovoljno su nenormalne cene Mercedesa i Bmwa za stvari koje koristis par godina i das jos jedan ekstra stan na eksploataciju tih stvari, ali ovo sada je bas zavrtanje usiju.
Mislim, bas preteruju. A po ovome sto si mi rekao, oprema im je tek skuplja.
Ne, ovo je novi CLS, nije stari imao 3.0 dizele od 286 i 340ks i imao je vise motora u ponudi, dok je za novi za sada samo to dostupno, isto kao i u Nemackoj.
A izasao je posle A7.
Razlika je sto je A7 nenormalno skuplji kod nas nego u Nemackoj, a CLS je 5-6k evra jeftiniji nego u Nemackoj.
Tamo je cak CLS i blago skuplji od A7, a uvek je to i vazilo za Mercedes.
Mercedes ne pumpa cene novih modela, to je sto je. Znam da je C63 amg kupe bio 68-70k evra oduvek i to je to blago variranje, nekada i poskupe vremenom blago. A45 amg je uvek bio ispod 45k evra.
Bmw je takodje prsao sa novim X3, a pored toga je sve konkurentno, poput petice.
A izasao je posle A7.
Razlika je sto je A7 nenormalno skuplji kod nas nego u Nemackoj, a CLS je 5-6k evra jeftiniji nego u Nemackoj.
Tamo je cak CLS i blago skuplji od A7, a uvek je to i vazilo za Mercedes.
Mercedes ne pumpa cene novih modela, to je sto je. Znam da je C63 amg kupe bio 68-70k evra oduvek i to je to blago variranje, nekada i poskupe vremenom blago. A45 amg je uvek bio ispod 45k evra.
Bmw je takodje prsao sa novim X3, a pored toga je sve konkurentno, poput petice.
BMW ima višu cenu X3, 4, 5 i 6 zato što se ti terenci prave u Americi, pa ih troškovi prevoza i dodatno oporezivanje ubijaju. Nova petica je sa druge strane izuzetno konkurentna, zato se i prodaje ovako dobro.
Mercedes ima kod nas relativno povoljne cene da nije debilnog poreza na luksuz bilo bi ih mnogo više na ulicama.
U globalu, sva tri brenda imaju profit po automobilu od oko 5000$, tako da i nema neke velike razlike.
Mercedes ima kod nas relativno povoljne cene da nije debilnog poreza na luksuz bilo bi ih mnogo više na ulicama.
U globalu, sva tri brenda imaju profit po automobilu od oko 5000$, tako da i nema neke velike razlike.
Nije to do proizvodjaca, jer su van nase zemlje cene normalne, sva 3 proizvodjaca kostaju slicno, ali su nasi Saudijci zacepili cene kao da prodaju Porsche.
Da li su postali alavi ili su dobili losije uslove od Nemaca, nije ni bitno, bitno je da su cene Audija kod nas nenormalne.
Da li su postali alavi ili su dobili losije uslove od Nemaca, nije ni bitno, bitno je da su cene Audija kod nas nenormalne.
Osnovna oprema kod nas je mnogo bolja. Kada se sve uzme u obzir u Nemačkoj je A7 jeftiniji oko 3000 evra.
S7

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Na ovoj slici izgleda uzasno, no to je vise do slime nego auta.