Laki021 napisao:U Ch su karavani dosta retki, kod mene u celom naselju sumnjam da ima vise od dva karavana.
Kod mene u garaži ima duplo više karavana od limuzina, ispred na parkingu bar 4-5 karavana.
Sa terase sada gledam više karavana nego limoa, na parking mesta za posetioce.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Laki021 napisao:U Ch su karavani dosta retki, kod mene u celom naselju sumnjam da ima vise od dva karavana.
Kod mene u garaži ima duplo više karavana od limuzina, ispred na parkingu bar 4-5 karavana.
Sa terase sada gledam više karavana nego limoa, na parking mesta za posetioce.
nidza napisao:Programerima gospođe biraju voz'lo: znači, SUV, MPV, a ako ima sreće - karavan.
Sad sam našli stan za jednog Ukrajinca, važi za vrhunskog programera. Vozi XC60, a žena CX5. Ako ništa, barem su odlično odabrali (ili je ona odlično odabrala )
Medjutim, u Bgu ga prze za takav samo kuravan, druge boje, automatik i slabiji motor 2.0 tdi 150ks.
Naravno, limuzina mu se vise svidja, ali bi mu karavan vise odgovarao zbog automatika.
Kojim zdravim argumentima ga ubediti da ne uzima mrtvacki sanduk?
Ivan napisao:Ako se dobro secam tvom ocu je atrofirao list pa mu svakako mnogo vise prijao automatik.
Послато са GT-N7100
Pa bi, ali ipak karavan...
Ovde je plus limuzina i jaci motor, a kod karavana jedini plus je taj automatik. Ostalo su minusi.
A i nekako karavan ne vidim kao biznis auto.Mozda gresim, ali takav utisak sticem.
A da se nadovezem pricu o Levorgu - zato Outback ima najveći klirens (i sposobnija mašina od svih)
Nego aj što Levorg ima CVT, nego ga ima i WRX
Na Outback-u je stavljen kao deo X mod sistema a loze se i sa 8 predefinisanih "brzina"
Boringly average, but also perfect for school run mums
Ivan napisao:Ako se dobro secam tvom ocu je atrofirao list pa mu svakako mnogo vise prijao automatik.
Послато са GT-N7100
Pa bi, ali ipak karavan...
Ovde je plus limuzina i jaci motor, a kod karavana jedini plus je taj automatik. Ostalo su minusi.
A i nekako karavan ne vidim kao biznis auto.Mozda gresim, ali takav utisak sticem.
Naruči limuzinu automatik i rešen problem
Mada mene bi iskreno boleo bip šta ćale hoće da kupi