Premier League Fantasy
Re: Premier League Fantasy
Ko je FK Borac Urosevac ? Ako nije neko sa foruma,izbacujem iz lige ako se niko ne javi u naredna 2 dana.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Nisi imao srece nego ti je Fantasy uradio automatsku izmenu ( nemojte ljudi opet mene da pitate sta je to , kad sam ja otkrio istu pre par sati tek posto je zamenio Bejnsa koji ne igra sa Kinom koji je pokidao ) .
Elem , ako sam ja dobro shvatio , ako vam je u prvoj postavi igrac koji nije startovao taj mec , a na klupi imate nekog ko je startovao , igra automatski ubacuje najboljeg sa klupe.Meni je zamenio Jakupovica koji nije igrao mec protiv Liverpula (a i da je igrao primio bi 5 komada) i ubacio drugog golmana Hitona koji je fino branio protiv Votforda.
Bolu Viklermanu ubacio Sanderlendovce koji su pokidali,Kornjaci Lalanu sa klupe...
Elem , ako sam ja dobro shvatio , ako vam je u prvoj postavi igrac koji nije startovao taj mec , a na klupi imate nekog ko je startovao , igra automatski ubacuje najboljeg sa klupe.Meni je zamenio Jakupovica koji nije igrao mec protiv Liverpula (a i da je igrao primio bi 5 komada) i ubacio drugog golmana Hitona koji je fino branio protiv Votforda.
Bolu Viklermanu ubacio Sanderlendovce koji su pokidali,Kornjaci Lalanu sa klupe...
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Hteo sam da kažem da su mi tri igrača izvukla kolo a da je jedan od tri igrača sasvim slučajno uopšte izabran. Tačnije nasumice je odabran za preostale milione kao poslednji igrač
Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Ja bih samo citirao najvecu mudrost ove teme

bane valjevo napisao:
AJDE NEGREDO OCA TI JEBEM!!!

Dream team 6. kola lige :

Rezultati 6. kola lige :

Tabela nakon 6. kola lige :

Tabela Classic lige :

- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
Nisam znao za ovo.Milos napisao:.....
A reci mi kada je sistem uraduo uzmenu? Cim se saznalo za povredu ili pre deadline?
Meni je npr firminjo ono protiv celzija nije igrao. Bio povredjen nesto malo, a u igrici nije bilo informacije o tome nego tek kada je pocela utakmica ono su stavili da je povredjen. Tada mi sistem nije izvrsio izmenu.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sistem izvrši izmenu kad neko nije igrao ni minut i to zameni sa igračem koji je prvi po redosledu na klupi a da igra na toj poziciji.
Tako sam ja razumeo.
Tako sam ja razumeo.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Pa kako sam izgubio???
Vodim od petka uveče protiv DukeNs-a i izgubim.
Out Kane i Negredo, In Lukaku i Defoe.
Mrš u...
Vodim od petka uveče protiv DukeNs-a i izgubim.
Out Kane i Negredo, In Lukaku i Defoe.
Mrš u...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
I ja se razmisljam da ubacim defoa umesto negreda
Brat Alvaro ce vas demantovati protiv Vest Hema,zivi bili ba videli.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Ja sam se razmisljao o istom potezu ali me povreda De Bruyne-a primorala na alternativnu izmenu. Samo, cini mi se, da ce Defoe imati malo tezi raspored, ja razmisljam i o Rondonu...
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
ĆUTI, OTROVAĆU TE!!!Milos napisao:Brat Alvaro ce vas demantovati protiv Vest Hema,zivi bili pa videli.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
U bre Bane, al' si nasilan. Fantasy izvlaci najbolje iz ljudi 
Da li smem da te pobedim ili ne... Ko zna, ovo su opasne pretnje
Inace, NFL fantasy je izmislio fantasy za ovaj Premier, bar dok sam ga igrao, nekada davno.

Da li smem da te pobedim ili ne... Ko zna, ovo su opasne pretnje

Inace, NFL fantasy je izmislio fantasy za ovaj Premier, bar dok sam ga igrao, nekada davno.