Zanimljive registarske tablice
Re: Zanimljive registarske tablice
Videh Vladu Georgieva u audiju a7 i registracijom PČ 

- Aleksandar194
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
- Garaža: Koji bus prvi naiđe...
S (w220) ne znam koji grad 50SIM
A6 ili A8 sa tablicama LE-TTTTT...
crnogorske BD-SSSSS mislim neki Q5 ili Q7... (nije mi jasna simbolika nikako...)
Kad sam prosle godine bila u Ljermontovoj, cujem nekog coveka da pita za kupovinu tablica i zivo me zanimalo kakvu oznaku bi zeleo, nekako je delovao kao da je upravo dosao sa pecanja, i posle par meseci ga slucajno vidim na TV-u, ima cetvoro ili petoro dece, a tablice su T A T A...
Ah da, i nas cuveni W T F

Kad sam prosle godine bila u Ljermontovoj, cujem nekog coveka da pita za kupovinu tablica i zivo me zanimalo kakvu oznaku bi zeleo, nekako je delovao kao da je upravo dosao sa pecanja, i posle par meseci ga slucajno vidim na TV-u, ima cetvoro ili petoro dece, a tablice su T A T A...
Ah da, i nas cuveni W T F

Kada je neko glup, ne možete mu to ni dokazati... D. Radović
meni su te fore sa WTF, LOL itd super... Ono kad napisu ime je za zatvor xD
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Sinoć viđen BG MAT - plavi PT Cruiser, a danas BG GORAN - bela Mečka E, prolazi kroz crveno, dao čovek 80k din. za tablice i još da čeka na semaforu. 

Širim haos!
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Zar nije BG GOKSI?
Kakvi su to retardi, izgleda da je to stvarno postao trend.methane.master napisao:bela Mečka E, prolazi kroz crveno, dao čovek 80k din. za tablice i još da čeka na semaforu.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Gotovo sam siguran da je bilo GORAN, mada ko zna.... :trljamoci:Grujic napisao:Zar nije BG GOKSI?
Širim haos!
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
E, nevezano za tablice, ali primecujem sve vise u zadnje vreme da ljudi prolaze kroz crveno... Neki cak i stanu prvo, pa kad vide da nema nikoga - pun gas kroz raskrsnicu...Scuderia napisao:Kakvi su to retardi, izgleda da je to stvarno postao trend.methane.master napisao:bela Mečka E, prolazi kroz crveno, dao čovek 80k din. za tablice i još da čeka na semaforu.
- profesorPROST
- profesorPROST
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
BG-GORAN je bela mecka E klase, video sam je pre neko vece...methane.master napisao:Gotovo sam siguran da je bilo GORAN, mada ko zna.... :trljamoci:Grujic napisao:Zar nije BG GOKSI?
Audi A8 BG-ML-01
Brzine idu u H-a !!!